Articles

Oplev fordelene ved at arbejde med en forsikring IMO?

Oplev fordelene ved at arbejde med
en forsikring IMO?

på det mest basale niveau er en Forsikringsmarkedsføringsorganisation (IMO) et firma, der tilbyder forsikringsprodukter og-tjenester til forsikringsagenter eller agenturer.

de fleste IMO ‘ er tilbyder normalt tjenester ud over forsikringsprodukter, men de tilbudte tjenester varierer fra virksomhed til virksomhed.

Vi gennemgår nogle af de produkter og tjenester, du skal kigge efter, samt vigtige spørgsmål, du skal stille, før du begynder at arbejde med en IMO.

som med enhver virksomhed kan det at have den rigtige support hjælpe med at overbelaste din succes.

” tænk på en IMO som din Sidekick for succes.”

– Afsnittet Links kan Nævnes:

⍟ Åben Udgivelse Politik
⍟ Citere Værktøjer
⍟ CRM-Værktøjer
⍟ Top Tier-Produkter
⍟ Dedikeret Support
⍟ Plads Til Vækst

Hvis dine potentielle IMO tilbyder de fleste, eller alle af ovenstående, så spørg, hvis en af dine medarbejdere er allerede ved at gøre forretninger med dem. De bedste anmeldelser kommer fra folk, der i øjeblikket arbejder med en IMO, som kan dele deres erfaringer og hurtigt hjælpe dig med at afgøre, om det passer ordentligt.

det er også en god ide at tale med en rep fra IMO for at få en ide om, hvilken slags støtte du vil modtage, og for at få en fornemmelse for medarbejderens holdning.

prøv at få en ide om omsætningshastigheden hos virksomheden. En god IMO vil normalt have en kerne af erfarne marketingfolk, der har været der i årevis.

at vælge en forsikring IMO er som at vælge en forretningspartner, og det er vigtigt at have støtte uden for forsikringsselskabet, mens man bygger en forretningsblok. Det er vigtigt at sikre, at IMO leverer de bedste produkter og tjenester til din virksomhed.

selv en superhelt har brug for støtte fra tid til anden. En god IMO kan yde den slags støtte. Bare sørg for at gøre dit hjemmearbejde og sikre, at de har din bedste interesse i tankerne.

Vi håber, at du finder den rigtige partner, der hjælper dig med at overbelaste din virksomhed!

Læs hele artiklen