Articles

out-of-state

out-of-State Merit stipendier til efteråret 2021

trin 1: Udfyld den konkurrencedygtige Stipendieansøgning

for prioriteret overvejelse for konkurrencedygtige tildelte stipendier skal indtastning af førsteårsstuderende optages inden 15.januar i deres seniorår i gymnasiet og indsende en afsluttet stipendieansøgning online.

for at udfylde stipendieansøgningen,

 1. gå til myBama
 2. Log ind og klik på linket indlæggelser/stipendier fra hovedmenuen
 3. vælg derefter linket ansøgning om stipendier i afsnittet stipendier på siden.

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde stipendieansøgningen, henvises til de trinvise instruktioner.

University of Alabama vil bruge den konkurrencedygtige akademiske Stipendievurderingsskala, der er anført nedenfor, til at lindre stress omkring tilgængelighed af optagelseseksamen ved at tildele sammenlignelige stipendieværdier til kun de bedste ansøgere i stipendieansøgningspuljen.

værdien af UA Competitive Academic Scholarship vil være baseret på den studerendes kerne GPA (defineret som den gennemsnitlige vægtede GPA for kernematik, videnskab, engelsk, samfundsfag og fremmedsprogsklasser) og placering af de bedste stipendieapplikationer i ansøgningspuljen. Alle studerende, der indsender en konkurrencedygtig stipendieansøgning, vil blive gennemgået for stipendier på både den automatiske fortjeneste og de konkurrencedygtige akademiske skalaer.

enhver studerende, der modtager et automatisk meritstipendium, der senere vælges til et konkurrencedygtigt akademisk stipendium af højere værdi, opgraderes til UA Competitive Academic Scholarship og dets værdi.

Vi begynder at underrette vores UA-konkurrencedygtige akademiske stipendiemodtagere den 15.December med efterfølgende udgivelsesdatoer i februar og marts. Vores håb er bedre at informere dig og din familie om stipendiemuligheder, når du overvejer University of Alabama.

anmeldelse af UA Competitive Academic Scholarship vil have tre runder:

 1. den første runde er 15.December for ansøgninger indsendt inden 31. oktober.
 2. den anden finder sted 1. februar for ansøgninger indsendt inden 31. December.
 3. den tredje runde sker den første uge i marts, hvilket er, når alle studerende modtager deres konsoliderede stipendiebrev baseret på stipendieansøgninger indsendt inden 15.januar.

da flere faktorer går ind i en studerendes konkurrencepris, vil det ikke være ualmindeligt, at studerende, der indsender deres stipendieansøgning på et tidligere tidspunkt, modtager en senere anmeldelse. Vær sikker på, selvom du ikke modtager underretning om en tidlig runde, din stipendieansøgning ruller til næste runde for yderligere gennemgang. Hvis du har spørgsmål, kan du besøge vores UA Competitive Academic Scholarship& en side.

studerende kan ikke modtage både et automatisk Merit-stipendium og et UA-konkurrencedygtigt akademisk stipendium. Imidlertid, alle studerende opfordres kraftigt til at udfylde stipendieansøgningen, da denne ansøgning også kvalificerer studerende til yderligere stipendiedollar, der kan stables med enten den automatiske fortjeneste eller det konkurrencedygtige akademiske stipendium.

UA out-of-STATE konkurrencedygtig akademisk skala
UA konkurrencedygtig akademisk stipendium 3.70+ Core GPA 3.50-3.69 core GPA 3.00-3.49 CORE GPA
TIER en af bedste SCHOLARSHIP APPLICATIONS $28,000 $24,000 $15,000
TIER to af bedste SCHOLARSHIP APPLICATIONS $15,000 $10.000 $8.000
tier tre af bedste scholarship applications $8.000 $6.000 $6.000

når en studerende indsender STIPENDIEANSØGNINGEN, formidles den til alle tildelingsafdelinger på tværs af campus inklusive National Alumni Association og Academic College det hus den studerendes store (f.eks., Kunst og videnskab, Business, etc.) til konkurrencedygtige stipendium overvejelse. Studerende er ikke ansvarlige for at indsende adskillige ansøgninger til forskellige afdelinger.

Ved at udfylde stipendieansøgningen kan studerende ansøge om National Alumni Association ‘ s konkurrencedygtige Alumni-stipendier, der ikke kræver nogen tidligere tilknytning til UA. Alumni Association tilbyder også Alumni Heritage Scholarship og Alumni Scholar prisen til børn og børnebørn af UA grad indehavere, der er medlemmer af National Alumni Association.

når en stipendieansøgning er indsendt, kan der ikke foretages ændringer i ansøgningen. Alle ændringer skal indsendes til kontoret for Bacheloroptagelser og stipendier ved hjælp af kontaktformularen.

studerende, der indsender en stipendieansøgning inden vores prioritetsfrist den 15.januar, kan forvente at modtage anmeldelse af tildelte konkurrencedygtige stipendier, som inkluderer UA Competitive Academic Scholarship, inden den første uge i Marts.

Hvis prioritetsfristen den 15.Januar er gået, opfordrer vi stadig studerende til at gennemføre den konkurrencedygtige stipendieansøgning, da vi fortsætter med at gennemgå ansøgninger på en tilgængelig fond. Den sidste dag til at indsende en konkurrencedygtig stipendieansøgning er 1. Marts. Studerende, der indsender en stipendieansøgning efter januar 15 prioritetsfrist kan forvente at modtage anmeldelse af eventuelle konkurrencedygtige stipendier tildelt inden maj 1.

trin 2: Kvalificer dig til et automatisk Meritstipendium

første gang førsteårsstuderende optaget inden 1. maj, har en kvalificerende sammensat score på ACT eller total score på SAT inden udgangen af februar og har mindst en 3,0 kumulativ GPA på gymnasiet gennem December i senioråret er berettiget til følgende automatiske meritbaserede stipendier:

Scholarship Test Score GPA Yearly Value
Presidential 32-36 ACT or 1420-1600 SAT 3.50+ $28,000
UA Scholar 30-31 ACT or 1360-1410 SAT 3.50+ $24,000
Foundation In Excellence 29 ACT or 1330-1350 SAT 3.50+ $15,000
Foundation In Excellence 30-36 ACT or 1360-1600 SAT 3.00-3.49 $15,000
Collegiate 28 ACT or 1300-1320 SAT 3.50+ $10,000
Capstone 27 ACT or 1260-1290 SAT 3.50+ $8,000
Capstone 28-29 ACT or 1300-1350 SAT 3.00-3.49 $8,000
Crimson Legends 25-26 ACT or 1200-1250 SAT 3.50+ $6,000
Crimson Legends 27 ACT or 1260-1290 SAT 3.00-3.49 $6.000

Presidential Elite Scholar

en studerende med en 4,0 GPA og en 36 ACT eller 1600 SAT vil blive valgt som en Præsidentelite Scholar og vil modtage:

 • værdien af undervisning i op til fire år for gradssøgende bachelor-og kandidat-eller jurastudier
 • et års bolig på campus til regelmæssig værelsespris
 • $1.000 pr.år stipendium i fire år
 • $2.000 engangsgodtgørelse til brug i sommerforskning eller international undersøgelse (efter at have afsluttet et års studier på UA)
 • $2.000 bogstipendium ($500 pr. år for fire år)

bemærk, at hvis en studerende skal opfylde kriterierne for mere end et merit-stipendium, tildeles de kun den højere stipendiepakke.

en Note om testresultater
det valgfri skriveafsnit på SAT er ikke påkrævet til optagelser eller stipendieformål.
skriveafsnittet i loven er ikke påkrævet til optagelser eller stipendieformål.

*for stipendier, der kun tildeles ved Bacheloroptagelser – hvis undervisningen betales af en ekstern kilde, kan stipendiedollarene bruges til andre uddannelsesudgifter (værelse, bestyrelse, bøger osv.).

**Meritstipendier tildeles typisk for et almindeligt akademisk år, der kun inkluderer efterårs-og forårssemestre (dvs. 8 semestre i løbet af fire år). Merit scholarship priser vil ikke overstige et semesters undervisning.

trin 3: Udfyld din FAFSA (Valgfrit)

det finansielle Bistandspersonale er dedikeret til at gøre den økonomiske bistandsproces så ligetil som muligt, uanset om du ansøger om tilskud, lån, arbejdsstudie eller studiebeskæftigelse.

besøg University of Alabama Office of Financial Aid hjemmeside for flere detaljer, og indsend din FAFSA inden 1.December for at sikre prioriteret overvejelse for alle former for økonomisk støtte.

yderligere Stipendiemuligheder

 • mangfoldighed Merit stipendium
 • nationale Merit stipendier
 • akademiske Elite stipendier
 • eksterne stipendier