Articles

penge Crashers

sagen for sparsommelighed butik shopping er en stærk: du kan score store stykker på den billige, mens du gør din del for at hjælpe dit samfund og mindske din egen miljøpåvirkning.

men mens sparsommelig shopping kan få dig til at føle dig bedst, får brugte tøj ikke altid dig til at se bedst ud. Tøj, der er slidt, falmet, uden for sæsonen, og bare billig kan give din brugte hemmelighed væk.

derfor er det vigtigt, at du gør dit bedste for at få mest muligt ud af dine genbrugsbutikker. Ved at sikre, at du vælger kvalitet stykker og tage ordentlig pleje, kan du narre nogen til at tro, at du har købt dit outfit i storcenteret, ligesom alle andre.

Dressing up sparsommelighed butik finder

Jeg elsker det faktum, at sparsommelighed og brugte shopping bliver mere En vogue. Det betyder, at shoppere bliver lidt mere bevidste om, hvordan og hvor de bruger deres penge, samtidig med at man erkender, at tøj ikke nødvendigvis mister deres værdi, bare fordi de var elskede. Brug disse tip, og du vil altid være godt klædt, uanset hvor mange gange en vare blev båret, før du snagged den.

Shop i det rigtige område

en af de bedste måder at få mest bang for din sorteper, mens sparsommelighed shopping er at sikre, at du omfang ud et velhavende område. Velhavende områder betyder velhavende mennesker, hvilket øger chancen for at finde kvalitetsvarer, store navnemærker og bedre stoffer.

før du besøger en genbrugsbutik – især hvis du har brug for at rejse en betydelig afstand for at komme dertil – ring videre for at stille to vigtige spørgsmål:

  • hvornår genpåfyldes hylderne i butikken? Genbrugsbutikker lægger generelt ikke nye varer hver dag. Faktisk genopretter mange kun en dag om ugen. Ved at finde ud af, hvornår en butik genopfyldes, er du garanteret at have det første valg af de avancerede varer, der kommer gennem dørene.
  • er der nogen rabatdage? Mange genbrugsbutikker har rack-clearing begivenheder en gang om måneden for at give plads til nye varer. Det kan betyde dybe rabatter på 25% Til 50% rabat på visse varer – eller endda hele dit køb.

Hvad er vigtigst for dig: kæmpe rabatter eller nye varer? Uanset, shopping i et mere velhavende område giver dig den bedste chance for varer af høj kvalitet.

jagt efter kvalitetsmærker og stoffer

på grund af de lave priser på genbrugsbutikker kan det være fristende at fylde din indkøbsvogn med impulskøb. Men før du køber den polyesterbuksedragt, skal du huske, at tøj af høj kvalitet i det lange løb altid ser bedre ud end billigere stoffer. Ved specifikt at lede efter navne-mærkevarer, der har ry for at være af høj kvalitet (for eksempel Banana Republic til arbejdstøj), kan du være sikker på, at dine genbrugsbutikker ikke falder fra hinanden eller viser slid for tidligt.

naturlige fibre ser altid bedst ud over tid, selvom de koster lidt mere. Søg Bomuld, linned og læder, og undgå stoffer som polyester, nylon eller pleather, som helt sikkert kan se billige og slidte ud over tid.

jagt efter navn mærke varer? Du har måske bedre held i forsendelsesbutikker, som enten køber fra eller opdeler provenuet med tidligere ejere. Mange forsendelsesbutikker har strenge regler for navnemærketøj, så mens du muligvis betaler mere end en gennemsnitlig donationsdrevet Genbrugsbutik, kan du være sikker på navnemærke ting. Det er selvfølgelig ikke at sige, at du ikke kan finde navnemærketøj i genbrugsbutikken-det betyder bare, at du finder dem mere pålideligt, når du handler forsendelse.

Kvalitetsmærkestoffer

Shop i henhold til Trends

gå til en almindelig forhandler og vær opmærksom på, hvad der er trend. Kan du se et ton leopardprint? Går alle med guld tilbehør? Hvad med læder dekorationer? Derefter, gå til brugte eller sparsommelige butik og begynde at lede efter emner, der legemliggør disse tendenser. Pointen er, mode er cyklisk: du kan finde et vintage leopard-print bælte, der er år (eller endda årtier) gammelt, men helt aktuelt.

ved hvad du skal undgå

der er et par ting, som smarte sparsommelige shoppere passerer, fordi de altid ser billige eller tydeligt slidte ud. Ved at vide, hvad du skal undgå, når du handler, sidder du ikke fast med et tøj, der er helt bærbart eller en død gave til din sparsommelige shoppingvaner.

generelt passere over disse elementer:

  • tøj med tunge dekorationer. Brugte tøj, der har udsmykninger som paljetter, tunge kontraststing og glitter, kan se søde ud, men husk at de allerede har haft en vis brug. Selvom udsmykningerne virker sikre nu, kan de med tiden løsne og endda falde af. Hvad mere er, du bemærker måske ikke engang, at udsmykninger mangler, når du først tager fat i varen. I stedet skal du kigge efter grundlæggende kvalitet med sjove stoffer i stedet for syede – eller limede udsmykninger.
  • beskadiget tøj. Et hul kan virke som nogen big deal, hvis du er en stor syerske. Men hvis du ikke har nogen anelse om, hvordan du reparerer varer, skal du springe over tingene med huller, udsmykninger, der falder af og andre områder med klar skade. Hvis du ikke har evnen til at ordne det, er det spild af penge – uanset hvor god en aftale er.
  • tøj med pletter og lugt. Giv et stykke tøj en god gang. Er der pletter? Har det en sjov lugt? Dette er to røde flag, at varen måske ikke er den bedste kvalitet. Selvom du kunne vaske pletter og lugte ud, er det et tegn på, at den tidligere ejer måske ikke har taget sig godt af varen.

lager op på smykker

en ting, jeg altid råder folk til at købe fra genbrugsbutikker, er smykker. Der er normalt et massivt udvalg, og ofte kan du ikke rigtig fortælle de billige juveler fra de dyre. Gå over til tilbehørssektionen i sparsommelsesbutikken, og læg op på statement halskæder, vintage brocher, eklektiske Ure, og store ringe. Tilføje dem til din garderobe basics og sparsommelighed butik fund kan gøre alt ser dyrere og af bedre kvalitet. Bare sørg for at kontrollere, at stenene er fast limet, og pas på brudte klemmer.

smykker er også et godt sted at starte, hvis du aldrig har gået sparsommelig shopping før. De fleste smykker viser ikke meget slid, og mange sparsommelige butikker har masser at vælge imellem, så det er lidt mindre skræmmende end at jage efter designervarer blandt tøjstativerne.

sparsommelige butikker smykker

Fjern tegn på slid

Når du har taget dine sparsommelige butikskatte hjem, er det tid til at kontrollere og se om der er tegn på slid, hvoraf mange kan fjernes med en blid hånd.

  • hvis tøjet er falmet: jeg sværger ved Rit dye som en måde at få falmede tøj til at se nye ud igen. En flaske farvestof koster omkring $6 på Valmart og kan puste nyt liv i gamle tøj. Vælg bare en farve tæt på tøjets originale nuance (eller, hvis du føler dig eventyrlysten, Farv en lysere farvet genstand en ny nuance helt, da hvid og solbrun tager farver godt) og følg pakkens anvisninger.
  • hvis tøjet er pillet: hvis du fandt en uldtrøje med tegn på pilling, skal du aldrig frygte – der er en simpel løsning. Mens du helt sikkert kan bruge en trøje til at slippe af med de små stofkugler, bruger jeg en ren barbermaskine. Med en meget let hånd skal du trække barbermaskinen ned i retning af stoffets vævning for let at fjerne pillede bits. Brug bare en let hånd, da skubbe på barbermaskinen faktisk kunne skære et hul i tøjet.
  • hvis udsmykningerne ser slidte ud: hvis du er gået imod bedre dømmekraft og greb noget med udsmykninger, vil du måske fjerne dem, hvis de ser ud som om de har set bedre dage. En skarp saks kan gøre hurtigt arbejde med at fjerne slidte og forældede pailletter og frynser.

Ved at tage et par minutter til at spruce op brugte tøj, vil de se nærmere på at være nye, hvilket også betyder, at du vil nyde mere slid ud af dem selv.

vask korrekt

før du bærer tøj fra genbrugsbutikken, skal du altid vaske omhyggeligt. Kontroller altid hver vares vaskemærke individuelt, da nogle kan være fine i den almindelige vask, men visse stoffer (såsom kashmir, silke og uld) kan kræve håndvask eller renseri.

Når du har adskilt delikatesserne, skal du samle alle de ting, der kan gå gennem din vaskemaskine, og vælge en varmtvandscyklus. Forbehandl alle områder, der muligvis har brug for lidt ekstra opmærksomhed (såsom armhuleområdet med bluser), og smid dine genstande i vaskemaskinen. Varmt vand renser tøjet, men kan også dræbe eventuelle fejl, der kan have spændt en tur på dine nye til dig beklædningsgenstande.

hvis en vare kræver særlig hvidvaskning, skal du altid tage dig tid til at gøre det før dit første slid. Rene brugte tøj er et must, hvis du vil have dem til at se poleret og af god kvalitet.

få en skrædder

hvis jeg kunne give et råd til altid at klæde mig godt – uanset om tøjet er nyt eller fra en genbrugsbutik – er det at få venner med en skrædder i dit område. Ikke alle brugte tøj passer som en handske, men det er svært at videregive en designeraftale. Derfor kan du få den fantastiske J. besætning til at passe perfekt ved at aflevere den til en skrædder.

hvad en skrædder opkræver for mindre ændringer afhænger af, hvor du bor, men generelt kan du forvente at betale omkring $15 til $20 for bukser, $20 til $25 for jakker og kjoler, der skal monteres, omkring $15 for ærmer, der skal hæmmes, og $20 til $25 for kjoler og nederdele, der skal forkortes. Hvis du fik varen til en stjæle, er det en lille investering at tilføje $20 for at sikre, at den passer ordentligt. Du kan endda bede en skrædder om at bytte forældede knapper eller stramme løse sømme mod et mindre gebyr.

få skræddersy mindre ændringer

sidste ord

brugte shopping i genbrugsbutikker, forsendelsesbutikker og endda online kan betyde dybe rabatter på tøj. Men når du handler brugt, er kvalitet altid bedre end kvantitet. Ved at tage din tid og shoppe efter de bedste varer, kan du komme hjem med varer, der ligner nye efter lidt TLC. Den bedste del? Sparsommelighed shopping er næsten altid i dit budget.

hvordan får du genbrugsbutikker til at se dyrere ud?