Articles

Sådan planlægger en familiesammenføring / tjeklister, Reunion aktivitet ideer & mere

Plan

søger du at planlægge en familiesammenføring? Uanset om du arbejder med en gruppe eller tackle udfordringen ved dig selv, der er en masse detaljer at overveje.

Følg denne guide til familiesammenføring for at hjælpe dig med at planlægge en mindeværdig genforening, som hele din familie vil nyde.

fordelene ved at planlægge en familiesammenføring

selvom det er lettere for kære at holde kontakten i dag ved hjælp af teknologi og sociale medier, er familier ofte stadig adskilt af afstand eller holdes adskilt af det daglige ansvar. Familiesammenføringer er blevet vigtigere end nogensinde og tilbyder flere fordele.

Forbind igen med familien

mange familiemedlemmer bor stater — nogle gange lande — bortset fra hinanden, så familiesammenføringer lader alle oprette forbindelse igen. Kære bruger denne tid til at indhente hinandens liv og trivsel. For nogle, en familiesammenføring kan være den eneste mulighed for at introducere resten af familien til en ny baby eller ægtefælle.

fejr en begivenhed

mange familier bruger genforeninger som en tid til at fejre milepælsdage eller fødselsdage. Du kan også fejre nye ægteskaber ved genforeninger. For familiemedlemmer, der ikke var i stand til at deltage i brylluppet, er dette deres chance for at nyde tiden sammen med parret.

for familier, der har mistet deres kære i løbet af året, giver genforeninger chancen for at ære denne persons liv og fejre deres hukommelse sammen.

omfavn din arv

familiesammenføringer er en tid, hvor alle generationer, gamle og nye, kommer sammen. De er en måde at bevare din families historie og dele den med de yngre generationer, herunder gamle familiehistorier, elskede opskrifter eller tidløse traditioner.

en familiesammenføring er også det perfekte tidspunkt at starte nye familietraditioner, der skal videregives, så den yngre generation kan bidrage med deres egne værdier og ideer.

familiesammenføringer giver din familie en chance for også at lære om din herkomst. Hvis din familie har kulturelle traditioner, skal du fremhæve dem ved din samling. Fejr det, der gør din familie unik.

Hav det sjovt sammen

når alt er sagt og gjort, kan familiesammenføringer være meget sjove. Det er tid afsat til at nyde kvalitetstid med kære, herunder at deltage i sjove aktiviteter sammen og dele lækker mad.

Sådan planlægger du en familiesammenføring

begynd at planlægge din familiesammenføring så tidligt som muligt. Fordi der er mange detaljer at overveje, skal du begynde forberedelserne mindst seks måneder til et år i forvejen. Dette giver dig masser af tid til at blive klar, og det giver dine familiemedlemmer nok tid til at anmode om tid væk fra arbejde og gøre rejsearrangementer.

brug følgende checkliste for genforeningsplanlægning for at holde dig på sporet gennem hele planlægningsprocessen.

kontakt familien

før du begynder, skal du kontakte din familie vedrørende særlige ønsker eller overvejelser såsom foretrukne datoer eller lokaliteter. Vær opmærksom på eventuelle datoer, der skal undgås, såsom et familiemedlems bryllup eller gradueringsceremoni. Også, medmindre du har til hensigt at gøre din genforening til en ferieaffære, undgå planlægning i feriesæsonen.

at tale med din familie, før du begynder at planlægge, vil også give dig en bedre ide om, hvor mange mennesker der kan deltage.

vælg en dato

Hvis din familie har en genforening på samme dato hvert år — som Arbejdsdagshelgen eller den fjerde juli — så vil denne del være enkel. Hvis ikke, skal du vælge et tidspunkt, der fungerer for størstedelen af din familie.

mange familier planlægger deres genforeninger i sommermånederne, fordi det er lettere for familiemedlemmer med børn i skolealderen at deltage. Sommeren tilbyder også ofte flere muligheder for udendørs spillesteder og rekreation. Imidlertid, hvis du arbejder på et begrænset budget, du kan overveje at booke din genforening i lavsæsonen, når spillesteder og underholdere normalt tilbyder særlige rabatter.

bestem også varigheden af din familiesammenføring. Mens nogle familier afsætter en hel uge eller en hel uge, vælger andre at fejre på en enkelt dag.

Beslut budgettet

Dernæst skal du nedbryde dit budget. Hvis du arbejder med et Planlægningsudvalg for familiesammenføring, skal den ansvarlige for økonomien have en oversigt over, hvor mange penge der blev brugt på det foregående års Genforening.

Når du ved, hvor mange penge du skal arbejde med, skal du beslutte, om der kræves flere midler, og hvordan du planlægger at få disse midler. Brug et regneark til at holde styr på alle udgifter.

Hvis du planlægger en familiesammenføring på et budget, skal du kigge efter rabatter uden for sæsonen, mens du reserverer dit sted, restauratør eller entertainer. Du kan også sende elektroniske invitationer, lave gør-det-selv dekorationer eller være vært for en potluck for at reducere omkostningerne.

vælg en placering

Hvis du er usikker på, hvor du skal have en familiesammenføring, er der et par måder at gøre beslutningen lettere på. Tage hensyn til dit budget, samt afstanden hvert sted er fra størstedelen af din familie. Vælg et sted, der giver dig mest værdi for dine penge — for eksempel, family reunion campingpladser tilbyder logi og sjove faciliteter alt sammen på et sted.

Dette er nogle af de bedste steder til en familiesammenføring:

 • Campingplads: at have en familiesammenføring på en campingplads er en god mulighed, hvis du vil skabe varige minder og få mest værdi for dine penge. Mange campingpladser har festrum, såsom overdækkede pavilloner, hvor du kan være vært for dine genforeningsaktiviteter. Campingpladser tilbyder også ofte flere forskellige campingpladsmuligheder, der passer til alle din families behov – uanset om de foretrækker at bo i et telt, RV eller møbleret hytte. Dine kære vil nyde muligheden for at bo på stedet, inden for gåafstand af hinanden. Mange campingpladser inkluderer også sjove faciliteter, såsom svømmebassiner, klatring eller cykeludlejning. Når du vælger en campingplads, kigge efter en, der tilbyder gruppe camping muligheder.

 • baggård: du kunne have din genforening i baghaven i dit hjem eller en elsket. Baggård begivenheder eliminere behovet for at reservere spillestedet forud for tid. Det kan dog være nødvendigt at reservere baggårdstelte, siddepladser, en scene og andre funktioner, som professionelle spillesteder kan give.
 • Bed And breakfast: afhængigt af størrelsen på din familie kan et bed and breakfast være et passende sted. Tal med ejeren om muligheden for at booke hele huset til dit arrangement.
 • Destination reunion: Destination genforeninger tage lidt mere tid og penge til at organisere, men de giver din familie mulighed for at gå på ferie sammen. Vælg en destination, der tilbyder noget for enhver smag, som en strandby, Statspark eller bjerg tilbagetog. Spar penge ved at vælge et sted, der giver alternative logi muligheder. Husk at sende invitationer tidligt, hvis du planlægger en destinationsforening, da din familie har brug for tid til at planlægge rejsearrangementer.

Send invitationer

Send invitationer, så snart datoen er besluttet og lokalet reserveret. Hvis du ikke er sikker på, hvornår du skal sende invitationerne ud, overveje, hvor langt folk bliver nødt til at rejse til genforeningen, de samlede omkostninger ved rejse og logi og den tid på året, hvor genforeningen er. For eksempel, efterår genforeninger vil kræve mere planlægning for børn i skolealderen, mens somrene måske ikke.

Du kan sende traditionelle papir-eller digitale invitationer. Overvej at oprette en social mediebegivenhed for at levere liveopdateringer og foretage afstemninger for din familie i resten af planlægningsprocessen.

selvom din genforening afholdes på samme dato hvert år, skal du sørge for at sende påmindelsesinvitationer et par måneder før begivenheden.

Planlæg menuen

når du planlægger menuen til din familiesammenføring, er der et par ting, du skal overveje:

 • Venue: gør dig bekendt med dit valgte sted. Er der et køkken på stedet? Er der elektricitet til at tilslutte madvarmere? Nogle steder tillader muligvis ikke mad udefra og tilbyder kun catering på stedet. Tal med dit sted om dine muligheder, før du begynder at planlægge din menu. Du kan også bruge dit valg af mødested til menuinspiration. For eksempel, hvis du har din genforening på en campingplads, planlægge en camping-tema menu med s ‘ mores og andre lejrbål favoritter.
 • Tid på året: skræddersy din menu, så den passer til sæsonen. Hvis du planlægger en sommer reunion, omfatter sommer fødevarer og i sæsonen producere. Fall genforeninger kræver hjerteligere måltider og komfort mad. Hvis din indsamling finder sted i feriesæsonen, bruge det til måltid planlægning vejledning.

 • Heritage: lad din herkomst inspirere din familiesammenkomst menu. Server mad, der afspejler din families kultur eller oprindelsesland. Dette er den perfekte måde at fejre, hvad der gør din familie unik og at dele elskede familieopskrifter.

med disse overvejelser i tankerne er det tid til at planlægge din menu. Nogle populære familiesammenføringsfødevarer er:

 • suppe: suppe er let at servere og er velegnet til både kølige og varme temperaturer. Serveres med brød og salat.

 • grillede varer: fyr grillen op og server klassiske hamburgere og hotdogs, eller overvej at have en all-out grill.
 • Potluck: en overdækket skål potluck er en fantastisk måde at få hele familien involveret og sikre, at der er en række fødevarer. Lad hver familie bringe deres yndlingsmåltid i en overdækket skål, læg derefter opvasken op på et buffetbord til genforeningen. Overvej at lave en liste over fødevarer på forhånd. Lad familiemedlemmer tilmelde sig en hovedret, side-skål, forretter, dessert eller drikkevarer. På denne måde ender du ikke med fire pastasalater og ingen varme hovedretter.
 • feriefest: hvis du planlægger at afholde din familiesammenføring i feriesæsonen, skal du gøre din menu til en feriefest.
 • For mindre familiesammenføringer, overveje at bestille mad fra en lokal butik. Mange steder tilbyder levering på stedet. Husk at ringe til butikken flere dage før genforeningen for at placere din ordre, hvis du har brug for mere end et par stykker.Taco bar: Design en taco bar med tortillas, taco skaller og en række taco toppings.
  få det taget højde for: Spar dig selv besværet med at lave mad og forberede din familiesammenføring mad ved at have din begivenhed taget højde for. Kontakt en lokal restaurant eller et privat cateringfirma.

uanset hvordan du vælger at designe din reunions madmenu, skal du servere flere forskellige retter. Når du sender invitationer ud, opfordre familiemedlemmer til at fortælle dig om eventuelle eksisterende allergier eller madpræferencer. Du ønsker måske at inkludere et par vegetariske, glutenfri eller mælkefri retter bare i tilfælde.

Planlæg underholdningen

nøglen til en vellykket familiesammenføring er at tilbyde aktiviteter, der passer til alle. Husk, dit sted kan have nogle sjove faciliteter til at indarbejde i dine underholdningsplaner. Nogle ideer omfatter:

 • auktion: Nogle familier har en auktion under genforeningen for at skaffe penge til næste års begivenhed. Auktioner er også en sjov måde at være konkurrencedygtig på. Gør det endnu mere spændende ved at være vært for en stille auktion eller et salg af hvide elefanter.
 • Trivia: har en familie trivia begivenhed. Dine trivia-spørgsmål kan handle om popkultur, fjernsyn, generel viden — eller de kan være spørgsmål specifikt om din familie. For eksempel stille spørgsmål som “Hvem er det ældste levende familiemedlem her?”eller” hvor mange rødhårede er i vores familie?”Dette er en sjov måde at få alle involveret og lære mere om hinanden undervejs.værftet spil: Bliv aktiv med værftet spil som cornhole, stigen bold eller kroket.
 • sport: hvis du kommer fra en familie af sportselskere, skal du have et fodbold-eller baseballkamp.
 • kort turnering: opdelt i hold og har en kort turnering. Klassiske kortspil, som Euchre eller Gin Rummy, vil være et hit hos den ældre generation. Nyere kortspil, som Uno eller fase 10, er også sjove valg.
 • professionelle entertainere: Hvis dit budget tillader det, kan du overveje at booke en professionel musiker, tryllekunstner eller komiker til din genforening. Lad dem håndtere det underholdende, mens du læner dig tilbage og nyder dig selv.
 • Scavenger hunt: Adskil din familie i forskellige hold og vær vært for en scavenger hunt. Dette er en glimrende måde for fjerne familiemedlemmer at bryde isen og kende hinanden. Involver hele din familie ved at bede hver deltager om at skrive en interessant kendsgerning om sig selv på forhånd, såsom “Jeg har seks hunde” eller “jeg er en koncertpianist.”Brug disse spørgsmål til at oprette din skattejagtliste, og familiemedlemmer skal have underskrifter ved siden af hvert element. På denne måde skal spillerne deltage i samtale med alle deltagere for at lære mere om dem og vinde spillet.

 • Pool party: hvis dit sted har en pool på ejendommen, drage fordel af det. Puljer kan holde alle kølige på en varm sommerdag, og de tilbyder endeløs underholdning for børn.
 • talentudstilling: hvis du har en stor nok gruppe, kan et talentudstilling være meget sjovt. Medtag tilmeldingsinstruktioner i dine invitationer. Måske er din fætter en fremragende sanger, eller din onkel fortæller de bedste vittigheder-brug denne mulighed for at fremvise disse talenter.

Hvis du vælger at have en destination eller ferie Genforening, se på lokale ture, sightseeing muligheder, forlystelsesparker og andre attraktioner.

delegere ansvar

når du har oprettet en spilplan, er det tid til at delegere ansvar. Lav en liste over familiemedlemmer, der er villige til at hjælpe med at forberede sig, og dem, der er villige til at hjælpe dig under arrangementet. En masse arbejde går i planlægningen af en familiesammenføring, især for store familier. Hvis der ikke allerede er en på plads, skal du oprette et Planlægningsudvalg for familiesammenføring. Rekruttere frivillige og tildele hver person en anden opgave, herunder:

 • Økonomistyring
 • Fotografering
 • Greeters/registrering
 • madlavning og servere
 • underholdning og aktiviteter
 • oprydning

har en Back-Up Plan

når du planlægger en storstilet begivenhed-især når du planlægger det et år eller mere i forvejen-alt kan ske. Har en back-up mødested, entertainer eller logi på plads. Hvis dit sted er Udendørs, du har brug for en back-up plan i tilfælde af dårligt vejr. Du skal også have en back-up arrangør på plads, hvis du ikke er i stand til at udføre dine opgaver på grund af sygdom eller andre personlige forpligtelser.

Integrer familiehistorie

gør din familiehistorie til stede under hele arrangementet. Lad det inspirere dine dekorationer og din menu. Brug genforeningen som en mulighed for at undervise yngre generationer, hvor de kom fra, og fortæl din families historie med billeder, videoer og mere.

en genforening handler om familie, så gør det fokus så meget som muligt:

 • introduktioner: Begynd begivenheden med formelt at introducere nye familiemedlemmer, som babyer eller svigerforældre.
 • fejringer: måske er det oldemors 100-års fødselsdag, eller en fætter er vendt hjem fra militær indsættelse— uanset hvad det er, fejre og ære dine familiemedlemmer under genforeningen.
 • mindesmærker: sig et par ord eller præsenter et mindesmærke til ære for familiemedlemmer, der er død siden sidste Genforening.

bekræft det væsentlige

sørg for en perfekt familiesammenføring ved at tage tid til at bekræfte det væsentlige. Et par uger før genforeningen, ring og bekræft dit sted, restauratør og logi. Touch base med familiemedlemmer, der har aftalt at hjælpe under genforeningen. Lad dem vide, hvad tid til at dukke op og minde dem om at bringe de nødvendige elementer med dem.

Ved at bekræfte disse detaljer giver du dig selv plads nok til at træffe alternative arrangementer, hvis det er nødvendigt.

Find ud af detaljerne

Dette er den del, hvor det er gavnligt at arbejde med et genforeningsplanlægningsudvalg eller rekruttere frivillige. Lav en liste over alle detaljer – og kontaktoplysningerne for den ansvarlige for håndtering af dem-der skal tages hånd om til den store begivenhed, herunder følgende:

 • parkering: sørg for, at dit sted har rigelig parkering til rådighed. Reserver de steder, der er tættest på genforeningsstedet, for ældre eller handicappede familiemedlemmer, hvis det er muligt.
 • transport: Hvis parkeringspladsen er en betydelig afstand væk fra genforeningsstedet, finde ud af, hvordan du vil transportere folk frem og tilbage.
 • madservice: Hvordan bliver maden varm og serveret? Har du en måde at holde drikkevarer kolde på? Sørg for, at disse detaljer er afsluttet inden begivenhedsdagen.
 • siddearrangementer: Beslut, hvordan du anskaffer og opsætter siddepladser, serveringsborde og komfortable stole.
 • dekorationer: hvis du har valgt et tema til din genforening, skal du dekorere i overensstemmelse hermed. Vis fotos af tidligere familiesammenføringer og familiemedlemmer.
 • Ryd op: Ansæt frivillige til oprydning inden afslutningen af genforeningen. Hvis du venter for længe, kan folk begynde at rejse, før du har chancen for at bede om hjælp.
 • nødsituationer: har et førstehjælpskit klar, hvis nogen får mindre skader under genforeningen, som et skrabet knæ eller bi-sting.

Foretag en undersøgelse efter genforeningen

før gæsterne forlader genforeningen — eller i ugerne efter begivenheden— Bed familiemedlemmer om at gennemføre en undersøgelse. Hvad nød de ved genforeningen? Hvad kunne forbedres? Bed dem om at liste eventuelle ideer til den næste samling. Ærlig feedback vil være værdifuld for dig at bruge eller videregive til det næste Planlægningsudvalg.

husk grunden til at du kommer sammen

når den store dag endelig kommer her, husk at slappe af. Du arbejdede hårdt for at få denne familiesammenføring til at ske — nu er det tid til at nyde det. Lad dig ikke blive overvældet af planlægningsprocessen eller hikke i sidste øjeblik. Husk i stedet grunden til genforeningen i første omgang. Tilbring tid med dine kære og have det sjovt. Sørg for at tage masser af fotos under hele begivenheden for at markere lejligheden!

Planlæg din næste familiesammenføring på KOA

Planlæg din næste familiesammenføring på KOA. KOA campingpladser er omkostningseffektive og har masser af plads til store grupper.

en camping familiesammenføring er en nem måde at behage alle i din familie. Camping balancerer fred og afslapning med eventyr og den store udendørs. Efter en dag med sjove aktiviteter kan familiemedlemmer slappe af ved lejrbålet på deres campingplads. KOA tilbyder flere forskellige campingpladsmuligheder til alle din families behov, herunder teltpladser, autocamperpladser, Campinghytter og luksushytter. Hver gæst har adgang til rene toiletter med varmt vand. Nogle steder tilbyder også ekstra faciliteter som svømmebassiner, legepladser, stier, spilrum og mere. Ring videre for en komplet liste over tilgængelige funktioner.

Med over 500 lokationer over hele Nordamerika er KOA aldrig for langt væk. Reserver dit familiesammenføringssted i dag.