Articles

Sådan rengøres alufælge

Hvis du køber en ny bil, er chancerne for, at den har et smart sæt alufælge som standard. Men disse skinnende (ofte) sølvfælge kan snart begynde at se uvorne, hovedsageligt på grund af det faktum, at de er perfekt placeret til at samle mere snavs end resten af en bil. Ikke kun skal et legeringshjul håndtere hverdagens snavs fra vejen og luften, disse triste brune aflejringer blandes med støv fra bremserne og kan snart bages på dine hjul takket være de ovnlignende temperaturer, der er skabt af bremser og dæk.

annonce-artiklen fortsætter nedenfor

Så Hvordan rengør du dine hjul? Du kan bruge det samme rengøringsmiddel, som du vasker resten af din bil med, men det fjerner kun overfladens snavs. For at slippe af med det bagte snavs har du brug for en specialiseret aluhjulrenser. Nogle mennesker kan blive fristet til at bruge eddikebaserede husholdningsprodukter, mens en dåse med VD40 er god til at fjerne hårde tjæreaflejringer. Men en dedikeret hjulrenser er den bedste mulighed, hvis du vil have virkelig rene hjul, da disse produkter skifter snavs med kun en applikation og blot skylles af, når de er færdige.

• bedste alufælgerensere

Hvis du rengør dine hjul, laver du sandsynligvis resten af bilen på samme tid. En højtryksrenser er en fantastisk måde at sprænge det meste af snavs fra din bil, inklusive hjulene, men det tager ikke det bagte bremsestøv med sig. Men en aluhjulsrenser vil rense hjulet dybt, komme ind i alle de smalle huller og trænge ind i snavs. De kan gøre dette uden at beskadige lak eller maling, også, så du sparer en dyr renovering i fremtiden.

Ford s-maks langsigtet-fjerde rapport hjulrensning

Vi vil anbefale at bære gummi – eller latekshandsker, mens du rengør dine hjul, så du ikke bliver dækket af støv eller rengøringsprodukt – nogle kan forårsage hudirritation, mens de fine støvpartikler let kan blive indgroet i fingrene og under neglene.

annonce-artiklen fortsætter nedenfor