Articles

Sådan skriver du et 300-ord essay

du vil skrive utallige 300-ord essays i løbet af dit college liv. College professorer tildele korte essays at måle elevernes forståelse af lektionen, samt skrivefærdigheder. Selvom dette er et kort essay, bør det ikke tages let. Fordi Pladsen er begrænset, skal denne type essay undersøges nøje og planlægges.

hvor lang er en 300 ord essay? Hvor mange sider er et 300-ords essay?

et essay på 300 ord med dobbelt afstand tager 1 Side-lige nok til at dække de grundlæggende dele af et essay—introduktionen, kroppen og konklusionen. Ja, det er meget lidt plads til at skrive din mening om et komplekst emne, men det er muligt med omhyggelig planlægning. Hemmeligheden bag at være i stand til effektivt at planlægge et kort essay er at vide, hvor mange afsnit der er et essay på 300 ord. Du kan opdele dit korte essay i 3 afsnit, der hver svarer til introduktionen, kroppen og konklusionen. Du kan dog stadig vælge at opdele hoveddelen i 2 eller 3 afsnit, hvis emnet er lidt komplekst. For eksempel, et 300-ords essay om respekt for andre kulturer, skal du muligvis opdele kroppen i 3 afsnit; mens hvis du skriver et 300-ords stipendium essay, kan du vælge kun 1 afsnit i kroppen.

hvor lang tid tager det at skrive et 300-ords essay?

en af de største fejl hos eleverne er at tro, at 300-400 ord essays kan skrives på kun 1 time eller deromkring. Dette kunne ikke være længere fra sandheden, i det mindste hvis du vil have en A.

Tips til, hvordan du skriver et 300-ord essay

Vælg dit essay emne omhyggeligt. Hvis du fik et emne, skal du tage dig tid til at undersøge emnet og vælge et fokus, der er gennemførligt og interesserer dig. For eksempel, hvis du har været lidenskabeligt interesseret i Ghost Festival i længst tid, og du føler dig sikker på, at du kan lave et essay om det, gå videre og skriv om det. På grund af ordtællingsgrænsen skal du sørge for kun at skrive om Hungry Ghost Festival eller Ghost Month-festlighederne i et bestemt land, f.eks. At fokusere på andre lande ville helt sikkert forråde ordtællingen og dermed lære at sætte begrænsninger.

udfør mere forskning. Tag noter af oplysninger, som du finder nyttige.

formuler din oversigt. Det er her, du bestemmer retningen for dit essay og især din afhandling.

skriv essayet. Hold dig til den Oversigt, du har forberedt. Sørg for, at hver sætning er værdifuld og kortfattet. Glem heller ikke at citere dine kilder.

Rediger essayet. Du skal kontrollere, at du var i stand til at følge det 300-ords essayformat eller skitsere, du forberedte, at din afhandling er stærk og klar, at hele papiret er organiseret og sammenhængende, og at hver sætning er korrekt. Hold også øje med unødvendige sætninger og redundans. Fjern upræcise sprog som nogle (f.eks et eller andet sted), en af, ting, meget, for det meste, for at. Begræns også brugen af adverb og at være verb for at gøre dit essay mere kortfattet.

300-ord essay outline

vær ikke bange, hvis skrivning ikke er din forte. Vi har udarbejdet en guide til, hvordan man skriver et 300-ords essay ledsaget af en 300-ord essaysprøve til college-niveau.

lad os starte med det 300-ords essayformat, som jeg allerede nævnte, inkluderer introduktion, krop og konklusion. Hvad skal hver sektion indeholde?

introduktion

  • introduktionen er et kort afsnit, der fortæller læseren om emnet. Introduktionen skal gøre to ting: (1) vække læserens interesse og (2) fortælle læseren tilstrækkelig viden om det emne, der skal diskuteres.
  • således skal din introduktion have en krog eller udsagnet, der angiver metatemaet i dit essay samt fanger læserens interesse. Tænk på dette som punch line, der får læseren til at fortsætte med at læse dit essay.
  • din introduktion skal også have en afhandling. Glem aldrig afhandlingen, fordi dette er centrum for dit essay. Afhandlingen formulerer dit argument, og dermed retningen af dit essay. Derfor skal afhandlingen til enhver tid være klar og kortfattet. Ja, du bliver bestemt nødt til at tage dig tid til at udarbejde din afhandling.

Dette vil blive demonstreret i 300 ord essay eksempel senere.

krop

kroppen er, hvor du redegør for det argument, du præsenterede i din afhandling. Afhængigt af kompleksiteten af dit argument eller af 300-ords essayprompter, kan dit essays hoveddel variere fra 1-3 afsnit på 70 til 100 ord pr. Et afsnit indeholder typisk disse:

  • hovedpunkt
  • Illustration
  • forklaring
  • konklusion erklæring binde kroppen til afhandlingen

Hvis du har mere end 1 afsnit, anbefales det at gøre brug af overgangssætninger, før du går videre til de næste afsnit.

Tip: du kan lære at skrive et 300-ords essay hurtigt, hvis du skriver kroppen før introduktionen for at gøre introduktionen mere passende til det faktiske indhold af dit essay.

konklusion

Dette er det sidste afsnit i dit essay. Det er bedst at blot gentage afhandlingen og det/de understøttende punkter, du diskuterede. Dette er vigtigt, da det styrker dit argument i læserens sind. Inkluder derefter en slutningserklæring for at signalere, at du er i slutningen.

hvor meget er en 300-ord essay ord tæller for konklusionen? 3-4 sætninger skal gøre det.

oversigt over et kort essay

300-ord essay prøve

Vi ved, at du stadig spørger ” Hvordan ser et 300-ord essay ud?”Sådan skriver du et 300-ords essay om dig selv:

hvert år migrerer tusindvis af mennesker til dette land i håb om et bedre liv. Mine forældre var en af dem for over to årtier siden. Selvom jeg blev født i USA og kun har kendt dette sted, jeg er ikke fremmed for deres kampe, og jeg kan sige, at deres kultur og identitet fortsætter med at leve i mig. Som første generation asiatisk-amerikansk, jeg har forskellige oplevelser fra mine forældre og fra mine hvide kammerater, men dette gav mig et unikt perspektiv.

som en første generation asiatisk-amerikansk defineres mine oplevelser af andenhed til to kulturer—kinesisk og amerikansk. Jeg har gennemgået faser, hvor jeg afstod fra den ene kultur og omfavnede den anden, men jeg følte mig aldrig virkelig hjemme i nogen af kulturerne. I modsætning til mine forældre, der var nedsænket i kinesisk kultur og talte Mandarin, jeg voksede op med at tale engelsk, nedsænket i amerikansk kultur. På den anden side, selvom jeg er velbevandret i amerikansk popkultur, bliver jeg konstant mindet om, at jeg er Asiatisk på grund af hvordan jeg ser ud. Jeg lærte, at jeg er et sted mellem disse to kulturer, og jeg kan heller ikke defineres af. Jeg behøver ikke at vælge den ene eller den anden, fordi jeg er begge dele. Jeg er Asiatisk-amerikansk, og det kommer med et helt nyt perspektiv og sæt oplevelser.

som asiatisk-amerikansk oplever jeg også de kampe, som mindretal står overfor. Selvom jeg taler engelsk godt, betragtes jeg som udlænding. Imidlertid, jeg er stadig i en privilegeret position, der lader mig forstå og kommunikere med et mindretal og amerikansk kultur. Ikke alene kan jeg give et unikt perspektiv for amerikanerne, jeg kan også fortælle minoriteters historier og kampe på en måde, som amerikanerne kan sætte pris på. At lære at værdsætte denne dualitet hjalp mig med at acceptere og fuldføre min identitet og værdsætte dens styrke især på et tidspunkt som vores.

som du kan se, er processen lige så kompliceret som ethvert andet essay, men det er heller ikke så svært. Vi håber, at du ikke bare lærte, hvor lang tid der er taget et 300 ord essay at skrive, men hvordan man skriver en imponerende. Hvis du har brug for inspiration, skal du blot vende tilbage til denne artikel og til vores 300-ord essayseksempel eller ansætte en af vores essaysforfattere til hjælp.