Articles

S Top Lakes

landlåst Aricona er muligvis ikke kendt for sine vandmasser. Imidlertid, vi har et par forfriskende søer, der tilbyder det perfekte sted at køle ned, når sommeren nærmer sig.

Lake Havasu

Lake Havasu hvis du nyder udendørs sport og aktiviteter, klart blåt vand og solrige himmel, er Lake Havasu destinationen for dig. Lake Havasu er en destination for mange mennesker rundt om i landet; det har så meget at tilbyde for alle i familien. Med 400 miles af spektakulære kystlinje og 300 dage med solskin, denne ferie hotspot tilbyder alt fra parasailing til vandreture og alt derimellem. Nyd en safari-tur med vilde dyr den ene dag og få en afslappende dag med shopping Den næste. Du er også velkommen til at medbringe dine hunde! www.golakehavasu.com/.

Lake Pleasant Leder du efter et smukt, naturskønt sted at slappe af med venner eller familie? Lake Pleasant tilbyder netop det, med utallige picnic-steder ved kysten og adskillige bugter til din yndlings vandsport. Vandet er klart og smukt og leveres direkte fra Colorado-floden. Beliggende i Peoria som en del af Maricopa County Parks and Recreation, søen er meget velholdt og er et fantastisk sted for familien. Nyd de mange forskellige campingpladser, der ligger ved siden af bådhavnene. Derudover er der et informationscenter for at lære om historien om Lake Pleasant og ørken dyreliv. www.maricopa.gov/parks/lake_pleasant Canyon Lake perfekt til en dag ved søen eller overnatningsture, Canyon Lake tilbyder pladser til leje til arrangementer, et område, der kun svømmer, og masser af vandrum til både og vandsport. Naturskønne ture er tilgængelige på Dolly Steamboat, som tager dig rundt om søen. Canyon Lake er omgivet af storslåede kløfter og giver bugter perfekt til bas, ørred eller enhver anden form for fiskeri. For dem, der nyder dyrelivet, kan du se adskillige fuglearter, Store Hornfår, hjorte og javelina rundt omkring søen. Afslut dagen ved søen med en smuk udsigt over en solnedgang gennem kløfterne. www.canyonlakemarina.com/.

det perfekte feriested i San Francisco. Søen har næsten 2.000 miles kystlinje, endeløs solskin og er blandt de bedste til natur i vest. Du er velkommen til at leje en båd fra feriestedet—ingen erfaring nødvendig—eller tage en tur på den guidede ekspedition gennem kløfterne. Tag en bådtur til regnbue bro National Monument eller den foretrukne katedral i Ørkenen lavet af kalksten vægge tårnhøje over hovedet. Om natten krølle op ved ilden og stirre på den vifte af fantastiske stjerner. www.lakepowell.com/.