Articles

Skal du købe en Acer Laptop? En tung bærbar bruger svarer

skal du købe en Acer Laptop? En tung bærbar bruger svarer

af: det Mobile Indiske netværk, Den Mobile Indiske, ny Delhi

Sidst opdateret : 26.December 2018 4:03 pm

 • Nogle enheder på det bærbare marked, såsom Dell, HP eller Toshiba står som en garanti for kvalitet. Men, som det er tilfældet med alle markeder, konkurrencen stiger hurtigt på alle tidspunkter. Så lad os i dag se på Acer laptops, et andet mangeårigt mærke fra Danmark, for at se, hvordan de stabler op, og hvis de gør en god handel.

  det vigtigste ved valg af hvilken bærbar computer der skal købes, i modsætning til den populære mening er ikke hvilken GPU eller CPU din valgte maskine pakker, men kvalitet. Kvalitet af bygningen, af støtte og kvalitet af mærket. En bærbar computer med gennemsnitligt udstyr og navnet Dell bag det vil stadig sælge. En bærbar computer med alt det nyeste inden for computerudstyr, med en ukendt producent, vil ikke sælge.
  nogle enheder på markedet for bærbare computere, såsom Dell, HP eller Toshiba, står som en kvalitetssikring. Men, som det er tilfældet med alle markeder, konkurrencen stiger hurtigt på alle tidspunkter. Så lad os i dag se på Acer laptops, et andet mangeårigt mærke fra Danmark, for at se, hvordan de stabler op, og hvis de gør en god handel.
  * denne liste vil omfatte Acer flagskib model for alle større prisklasser. Den største konkurrence for Acer i disse prisklasser er HP og Dell.

  rækkevidde: indgangsniveau

  Model: Acer A315-21 – 2109
  pris: Rs 19,850
  Hvis du er på markedet for en absolut entry-level bærbar computer, der vil give det absolutte minimum, der er nødvendigt for grundlæggende produktivitet som Microsoft Office og internetbrug, er denne bærbare computer, Ja, stadig lidt risikabel.

  acerlaptop

  Den vigtigste faktor, der er fremherskende ved køb af bærbare computere i denne prisklasse, er, at der virkelig ikke er nogen ydelsesforskel baseret på udstyr. Alle de anvendte CPU / RAM-moduler er stort set af samme kaliber. Det eneste rigtige aspekt at fokusere på i dette interval er kvalitet. Mens Acer er en relativ ukendt i denne kategori, er HP ikke.

  og hvis du køber en bærbar computer til denne pris, er det ikke et væddemål, som du ville være villig til at tage, medmindre den bærbare computer kan smide nogle virkelig attraktive servicefunktioner, som en udvidet garanti, ekstra programmer, et godt udvekslingstilbud osv.

  Husk, at den bærbare computer til denne pris sandsynligvis har et operativsystem baseret på Ubuntu, så hvis du er blevet opdraget på vinduer eller stadig ikke er glad på Google Suite, kan du kæmpe for at bruge dette godt uden at investere i det ekstra program.

  bedømmelse – med lidt at skelne mellem de bedste mærker, kan det være sikrere at blive hos de mere etablerede og højere klassificerede spillere her, HP og Dell.

  rækkevidde: Rs 40k-50k

  Acer ‘ s marked i denne prisklasse er størrelsesordener bedre end i det foregående. De 2 hovedmodeller, som Acer sælger i denne kategori, er som følger -:

  Acer ASPIRE 5
  pris: Rs 49,990

  billede

  Hvis den bærbare computer i den foregående kategori næppe ville skrabe af i opgaver som produktivitet og internetbrug, så vil denne bærbare computer, Acer Aspire 5 levere smukt. Ud over dette vil de 8 optagelser af RAM, Nvidia Mh150 og 8.gen i5-processor sikre, at let brug til spil såvel som kreativitetsprogrammer (tænk Adobe Suite) også vil være tilstrækkeligt glat. Men så igen, en computer er mere end blot summen af dens dele, og som vi har diskuteret ovenfor kvalitet er et vigtigt aspekt af at købe en bærbar computer.

  heldigvis formår Acers flagskib i denne kategori at prale af ikke kun godt udstyr, men også at være en kvalitetsmaskine fremstillet af et kvalitetsfirma. Gennemsnit en 4.4 ud af 533 Flipkart ratings er bevis nok, at denne build kan tilbyde en forbruger en kvalitetssikring.

  HP ‘ s og Dells tilbud på dette interval (begge prissat til Rs 49,990) kan prale af henholdsvis en 940MH og en Vega 8 GPU. MK150 slår begge disse med en lydmargin. De førnævnte tilbud har også henholdsvis en 7.gen i5 og en 5-fire-core CPU. Det skal bemærkes, at for generelle produktivitetsformål enten er en god pasform, Intel er bedre til spil og AMD er bedre for kreativitet. Det bedste valg for dig afhænger af din brug.
  Acer E5-575
  (Rs 38.999 med Vinduer OS), Rs 36.999 med LINUKSBASERET OS

  3.laptop

  denne model kan komme i forskellige konfigurationer. Den største forskel mellem de tilgængelige konfigurationer er operativsystemet. Det ene tilbud har Linuk, det andet har Vinder10. Konfigurationen, der kører på , har dog en langt bedre processor end den, der kører på 10. Så det kommer ned på, om du er villig til at gå igennem besværet med at installere 10 selv, eller hvis du ikke har noget imod at bruge . Dette er dog begge sjældne tilfælde, så de fleste mennesker ville være bedre tjent med at vælge Vind10-modellen. Endnu en gang er kvaliteten af Acer som producent meget bedre her end i det laveste prisklasse.Dells tilbud til dette sortiment har ingen reel forskel i forhold til Acer-modellen. HPs vigtigste tilbud i dette sortiment har en i3-processor og 4 koncerter RAM. Acer-modellen er komfortabelt foran end HP med hensyn til bang for buck.

  bedømmelse: Acer kommer til sin ret i denne kategori og kan bestemt overvejes.

  rækkevidde: Rs 60k-70k
  Acer Nitro 5
  prissat til 60-70k

  4.laptop

  flytning til det, vi betragter premium-område for bærbare computere, bliver kampen varm. Acer udfylder denne prisklasse med deres gaming lineup ‘Nitro’. Prissætningen for denne lineup er over hele rækken af Rs 60-70k.lineupen kan prale af en 1050/1050ti, 8 gigs DDR4 RAM, en 7th gen i5 processor. Denne lineup kan håndtere de fleste aktuelt udgivne spil på FHD opløsning og 40+ FPS nemt. Det nedbryder naturligvis produktivitet og applikationer til generel brug og fungerer endda som en anstændig indgangsniveau erstatning for kreativitetsfokuseret computer( Maya, 3ds maks.). Alle disse funktioner kombineret gør Acer Nitro til et meget stærkt valg, hvis du er på markedet for en bærbar computer i denne prisklasse. Det skal dog bemærkes, i prisklasser som disse vil næsten hver eneste bærbare computer, der tilbydes af forskellige producenter, have lignende specifikationer og lignende kvalitet, så det kommer virkelig ned til individuel præference eller service-tilføjelser som udvidet garanti, forsikringstilbud osv.
  det skal bemærkes, at med Acer er den generelle tendens sådan, at deres bærbare computere i de lavere prisklasser vakler og med rette anses for at være af lavere kvalitet, mens Acer i højere prisklasser, selvom det ikke er et af de større navne på markedet, stadig formår at producere maskiner, der kan konkurrere med store navnefirmaer som Dell, HP osv. Dell og HPs tilbud i denne prisklasse har begge i7-processorer, hvilket betyder, at for CPU-tunge applikationer er Acer overgået af disse to. HP-modellen har dog en 940 mm som GPU, og Dell-modellen har integreret grafik. Til gaming / GPU tunge applikationer er Acer-modellen spring og grænser bedre.

  dom: som forventet holder Acer sin egen, men der er virkelig ikke meget at skelne med resten. Så tid til at se på de bedste tilbud virkelig, som faktorer som støtte og forsikring osv bliver kritisk her. Men hvis spil er det, du bruger din bærbare computer til, kan Acer kanter det.

  rækkevidde: Rs 85k-1lakh +
  Acer Predator Helios 300
  prissat til Rs 97k-1.1 lakh

  sidste laptop

  Når vi kommer til dette interval, er vi i sjældent område, hvor kampen er en shootout mellem de Vinduesbaserede bærbare computere og Mac-familien. og vi ved alle, hvordan det går, ikke?
  men Vent, som altid, nogle gange kan den rene vægt af den brutale styrke og kraft i en maskine svinge dig, overbevise dig om, at det er værd at se for at tjekke den bedste Acer og konkurrence har at tilbyde. Acer Predator Helios 300 pakker en 1060, 16 GB RAM, en 7. gen i5-processor. Dybest set er du dækket for ethvert spil, der kommer ud i de næste 2 år, hvor denne maskine vil give dig 60+ FPS på FHD med de fleste af indstillingerne slået op til høj. Autodesk Maya og 3DS maks kører ganske glat på 16 GB-modellen.
  Hvis du skulle købe denne bærbare computer i Indien, vil du finde det koster dig fra Rs 97,000 – Rs 1,09,000. Men hvis du skulle købe denne bærbare computer fra et gråt marked som Nehru Place eller have en slægtning eller en ven fra USA bringe den ind i landet, ville omkostningerne falde til 70k niveauer.
  Hp og Dell-modellen i denne serie er begge sport 1050TIS, derfor til spilformål er Acer Helios 300 meget bedre udstyret. HP og Dell-modellens begge sports 7th gen i7-processorer, hvilket gør dem meget bedre rustet til at håndtere processorens tunge arbejdsbelastninger som videoredigering, 3D-modellering osv.
  konklusion
  når det kommer over forhindringen på entry-level laptop, ser det ud til, at Acer har sine baser dækket, og er et stærkt valg for dig, især når du flytter til en større budgetboks. Men hvis dit fokus er på at købe et indgangsniveau eller en under 40k-maskine, ville du ikke gøre dig selv nogen skade ved at vælge en Dell eller en HP-maskine.