Articles

Skal en Bill of Sale-formular notariseres?

en bilregning er en simpel kontrakt om overførsel af et motorkøretøj mellem en køber og sælger. Det dokumenterer detaljerne i transaktionen og tjener som kvittering for køberens køb. En salgsregning kan også indeholde andre detaljer, men i det mindste skal dokumentet indeholde følgende oplysninger:

  • datoen for salg af køretøjer
  • navn og adresse på køber
  • navn og adresse på sælger
  • en beskrivelse af bil: fabrikat, model, trimniveau, antal cylindre osv.
  • VIN-nummeret på bilen
  • kilometertælleren (kilometertal) læsning for bilen

formålet med en salgsregning
hver stat i USA kræver, at en sælger af et køretøj udsteder en salgsregning til køberen. Seks stater kræver faktisk, at en salgsregning notariseres, før den kan bruges til at overføre titlen på et køretøj. Stater, der kræver et notarstempel på en salgsregning, er:mens de andre fireogfyrre stater ikke kræver, at en salgsregning notariseres, kræver alle stater, at en underskrives af både køber og sælger, før en titeloverførsel kan indledes. I de fleste tilfælde er en behørigt udført salgsregning og et køretøjsattest alt, hvad der er nødvendigt for at registrere et køretøj i den nye købers navn.

hvor kan man få en Bill of Sale
der er mange steder på internettet, hvor du kan hente en bill of sale prøveformular eller endda skabeloner, hvor du blot udfylde de tomme felter. Imidlertid, et af de bedste steder at få en bill of sale form er din stats Department of Motor Vehicles. Søg efter din tilstand DMV hjemmeside og se om de har en formular, du kan hente og udskrive.