Articles

stadig flere top MBA-programmer frafalder standardiserede Tests

fra hjemmesiden til Carroll School of Management ved Boston College

det bliver ikke meget klart end dette: “ingen GMAT/GRE? Intet Problem.”

Sådan placerer Boston College ‘ s Carroll School of Management Nu sin optagelsespolitik på standardiserede tests for sit prestigefyldte fuldtids MBA-program rangeret 51.bedst i USA af digtere&kvanter.

BC er selvfølgelig ikke alene. COVID-19-pandemien har givet anledning til en massiv bølge af handelsskoler til at gå test-valgfri eller til mere generøst at give afkald på GMAT og GRE for optagelser.

COVID får en bølge af rangerede MBA-programmer til at give afkald på GMATS

i den øverste ende er fuldtids MBA-programmer på MIT Sloan, UVA Darden og Michigan Ross test-valgfri for 2020-2021. Fem handelshøjskoler med top 25 MBA-programmer tilbyder nu GMAT-og GRE-undtagelser, herunder Carnegie Mellons Tepper School of Business, University of North Carolina ‘s Kenan-Flagler Business School og Indiana University’ s Kelley School of Business (se tabel nedenfor).

men langt flere handelshøjskoler med MBA-programmer rangeret uden for top 25, men stadig blandt de bedste 100-programmer i USA, slutter sig til No-GMAT, no-GRE club. En ny undersøgelse af optagelsesofficerer fra Kaplan på mere end 100 handelsskoler i hele USA viste, at 36% ikke længere kræver GMAT eller GRE for alle ansøgere. Yderligere 24% af de responderende optagelsesembedsmænd siger, at de har suspenderet kravet til nogle ansøgere.

mange af disse skoler tilbyder stadig undtagelser fra sag til sag. Selv Boston College, med sin åbne invitation til kandidater til at ansøge uden en test, kræver, at MBA-ansøgere har tre eller flere års fuldtidserfaring, en bachelor-GPA på 3.0 eller højere eller besiddelse af en JD, MD eller ph.d., eller en CPA eller CFA eller anden professionel certificering. Alligevel kræver Boston Universitets Spørgerom School of Business Ikke en GMAT-eller GRE-score for kandidater, der ansøger om enten Spørgeroms fuldtids MBA-program, rangeret 42.i USA, eller den professionelle aften MBA for optagelsescyklussen i 2021 på grund af pandemien.

at give afkald på eller ej, det er spørgsmålet i ADGANGSKREDSE i disse dage

Danielle Richie, senior associeret dekan for MBA-optagelser på Kenan-Flagler Business School

indtil sin endelige ansøgningsrunde i den sidste optagelsescyklus havde Kenan-Flagler aldrig engang haft en sag-til-sag-politik for MBA-ansøgere om at give afkald på GMAT eller GRE. “Vi kørte en pilot i løbet af sommeren og fandt ud af, at det var en succes, da økonomien dyppede, og folk mistede deres job,” siger Danielle Richie, senior associate director of MBA admissions and student recruitment. “Kandidater, der var interesseret i en MBA, men ikke forventede at ansøge, skiftede pludselig mening og tænkte nu, at det var det rigtige tidspunkt for dem. Til dette efterår, vi byggede en mere robust proces for kandidater til at indsende anmodninger om afkald.”

hos Kenan-Flagler kan MBA-ansøgere opbygge en stærk sag for dispensation ved at have en 3.2 GPA og kurser i STEM, business, økonomi eller analytiske felter fra en amerikansk institution eller mere end fem års erhvervserfaring inden for et kvantitativt eller analytisk felt. Ellers, kandidater har brug for en CPA eller CFA eller kan indsende stærke scoringer på den udøvende vurdering, LSAT, PCAT, eller MCAT i stedet for GMAT eller GRE.

hvorvidt man skal give afkald på GMAT-og GRE-test er blevet tale om optagelsesfeltet denne cyklus. “Dette har været en løbende samtale,” siger Richie. Diskussionerne, tilføjer hun, har tendens til at fokusere på, hvordan konsulentfirmaer og investeringsbanker vil behandle MBA-kandidater uden testresultater, og hvordan amerikanske nyheder, der vejer klassens gennemsnitlige score i sin rangeringsmetode, vil tilpasse sig optagelsesændringerne. “Jeg har set kandidater med lavere end gennemsnittet testresultater komme ind i virksomheder som Bain, men det er stadig en vigtig overvejelse.

“vi forstyrrer markedet ved at gøre disse undtagelser og tvinge en ændring også,” tilføjer Richie. “Der er skoler, der siger, at vores ledelsesteam ikke er helt der endnu, og der er andre, der bevæger sig fremad med nye frafaldspolitikker og test-valgfrie planer. Det ser ud til, at vi samarbejder, men det er vi ikke. Det sker organisk.”

flere skoler udvidede roligt TEST-valgfri politikker, der blev påbegyndt sidste forår og sommer

for mange andre skoler er test-valgfri politikker blevet udvidet fra foråret, da testcentre lukkede, og skoler valgte at være langt mere fleksible med optagelser. Det Vejrhovedskole for ledelse ved Case vestlige universitet besluttede at give afkald på GRE-og GMAT-testresultater som en del af optagelsesprocessen for alle kandidatuddannelser for dette år, efter at skolen oprindeligt begyndte at give afkald på testscoreindlæg for indkommende studerende i løbet af sommeren og efteråret 2020. Skolens fuldtids MBA-program er rangeret 59. bedst i USA af digtere&kvanter.

” beslutningen om at udvide vores dispensation for optagelsestest blev taget for at være foran COVID-19-pandemien, efterhånden som situationen udvikler sig, ” siger Gregory Jonas, senior associeret dekan for akademikere og kandidatuddannelser. “Det forløbne år har skabt mange udfordringer for indkommende studerende, og vores mål er at reducere stress involveret i ansøgningsprocessen – især faktorer, der er ude af kontrol af studerende. Vi ser frem til at levere den samme verdensklasse uddannelse til vores indkommende studerende, som vi har tidligere, på trods af de nye udfordringer i år har skabt.”Southern Methodist University School of Business, med et fuldtids MBA-program rangeret 40. i USA, er en anden skole, der udvidede sin test-valgfri optagelsespolitik fra den tidligere cyklus. “De sidste par måneder har været blandt de mest udfordrende, som vores studerende og potentielle studerende nogensinde har været udsat for,” siger Matthæus B. Myers, dekan for Handelshøjskolen. “Vores mål er at give vores kandidatskoleansøgere så stor fleksibilitet som muligt i lyset af lukninger af testcenter. Strømlining af oplevelsen i denne periode giver mening, og det er den rigtige ting at gøre.”

‘vurdering af en kandidats META-færdigheder er mere forudsigelig for succes end en TESTSCORE’

Matthæus B. “Beslutningen om at fortsætte vores GMAT/GRE-test-valgfri politik gennem August 2021 gør det muligt for os at fjerne barrierer for at hjælpe med at lindre angst og give fleksibilitet for de personer, der ansøger om os,” forklarer Shane. “Vi har fundet ud af at vurdere en kandidats meta-færdigheder (intellektuel nysgerrighed, selvbevidsthed, modstandsdygtighed, tilpasningsevne osv.) er mere forudsigelige for succes end en standardiseret test score.”

i nogle tilfælde kan udnyttelse af et afkald sætte dig i en ulempe for stipendiepenge. Kandidater, der er interesseret i at blive overvejet til stipendier, opfordres stadig til at gennemføre GMAT/GRE-testene for at forbedre deres stipendiemuligheder. Men det er ikke altid sandt.

ofte sætter skoler i test-valgfri politikker for deres no-MBA business kandidatuddannelser, men lader stadig åbne døren for en no-GMAT og no-GRE MBA. På Johns Hopkins University ‘ s Carey Business School er alle fuldtids MS-programmer i erhvervslivet test-valgfri for amerikanske borgere og fastboende.

“Hvis du har været i stand til at teste og tro, at en testscore vil tilføje værdi til din ansøgning, skal du indsende en,” rådgiver skolen. “Hvis du ikke har været i stand til at teste eller mener, at din test score ikke afspejler din evne og potentiale for kandidatstudie, skal du ikke medtage en score.”

for ansøgere til skolens fuldtids MBA-program kræver Carey tre eller flere års erhvervserfaring på tidspunktet for programmets start i August 2021 og mindst 3,0 GPA i bachelorstudier eller en avanceret grad.

gå ikke glip af: bør MBA-programmer gøre GMAT og GRE valgfri? eller MICHIGAN ROSS frafalder GMAT & GRE SCORES