Articles

var Keri Hilsons påståede fejde med Beyonc Karrus grunden til, at hendes musikkarriere pludselig stoppede?

Hvis du var en af de mennesker, der sang 2009 hit “Knock You ned” eller 2010 pige-magt hymne “Pretty Girl Rock” på toppen af dine længes, så ved du præcis, hvem Keri Hilson er.

sangeren steg til berømmelse i 2010 ‘ erne for sin blanding af R&B, hip hop og pop musikalsk styling samt hendes hitliste, der rørte ved kvindelighed og kærlighed.

Keri Hilson og Beyonckrus
Keri Hilson og Beyonckrus/Prins Vilhelms/Trådbillede; Kevin Masur/Getty Images for TIDAL

selvom hendes karriere blomstrede på et tidspunkt, kom det snart til en brat ende, efter at hun gik helt mia. mens Hilson siden har talt om, hvorfor hun tog en musikalsk hiatus, tror mange, at Beyonc Immuns loyale fans havde lidt at gøre med sangerens spirende karriere, der tog en massiv næse.

Hilson er blevet annulleret af BeyHive lige siden hun dissed Beyonc Kristian

BeyHive har bevist, at de til tider kan være ret hensynsløse, og Hilson ved førstehånds, hvor hårde disse loyale Beyonc Kristian stans kan være.

R&B singer har fundet sig sortlistet af dronningen Beys fanbase, og mange betragter hende stadig som annulleret, efter at hun dissed “Formation” – sangeren en for mange gange.

det påståede drama startede først tilbage i 2010, da Hilson udgav en omblandet version af sin single “Turnin’ Me on.”

selvom mange mennesker handlede om dette spor, overtrådte Beyhive et par af de tekster, de følte, var rettet mod Beyonc Kristian.

i sangen synger Hilson: “din vision overskyet, hvis du tror, at du er bedst, du kan danse, hun kan synge, men har brug for at flytte den til venstre… hun har brug for at få nogle babyer, hun har brug for at sætte sig ned, hun falske, dem andre kyllinger er ikke engang værd at tale om.”

mange fans mente, at Hilson uhyrligt sprængte Beyonc Prists kunstneri og smækkede hende og ikke lavede plads øverst til sangere som sig selv.

selvom Beyhive summede efter at have hørt dette, gengældte de ikke mod sangeren. Men to år senere lod de Hilson have det på sociale medier, efter at hun fuldt ud dissed Bey, mens hun deltog i Soul Train-priserne i 2011. under en samtale på den røde løber blev sangeren bedt om at holde det seneste nummer af Juicy-magasinet og give Beyonc Karrus og Jay—der var på forsiden— et råb.

mens mange berømtheder lykkeligt forpligtede sig, Hilson kiggede ned på magasinet og sagde to ord, der gjorde hende til en annulleret figur fra da af. “Hvem er det?”hun sagde.

Hilson fortsatte derefter med at sige “Nej, Jeg er ked af det, jeg kan ikke gøre det,” før han afskedigede reporteren og fortsatte med sin dag. Shady!

BeyHive fortsatte ubarmhjertigt med at trolle Hilson på sociale medier

efter at have lavet den skyggefulde kommentar, Hilson så snart sit ry gå i en nedadgående spiral.

efter udgivelsen af sit andet studioalbum, ingen drenge tilladt, i 2011 indledte Hilson en musikalsk pause, der ville vare i de næste par år.

mens sangerinden sagde, at hendes pause var forårsaget af hendes “rammer rock bottom”, tror nogle, at hendes going MIA havde meget at gøre med den ekstreme tilbageslag, hun modtog fra BeyHive. i 2013 fik Hilson endelig nok af negativiteten og tog til kvidre for at bønfalde Beyonc prices fans og bede dem om at stoppe med de hårde kommentarer.

” det er for meget!! Please! Er alt, hvad jeg kvidrer, vil blive ‘forsætligt fejlagtigt’ som en erklæring om nogen/drama, jeg ikke ved noget om?”hun skrev.

det er for meget!! Please! Bliver alt, hvad jeg kvidrer, “med vilje fejlfortolket” som en erklæring om nogen/drama, jeg ikke ved noget om?

— Keri Hilson (@KeriHilson) 5. marts 2013

sangeren fortsatte sin kvidre rant ved at kalde dem, der konstant har mobbet hende online. “Du aner ikke, hvad dine hadefulde ord kan gøre ved andres ånd. År med verbalt misbrug fra fremmede hele dagen lang. Nok er nok!”

” så vidt hvad du virkelig er sur på, havde jeg mine grunde. Det har været år! Bare kridt det op til din uvidenhed om min virkelighed og lad…det…gå,” konkluderede hun.

mange fans tog dette som Hilson ‘ s måde at indrømme, at hun faktisk kastede skygge på Beyonc Kristi i fortiden. for at forsøge endelig at sætte en stopper for den igangværende negativitet, hun blev konfronteret med, talte Hilson med Hipholly samme år om dramaet og hævdede ikke at have “oksekød med nogen kvindelig kunstner.”

hvor står Beyonc Karl og Hilson i dag?

at se som om Beyonc Karrus aldrig har kommenteret sit påståede oksekød med Hilson, er det klart, at BeyHive gjorde hele denne situation til en endnu større aftale, end den virkelig var.

uanset om Bey og Hilson nogensinde kom sammen, er begge siden gået videre fra dramaet og er bare fokuseret på sig selv og deres musik. da Beyonc fortsætter med at levere rekordstore projekter, har Hilson haft travlt med at gøre sit comeback til musikbranchen. selvom hun fortsætter med at skubbe sin nye musikudgivelse tilbage, er Hilson klar til at vende tilbage til musikscenen større og bedre end nogensinde.

View this post on Instagram

I dunno why I always wanna capture a selfie before I go on…excitement? This was #Melbourne

A post shared by keri hilson (@kerihilson) on Nov 23, 2019 at 3:10pm PST

“I think I had to give up music for a while. Jeg trådte væk,” sagde sangeren under en samtale med psykisk medium Reginald Levis på et segment for Steve Harvey ‘ s “Steve” dagtimerne i 2018. “Jeg troede, det ville bare være et år. Der er måske gået seks. Jeg er nu klar over, at jeg er taknemmelig for alle disse år. Jeg har bygget mig op igen.”

lad os bare håbe, at BeyHive vil lade Hilson være stor, da hun forsøger at stige til superstardom en anden gang.