Articles

VIN dekoder

dine personlige data administreres af AutoISO Sp. o.o. (ul. 12, 40-142, Polska, [email protected] hvis det kræves af vores juridiske interesse, til statistiske formål og for at administrere hjemmesiden, for perioden indtil vi gennemfører vores statistiske analyse, men ikke længere end i 3 år siden det år, hvor dataene blev erhvervet; af juridisk begrundede grunde, i forbindelse med direkte markedsføring af vores tjenester, herunder med dit samtykke, ved hjælp af profilering til at screene fremtidige reklamer for vores tjenester på andre hjemmesider, i hele hjemmesidens levetid eller på det tidspunkt, hvor dit samtykke trækkes tilbage.
vi samarbejder med: marketingudbydere, internetudbydere, sociale netværk, udbydere af værktøjer til statistik og styring af sociale netværk, værtsvirksomheder, der kan modtage disse data fra os (datamodtagere). Ingen data kan overføres til andre lande eller enheder uden for EU end dem, der er accepteret i EU-lovgivningen.
du er ikke forpligtet til at give os dine data, men når du nægter at gøre det, kan hjemmesiden fungere forkert. Du har adgang til dine data, til korrektion, sletning eller til at pålægge begrænsninger for behandling. Du kan også protestere mod behandling eller enhver overførsel af dine data. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af dine data tilbage, men dette har ingen indflydelse på lovligheden af den databehandling, der er gennemført, før dit samtykke blev trukket tilbage. Du har ret til at indgive din protest til formanden for Polens Persondatakontor eller hans modpart i ethvert andet EU-land.hjemmesiden kan bruge cookies og andre lignende teknologier til ovennævnte formål. Du accepterer cookies ved at vælge de respektive indstillinger. Mere om vores databehandlingsregler og indstillinger kan findes i vores .