Articles

Aleksej Bledel giftede sig med Vincent Kartheiser & Baby detaljer

Aleksej Bledel er kendt for sin skildring af Rory Gilmore i tv-serien, Gilmore Girls (2000-2007). Hun gentog den berømte rolle i TV-miniserien, Gilmore Girls: a year in the Life, i 2016.

sammen med den berømte rolle er Aleksej også anerkendt som Emily Malek fra tv-serien The Handmaid ‘ s Tale (2017-2019). Hun vandt Primetime Emmy-prisen i den fremragende Gæsteskuespillerinde i en dramaserie for rollen i 2017.

gift liv med Vincent Kartheiser

Aleksej har været gift med Vincent Kartheiser siden juni 2014. Parret har en søn, der blev født i 2015.

hvordan de mødtes og bryllup

Aleksis og Vincent mødtes første gang på sæt af Mad Men i 2012. Han er en af de mest kendte i verden, og han er en af de mest kendte i verden.

lykkeligt gift: Laura Slade Kæreste, affære, nettoværdi

Aleksis-Bledel-mand - Vincent-Kartheiser

Aleksej Bledel med sin mand Vincent Kartheiser (foto: eonline.com)

duoen startede dating efter indpakning af deres skud og blev forlovet i 2013. Det forlovede par bandt endelig knuden i et hemmeligt bryllup i Californien i Juni 2014.

Hvem er Aleksandr?

Vincent Kartheiser er en skuespiller populær som Pete Campbell fra tv-serien, Mad Men (2007-2015).

hans fungerende kredit inkluderer tv-udsendelser, nemlig OA (2019), bevist uskyldig (2019) og lov & Bestil: Special Victims Unit (2019-2020).

Aleksis Bledel Bio

Aleksis blev født den 16.September 1981 i Houston. Hendes forældre er Nanette og Martin Bledel. De er spansktalende (hendes fødte mor blev opvokset i Argentina, og hendes far blev født i Argentina). Hans første sprog er spansk, og han lærte engelsk i skolen.

tidligere Dating liv

Aleksej var tidligere i et forhold med Milo Ventimiglia. Parret mødtes i tv-serien Gilmore Girls i 2001. Snart begyndte parrets romantik på skærmen (Milo portrætterede Aleksys kæreste Jess) uden for skærmen. Parret begyndte at danse i 2002; dog brød de op i 2006.

Aleksis karriere

Aleksis’ tilbøjelighed til at handle startede tidligt, da hendes forældre tilmeldte hende til samfundsteater for at hjælpe hende med at overvinde sin generthed. Hun blomstrede i teatret, da hun blev en del af produktioner af viser som guiden af OSE, vores by, og Aladdin. Sammen med skuespil begyndte hun at arbejde som model.

Info om en anden Gilmore Girls Star:- Lauren Graham nettoværdi

sammen med at arbejde som barnemodel og skuespillerinde fortsatte Aleksis sin gymnasium og sluttede sig senere til NYU som Filmfag.

i 1998 fik hun en mindre rolle som studerende i filmen Rushmore. Og i 2000 brød hun ud som Rory Gilmore i tv-serien, Gilmore Girls.

fakta om Aleksis Bledel

  • Aleksis er en Jomfru.

  • hun har en yngre bror ved navn Eric David Bledel.

Celeb med samme navn:- Hvem er Aleksis Sky Baby Daddy?

  • hendes første audition nogensinde var for Gilmore Girls.

  • hun har en nettoværdi på $9 millioner ifølge berømtheds nettoværdi.

  • hun er en St Marks lutherske Middle School alun.