Articles

ARTAS kart Robotic Hair Restoration i Atlanta & Alpharetta, GA | Anderson Center for Hair

som professionel atlet er det vigtigt altid at se bedst ud

som professionel atlet er det vigtigt altid at se bedst ud

som professionel atlet er det vigtigt altid at se bedst ud. Da jeg begyndte at bemærke, at mit hår begyndte at tynde og falde ud, fik jeg panik og begyndte at miste min selvtillid og selvtillid. Jeg kunne ikke forestille mig at bære en hat resten af mit liv, så jeg kiggede på, hvilken type muligheder…Læs mere ”

—Kurt rollator

kunne bare ikke gøre den skaldede ting

tre ord, der beskriver Dr. Anderson? Kyndig, professionel og COOL. Vidende-kender og beskriver proceduren og hvad de kan forvente. Besvarede ethvert spørgsmål, vi kastede på ham, især konen. Og hun kastede meget. Professionel-vi var til tiden, han og personalet var til tiden, og vi kom i gang med det samme med…Læs mere”

—DocShrop

midaldrende skaldethed – Altanta, GA

Dr Anderson insisterer på personlig involvering med hvert trin i transplantationsproceduren. Han er en fænomenal kirurg, og jeg kan varmt anbefale ham.
Jeg er læge i Georgien og kunne ikke lide, hvordan mit hårtab gik. Jeg undersøgte forskellige muligheder og følte, at ARTAS Kurt-systemet var den rute, jeg ønskede at gå.Læs mere ”

—IveGotHair

min erfaring med Dr. Ken Anderson, Atlanta, GA

så jeg fik endelig min hårtransplantation udført af Dr. Ken Anderson i Atlanta, GA i juli 2011. Jeg havde overvejet det, læst om det, undersøgt læger i over 4 år, men først nu fik modet til at gøre det.
som altid, læsning/forske / taler om det her stadig ikke helt forberede dig til detaljerne i…Læs mere”

40 år gammel behøver forbedring – Atlanta, GA

Dr Anderson var stor. Jeg tror ikke, det er muligt for ham at få dig til at føle dig mere komfortabel, mens du stadig eksemplificerer professionalisme og ekspertise. Han er bare en nem fyr at håndtere, og det hjælper helt sikkert med procedurens overordnede positivitet.
Dr Anderson og personalet var fantastisk. Fra konsulatet til…Læs mere”

47 år. Gammel kvinde med arveligt hårtab

fut Procedure
Jeg har for nylig valgt at arbejde sammen med Dr. Anderson og hans team for at tackle progressiv udtynding af mit hår foran og øverst på mit hoved. Dette mønster af kvindelige hårtab kører i min familie, og jeg har prøvet alle tænkelige metode til at løse problemet med ringe eller ingen resultater.
Jeg havde…Læs mere”

jeg er en 45 år gammel mand med tyndere hår fra kronen til forsiden af mit hoved.

Dette er min anden procedure med Dr. Anderson.
Den 1. var i 2006, og det var mere en forebyggende procedure. På tidspunktet for 1.procedure oplyste Dr. Anderson, at jeg ville have brug for cirka 1200-1500 transplantater. Under proceduren bemærkede han, at hårtab ikke var så alvorligt, som han oprindeligt troede og…Læs mere”

processen var glat, og lægen såvel som teknikerne var meget professionelle.

Jeg modtog min anden hårtransplantation i Juni 2014. Jeg var utilfreds med min konstante fussing om mit hår, da jeg tabte en hel del foran og øverst. På 46, skilt og mange glade år foran mig, jeg besluttede at gøre noget for mig selv, min selvtillid og mit udseende. Positiv…Læs mere”

Dr. Anderson og hans personale var ikke kun professionelle, men venlige og endda lidt joviale.

Jeg nød faktisk min dag på hans kontor. Jeg var der fra 7: 30 til 4:30. Dr Anderson vil endda give dig en dejlig kort historie om hårtransplantation og hvordan tingene har udviklet sig over tid. Det blev også klart ved at tale med ham, at ikke alle læger, der udfører hårtransplantation, er de samme. I…Læs mere”

Dr Anderson og hans personale er de bedste af de bedste.

mine forventninger blev overskredet fra den indledende konsultation til det endelige resultat. Dr. Anderson og hans personale lyttede til mine bekymringer, skitserede en løsning, der ville fungere for mig, og leverede nøjagtigt, hvad de sagde, de ville gøre. Jeg anbefaler Dr Anderson og hans ekspert personale til alle, der er på udkig efter en helt…Læs mere”

hvis du overvejer en hårtransplantation – gør dig selv en tjeneste og i det mindste gå råd med Dr. Anderson.

rådfør dig kun med ham, når du er gået til de store kommercielle typer – så vil du se, hvad jeg taler om.
Jeg mistede hår foran (eddie munster – stil) ved mine tempelområder og tilbage – jeg rådførte mig med mange Dr. S, før jeg valgte Dr. Anderson-Vælg ham hovedsageligt fordi…Læs mere”

Min procedure blev udført af Dr. Ken Anderson. Fra start til slut var han og hans personale komplette fagfolk.

Ken er en læge, som jeg bedst vil beskrive fra den “gamle skole” af medicin, hvor patient-læge-forholdet er lige så vigtigt som selve proceduren.
Jeg er en 52 år gammel mand. Jeg har haft gradvis hårtab siden min sene 30 ‘erne, bliver mest mærkbar i min tidlige 50’ erne på bagsiden…Læs mere “

jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg har forsket meget om hårtransplantationsprocedurer….Jeg fandt Dr .. Anderson legitimationsoplysninger meget appealing….My proceduren gik meget glat … jeg havde en fantastisk oplevelse…Dr.Anderson er meget venlige og professionelle … personalet er fantastisk….Generelt anbefaler jeg stærkt Dr. Anderson til hårgendannelsesprocedure!!
proceduren var meget bedre end jeg havde forventet plus Dr. Anderson er super venlige og…Læs mere”

lineær Strippeprocedure

jeg havde den lineære strippeprocedure udført, fordi det var den bedste mulighed for mine behov. Jeg har lys hud og fint hår, så et synligt ar er en bekymring. Efter omfattende undersøgelser og konsultationer valgte jeg Dr. Anderson på grund af hans kirurgiske erfaring og træning. Han var meget nacn, vidende, og er opmærksomme…Læs mere “

efter en masse forskning og samtaler besluttede jeg at gå med Dr. Anderson i Atlanta.

Jeg begyndte min søgning efter hår restaurering kirurgi for et par år siden, da en af mine venner, der også var en læger assistent lod det glide, at han havde gennemgået operationen et par år tilbage. Han brugte den traditionelle fut strip procedure, og selvom hans hår så meget fuld og naturlig, han…Læs mere”

Dr. Anderson var meget venlig og medfølende.

Han var meget professionel og satte mig rolig gennem hele proceduren. Jeg fandt, at hans teknik var langt bedre end nogen af de andre 5 læger, jeg besøgte.
Jeg er en 48-årig læge, der havde en forudgående procedure på et andet anlæg i Atlanta. Denne gang valgte jeg Dr. Andersons klinik og…Læs mere”

jeg henvendte mig til læge Ken Anderson i Atlanta for at få hjælp.

da jeg var i midten af tyverne, havde jeg en hårtransplantation udført af den gamle punch og plug-metode. Jeg havde store stik af hår fjernet fra bagsiden af mit hoved og placeret i min pande. På det tidspunkt var dette den accepterede metode til hårudskiftning, men resultaterne var forfærdelige….Læs mere”

Dr. Anderson forklarede hele historien om hårtransplantation til mig på en måde, der hjalp mig med at forstå, hvordan teknologien er ankommet, hvor den er i dag.

Han og hans personale var ikke kun hjertelig men snakkesalig og jeg følte meget komfortabel.
Jeg begyndte at miste mit hår i en alder af 30. Først troede jeg, det var en fluke, muligvis relateret til noget, jeg gjorde…ved hjælp af den forkerte shampoo, Retin-A at komme på min hovedbund osv.. Inden for et par måneder indså jeg, at jeg var…Læs mere”

Dr. Ken er en ekstraordinær kirurg.

Dr. Ken er en ekstraordinær kirurg. Så godt, at kirurgen, der fjernede mine sting i Hong Kong efter min procedure, sagde “du skal have betalt et ton for denne procedure, kirurgen gjorde et fantastisk stykke arbejde.
Jeg er 38 år gammel og bor i Hong Kong. Jeg besluttede, at det var tid til det…Læs mere”

meget tilfreds med oplevelsen.

Jeg var meget tilfreds med oplevelsen. Dr. Anderson var både vidende og nacn. Personalet var dygtige og gjort alt for at gøre mig føle sig godt tilpas. Stærkt anbefales til alle, der overvejer proceduren. Efterbehandlingsinstruktioner var grundige og lette at forstå. Dr. Anderson gjorde sig meget tilgængelig gennem hele processen.Læs mere”

Dr. Anderson var fantastisk. Han besvarede alle mine spørgsmål før proceduren.

Dr. Anderson var fantastisk. Han besvarede alle mine spørgsmål før proceduren. Og udførte proceduren med stor omhu og præcision . Jeg havde næsten ingen smerter eller ubehag under proceduren eller efter. Jeg vil varmt anbefale Dr. Anderson til nogen.
Jeg er kun 10 dage ude siden min procedure. Indtil videre I…Læs mere”

Dr. Anderson er en meget cool, afslappet, meget venlig og almindelig talende fyr

Dr. Anderson er en meget cool, afslappet, meget venlig og almindelig talende fyr… hakker ikke ord. Han er en sand professionel og meget beregnet, og jeg vil sige forbandet god til hans håndværk! Jeg ville også nyde at hænge ud med ham til en øl når som helst!
det har været 9 dage siden min ARTAS Kurt Robotic fue procedure.Læs mere”

fra en læge til en anden… Tak skal du have!

for lidt over en måned siden var jeg midt i en hårgendannelsesprocedure. Men lad mig starte fra begyndelsen…
Sidste sommer blev jeg opmærksom på, hvad et stort antal mænd i deres tidlige 40 ‘ s varsel. Jeg begyndte at se nogle hår udtynding i min krone område. Efter et par måneder…Læs mere “