Articles

udtrykket

fordelene ved offentlig skolegang

+fordelene+ved+offentlig+skolegang

skrevet af: Leksi Fishe, Reporter
27.januar 2020

ifølge Det Nationale Center for Offentlig skolegang uddannelsesstatistik, næsten 50 millioner studerende tilmelder sig offentlige og gymnasier i USA. I modsætning til offentlige skoler er kun fem millioner studerende indskrevet i private og charterskolesystemer. Offentlige skolesystemer tilbyder flere fordele for studerende end private skoler gør.

mange familier er ofte bekymrede for penge og deres økonomiske situation. Ifølge privateschoolreview.com, den forventede nationale gennemsnitlige udgift for privat skolegang i 2020 er $11.012 pr. På den anden side behøver familier, der tilmelder deres børn i offentlige skoler, ikke bekymre sig om at betale årlig undervisning for at give uddannelse til deres studerende, som de fortjener. Offentlige skoler tilbyder den uddannelse, som studerende har brug for, uden at skulle betale for deres offentlige uddannelse.

den gennemsnitlige klassestørrelse for offentlige skoler er 25 børn sammenlignet med 19 i private skoleklasser (Lindenberger). Jo større klassestørrelse, jo bedre er muligheden for studerende at interagere med andre studerende i samfundet. Ved at interagere med andre studerende i deres samfund lærer dette Dem sociale færdigheder, og hvordan de kan tale med andre, som de måske ikke har det godt med at tale med. Ifølge all4ed.org, studerende er lykkeligere i klasseværelset, når de interagerer med studerende, fordi hver elevs personligheder er forskellige i et klasseværelse. Dette lærer eleverne at tilpasse sig forskellige personligheder, der ikke er som deres.

interaktioner mellem studerende og lærere er meget vigtige, når det kommer til at være i klasseværelset. Lærere på en offentlig skole skal være statscertificeret eller i det mindste arbejde hen imod det. På private skoler behøver lærere slet ikke at blive certificeret for at undervise. For eksempel vil lærere, der er certificeret, være mere kvalificerede til at undervise studerende. Til forældre, de kan stille spørgsmålstegn ved, om de tror, at deres børn får den uddannelse, de fortjener.

offentlige skolesystemer tilbyder flere forskellige muligheder for at forbedre elevernes uddannelse. Uanset om det er klassestørrelsen, statscertificerede lærere eller læseplan, er der noget, der passer til enhver elev og deres families behov. Offentlige skolesystemer tilbyder den bedste oplevelse for studerende i alle aldre.