Articles

at blive en hjemme-Freelancer

at blive freelancer er en hurtig og overkommelig måde at begynde at tjene en indkomst hjemmefra. Især hvis du freelance en færdighed, du allerede har, kan du komme i gang med at tilbyde dine tjenester i dag.

Hvad er en Freelancer?

en freelancer er en person, der tilbyder deres tjenester mod et gebyr og normalt uden forventning om en permanent enkelt klient, selvom arbejdsforholdet kan være i gang. Det er en form for selvstændig virksomhed, svarende til at drive en hjemmevirksomhed versus telearbejde. Når det er sagt, kan en freelancer arbejde som entreprenør i modsætning til en hjemmevirksomhed.

Hvorfor vil du gerne Freelance?

der er flere grunde til at starte freelancing:

 • udført på siden omkring dit job er det en måde at generere ekstra indkomst til at betale gæld eller spare på en regnvejrsdag.
 • det er overkommeligt at starte, hvis du allerede har færdigheder og udstyr til at udføre jobbet.
 • du kan starte hurtigt. Så snart du finder en klient, kan du begynde at blive betalt til freelance.
 • det giver mulighed for større uafhængighed over et job.
 • det er ofte fleksibelt, så du kan arbejde på deltid eller i fritiden.

der kan være et par ulemper, herunder:

 • det kan tage tid at opbygge en fuldtidsindkomst.
 • arbejde, og derfor indkomst, kan være uregelmæssig.
 • håndtering af flere kunder og projekter kræver fremragende organisation.
 • Betal for nye freelancere er ofte lav.

hvilken slags arbejde tilbyder en Freelancer?

næsten enhver form for service, der leveres til en anden virksomhed, kan tilbydes på freelance-basis. Nogle almindelige freelance job inkluderer:

 • Freelance skribent
 • en freelance virtuel assistent eller virtuel professionel
 • Freelance bogholder
 • Marketing/PR-tjenester eller social media manager

Hvad har du brug for for at komme i gang?

for freelance skal du have en færdighed, du kan tilbyde potentielle kunder. De fleste mennesker trækker på deres beskæftigelseserfaring og tilbyder tjenester ved hjælp af de talenter, de allerede har. Sammen med en tjeneste, nogle ting at overveje at sammensætte inkluderer:

 • en forretningsplan. Selvom du muligvis ikke opretter en officiel hjemmevirksomhed, skal du kontakte din by eller amt for at afgøre, om du har brug for en forretningslicens til freelance. Du har stadig brug for en plan, der beskriver, hvilken service du leverer, det marked, du også imødekommer, og marketingstrategier.
 • en hjemmeside, der fortæller om dig og dine tjenester, og indeholder en portefølje af dit arbejde, og udtalelser.
 • en LinkedIn-profil. Mens alle sociale medier kan være en stor ressource til netværk for freelance arbejde, LinkedIn er et online CV placeret på et sted, hvor fagfolk forbinder. Det er også en stor ressource for at finde freelance job.
 • en dedikeret forretningstelefon eller mobiltelefonnummer, hvor udsigterne kan nå dig
 • et visitkort.
 • en menu med tjenester og dine freelance priser.

Hvordan finder du arbejde?

Freelance arbejde kan findes næsten overalt. Steder at overveje inkluderer dem inden for dit sociale netværk, online og slukket.

gå til hvor dit målmarked hænger ud og se og spørg rundt der. Det bedste sted at finde kunder er, hvor klienter søger hjælp. Lær om dit marked, hvad det læser, og hvor det går for at få support og være tilgængelig for at yde hjælp, ideer og ressourcer.

der er mange gode freelance-sider til at finde arbejde, herunder Uarbejde (tidligere Elance og oDesk), Guru og Freelancer. Du kan også kigge efter freelance—arbejde på sider, der er målrettet mod din dygtighed-for eksempel Toptal til programmører eller BloggingPro til freelance-skrivejob. Nogle jobsteder fokuserer på USA. arbejdere og andre vil fokusere på internationale arbejdere.

deltagelse i en forening inden for din branche giver dig en vis indflydelse. Det tilbyder også mange netværksmuligheder, jobannoncer eller et nyhedsbrev, du kan annoncere eller skrive for at vise din ekspertise.

Hvordan håndteres skatter?

som ethvert job eller enhver virksomhed skal freelancere opfylde deres føderale, statslige og lokale skatteforpligtelser. Det betyder at indgive eventuelle anslåede selvangivelser, ligesom du ville gøre, hvis du startede din egen virksomhed, bortset fra at dine skatter er arkiveret under dit navn og CPR-nummer i stedet for dit firmanavn og skatte-ID-nummer. Alle kunder, der betaler dig mere end $600 i et kalenderår, skal give dig IRS-formular 1099, der rapporterer din indtjening.

anslåede skatter indgives til IRS (og i de fleste stater) kvartalsvis. IRS giver formularer til at hjælpe dig med at estimere dine skatter, så du sender det rigtige beløb. Ikke at betale dine estimerede kvartalsvise skatter kan resultere i renter og sanktioner fra både IRS og din stat.