Articles

bedste CMA-Eksamensforberedelseskurser og studiemateriale [2021]

Jeg har haft mulighed for personligt at teste de fleste af de Bedst bedømte CMA-gennemgangskurser, der er tilgængelige.

ikke kun har denne mulighed givet mig mulighed for at analysere deres styrker og svagheder, men det fik mig til at indse, at jeg ikke var helt tilfreds med et kursus i særdeleshed. Faktisk, det er det, der fik mig til at oprette mit flagskibs gennemgangskursus, CMA eksamen Academy.

mens jeg står bag mit gennemgangskursus helhjertet, tror jeg på at være fuldt gennemsigtig. Det er derfor, jeg har tænkt mig at bryde toppen 4 CMA gennemgang kurser, så du kan træffe en uddannet beslutning.

oprindeligt offentliggjort i 2020, blev denne artikel opdateret og genudgivet den 15.Marts 2021.

nedbrydning af de øverste Gennemgangskurser

hver opdeling indeholder CMA-studiematerialernes styrker, svagheder og unikke salgsfaktorer, der gjorde dem til min topliste.

før jeg dykker ned i sammenbruddet, vil jeg minde dig om, at ikke alle kurser er bygget ens. Desuden er ikke alle kurser designet til at imødekomme din individuelle læringsstil.

sørg for at tage hensyn til din særlige læringsstil — som vil påvirke, hvordan du studerer til CMA — eksamen effektivt-når du træffer denne utroligt vigtige beslutning.

Når alt kommer til alt, hvilket CMA-gennemgangskursus du vælger kan gøre eller bryde dig på eksamensdagen. Den globale CMA eksamen pass sats for både Del et og del to er kun 45%. Med så lave statistikker vil du ikke risikere at vælge det forkerte kursus.

så lad os komme ned til alle detaljerne og tjekke min sammenligning af de bedste CMA-gennemgangskurser nu.

CMA anmeldelse Kursus sammenligning

nedenfor er en side-by-side sammenligning af de bedste CMA anmeldelse kurser tilgængelige online.

Price
$1,394
Both Parts
$1,800
Both Parts
$1,599
Both Parts
$1,449
Both Parts
Weekly support calls with your CMA Coach
Printed Textbooks
Free Shipping Worldwide
In-Person Exam Test Drive
24 Hour Email Response Time
Online Test-Bank
Video and Audio Lectures
Course Type
Coaching/Weekly Guided
Self-Study
Self-Study
Self-Study
16-Week Study Program Per Part
Weekly Accountability Coaching
Formula Guides
Accounting 101 Crash Course
“Your Exam Day” Coaching & Prep
Guarantee
“Pass or 100% Refund”
“Partner Until You Pass”
(course access until you pass)
“Access Until You Pass”
“Pass or We Pay”
(covers exam fee for 2nd attempt)
CMA Exam Academy
Wiley
Gleim
Hock

som du kan se, er der flere forskellige muligheder, og det er klart, at ikke alle CMA-gennemgangskurser er designet ens. For et dybere kig på funktioner og priser, Tjek vores sammenligning af CMA eksamen Academy.

CMA eksamen Prep kursus detaljeret opdeling

cma anmeldelse Kursus detaljeret opdeling

CMA eksamen Academy

CMA eksamen Academy er mit flagskib certificeret Ledelse revisor gennemgang kursus. I årenes løb, jeg har fortsat med at forbedre det baseret på kandidaternes feedback.

CMA eksamen Academy styrker

en-til-en Coaching Support og ansvarlighed

en-til-en coaching er et af de mest kritiske supportsystemer, du kan have, når du forbereder dig til CMA eksamen.

som din dedikerede coach tilbyder jeg mange års coachingerfaring samt personlig viden, der selv har taget og bestået CMA-eksamen.

Jeg hjælper dig med at holde dig ansvarlig med ugentlige opgaver og indtjeknings-e-mails samt ugentlige liveopkald, hvor vi kan tale om fremskridt og strategi, som hvordan du strømliner din undersøgelse ved at identificere dine svagheder.derudover tilbyder jeg ubegrænset coachingsupport via e-mail, så når du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at forstå materialet, kan du sende os en e-mail og mit team, og jeg vender tilbage til dig med en detaljeret forklaring inden for 24 timer. Vi vil være ved din side under hele din rejse og hjælpe dig med alt hvad du behøver for at bestå eksamen på dit første forsøg.

Video baseret Coaching

kernen i CMA eksamen Academy er video baseret tutorials og foredrag. Hvert emne er opdelt i letforståelige udtryk.

hver video er af høj kvalitet i både lyd og billede, så der er ingen distraktioner til lektionen ved hånden.

CMA Test Bank med PassRate Technology

CMA test banker er et godt værktøj til at teste din viden med spørgsmål, der er struktureret og formateret ligesom dem, der findes på selve CMA eksamen.

CMA eksamen Akademiets TestBank indeholder både 100% unikke CMA spørgsmål, og pensionerede test spørgsmål fra tidligere eksamener til at tilbyde dig den virkelige eksamen-dag erfaring.

Du kan tage mock eksamener efter emne for at vurdere din viden om materialet og lokalisere dine svagere områder eller øve på eksamen simuleringer for at blive fortrolig med eksamensformatet.

hver eksamen simulation praksis test er timet til at sætte dig under pres af uret, ligesom den virkelige eksamen. Og takket være vores innovative PassRate-teknologi ved du, at du er klar til den rigtige eksamen, når du når 86% og derover på dit testbankdashboard.

16-ugers CMA-studievejledning

Hvis du har brug for vejledning og struktur, er den 16-ugers CMA-studieplan perfekt til dig. Der er to 16-ugers programmer: en for Del en og en anden for del to. Hver er designet til at tackle alle vigtige emner, som du bliver nødt til at vide for at bestå CMA eksamen i så lidt som 8-måneders tid.

tror du ikke, at din tidsplan er fleksibel nok til kun 16 ugers undersøgelse? Bare rolig.

Vi kan rumme studerende, der har brug for mere tid. Når alt kommer til alt har du adgang til kurset i 1 år pr.del eller 2 år for begge dele kombineret, hvis de købes sammen.

supplerende ressourcer

Hvis du ikke har en baggrund i regnskab og finansiering, ingen bekymringer. CMA eksamen Academy kommer med formel guider, der er afgørende for eksamen succes.

kandidater modtager også eksamen og studere hack guider, plus lyd anmeldelse materialer til on-the-go studere.

Eksamensgaranti eller dine penge tilbage

investering i CMA-gennemgangskurset kan komme til en høj pris for mange kandidater. Derfor tilbyder jeg en eksamensgaranti.

når du køber dette kursus, garanterer jeg at hjælpe dig med at bestå, eller du får dine penge tilbage.

stadig ikke overbevist? Tjek mit indlæg på CMA eksamen casestudier for et par flere grunde til, at jeg synes, du skal prøve det!

få min gratis 3-del CMA eksamen VIDEO kursus

CMA eksamen Academy svagheder

2-års kursus adgang

I modsætning til nogle kurser, der giver dig levetid adgang til deres kurser, CMA eksamen Academy begrænser din adgang til to år, hvis du tilmelder dig begge dele på samme tid, eller 1 år pr del.

selvom dette kan være en ulempe for nogle, er det min erfaring, at de fleste kandidater tager og består begge dele af eksamen på mindre end to år. Derudover har ubegrænset adgang en tendens til at tilskynde til udsættelse, som uundgåeligt virker imod din succes.

ingen Flash-kort

Hvis du håber på flash-kort, er der ingen her. Vi tilbyder dog lydanmeldelser til kandidater, der håber at studere på farten, samt formelguider, der er nødvendige for eksamenssucces.

CMA eksamen Academy: endelig dom

CMA eksamen Academy giver alle de materialer, ressourcer og ansvarlighed, som du har brug for at bestå CMA eksamen. Hvad adskiller det er dens 90% eksamen pass rate rammer og ugentlige guidet program, at de fleste andre kurser mangler. Hvis du leder efter dybdegående CMA eksamen prep, et ugentligt program med indbygget ansvarlighed, og ugentlig coaching med et team af kun CMAs, CMA eksamen Academy er for dig.

komplet CMA-gennemgangskursus

det unikke ved CMA-gennemgangskursus er, at de faktisk tilbyder to forskellige versioner: CMA (som jeg vil fokusere på) er deres alt-i-en-studieprogram, og CMA Learning System er deres selvstudielæringspakke og leveres kun med en lærebog, adgang til testbanken og online gennemgang.

gratis prøveperiode

når det kommer til at vælge det rigtige CMA-kursus, vil du ikke risikere at vælge det forkerte. Derfor er en gratis prøveperiode så lokkende. Vi tilbyder en gratis 14-dages prøveversion af deres CMA test prep materiale, så du kan teste det selv.

i løbet af denne gratis prøveperiode har du adgang til nogle få udvalgte CMA online klasser, fuld adgang til deres studietekst, øvelsesspørgsmål, vælg videoforelæsninger og meget mere.

videoforelæsninger

en anden styrke til CMA eksamen prep er deres videoforelæsninger. Du har adgang til 66 timers video instruktion dækket af Professor Doug Clinton.

Med over 15 års erfaring og en engagerende tilstedeværelse, Prof. Clinton nedbryder centrale emner i bid størrelse lektioner, så de er nemme at fordøje.

omfattende CMA Test Prep spørgsmål

sammenlignet med andre CMA test prep kurser, tilbyder vi mere end 4000 spørgsmål, som du kan teste dig selv på. Dette inkluderer unikke, og pensionerede CMA multiple choice-spørgsmål.

mobil adgang

Undersøg on-the-go takket være din mobile adgang. Nu Kan du hente app til din mobile enhed og få adgang til deres flashcards, videoindhold og praksis spørgsmål. Du kan endda bruge det offline.

appen synkroniseres automatisk med dit online kursus, så du behøver ikke have computeradgang for at fortsætte dine studier.

er den dyreste CMA eksamen prep program til rådighed. Med en pris på $1.800 for både første del og anden del har mange mennesker ikke budgettet til dette, især da de ikke tilbyder en betalingsplanindstilling.

Hvis du køber hver del individuelt, ser du på et gebyr på $1.200 pr. Hvis du vælger dette gennemgangskursus, giver det mere mening økonomisk at købe begge dele sammen og spare $600.

nævnte jeg, at dette også er prisen for et selvstudiekursus?

ingen pengene-tilbage-garanti

Vi tilbyder ikke nogen form for pengene-tilbage-garanti, når du køber deres kursus. Dette kan være grunden til, at de tilbyder en gratis prøveperiode i stedet. Dette kursus koster næsten $2.000, hvilket er mange penge for de fleste mennesker. En pengene-tilbage-garanti eller en Pass-garanti giver kandidaterne en vis ro i sindet.

4: Final Verdict

er et uafhængigt læringskursus, der giver praktisk mobil adgang og timer med instruktionsvideoer. Den gratis prøveperiode giver eleverne mulighed for at prøve programmet, før de beslutter at investere fuldt ud i det. Er godt for studerende, der har brug for mere fleksibilitet og mindre vejledning i deres CMA eksamen prep.

Gleim CMA eksamen anmeldelse

Gleim styrker

oprettet af Dr. Gleim

Dr. Gleim er en af de første certificerede Management revisorer i USA og er højt respekteret i verden af finansiering og regnskab. Sammen med et team af fagfolk med mange års erfaring, de skabte Gleim CMA anmeldelse.Amy Ford er hovedinstruktøren i videoforelæsningerne og er også en IMA-modtager af deres Certificate of Distinguished Performance.

adgang til rådgiver

Gleim tilbyder kandidater en rådgiver, som de til enhver tid har adgang til. Du kan stille dem spørgsmål om emner, du kæmper med, eller de kan rådgive dig om at oprette en studieplan, der fungerer for dig.

mens en rådgiver er en god tilføjelse, er det ikke det samme som CMA eksamen Akademiets en-til-en coaching.

Eksamenssimulator tæt på den rigtige aftale

det kan være svært at forestille sig, hvad miljøet og emnet vil være på eksamensdagen. Derfor kan en eksamenssimulator virkelig hjælpe dig med at bestå CMA-eksamen.Gleims eksamenssimulator tester dig på alle de vigtigste studiematerialer og er struktureret som den faktiske CMA-eksamen. Og dette er tilfældet med de fleste CMA gennemgang kurser. Når du bruger “testtilstand”, kan du tage en øvelsestest, der er designet til at afspejle det samme format, der findes på Prometric-centre.

jo mere du træner med simulatoren, jo mere selvsikker bliver du.

Gleim svagheder

skal have regnskabsmæssig baggrund

Gleim ‘ s Certified Management Accountant course er designet specielt til revisorer med økonomisk baggrund.

Hvis du ikke forstår kernebegreberne i regnskab til at begynde med, skal du muligvis købe yderligere ressourcer. Dette er bestemt en af nedfaldene til selvstudieprogrammer.

ingen CMA-Vidensvejledning

Hvis dette er din første gang, du tager et CMA-gennemgangskursus online og ikke har nogen tidligere viden om CMA-materiale, kan du føle dig overvældet.

en CMA-studievejledning som denne er især vigtig for dem, der ikke har en stærk regnskabsmæssig baggrund.

Lærebogformat mangler

læsbarhed kan virkelig påvirke din evne til at forstå information og føle dig sikker på det, du spiser.Gleim-lærebøgerne, selvom de er fulde af information, mangler et format med klar læsbarhed. Større overskrifter, underoverskrifter og kuglepunkter kan være en gavnlig tilføjelse i fremtidige lærebogsrevisioner.

Gleim CMA eksamen anmeldelse: endelig dom

Gleim CMA eksamen anmeldelse fungerer godt for studerende, der allerede har en baggrund i regnskab. På grund af dette antager deres lærebog og materialer, at deres studerende har visse regnskabskendskaber. Dette kan være et aktiv for studerende, der leder efter et hurtigt program, hvor de kan pusse op på nyere koncepter gennem selvstudium.

Hock International

Hock International er et andet populært CMA online kursus, der tilbyder mange fordele og ulemper. Det er især populært blandt ikke-amerikanske kandidater, som kan tale meget om dets evne til at nedbryde kerneemner på enkle vilkår.

sådan tror jeg, de stabler op mod andre online CMA-programmer.

Hock internationale styrker

flere produkttilbud

svarende til Gleim, Hock International tilbyder forskellige niveauer af eksamen prep:

 • CMA Complete
 • CMA anmeldelse
 • CMA videoer

CMA Complete er præcis, hvad du ville forvente: hele pakken. Det tilbyder materialer til begge dele af Certified Management Accountant test prep. Dette inkluderer udskrivbare PDF-lærebøger, flash-kort, lærersupport, mobilapp med multiple choice-spørgsmål (MCK), mock-eksamener og testspørgsmål, undervisningsvideoer samt endelige gennemgangsvideoer plus en “du passerer eller vi betaler” – garanti.

Lærer Support

Hock kandidater vil blive tildelt lærer støtte til at hjælpe dem med at overvinde vanskelige emner. Lærere kan også rådgive dig om, hvornår og hvordan du tilmelder dig eksamen, når du er klar.

Essay spørgsmål

Hock International tilbyder 66 essay spørgsmål til at hjælpe dig med at forberede essay del til eksamen.

hvert spørgsmål indeholder et detaljeret svar og forklaring, der hjælper dig med virkelig at forstå, hvad der forventes af dig. Nogle af spørgsmålene kommer endda med videoforklaringer.

Hock internationale svagheder

Test Bank spørgsmål middelmådig

ifølge anmeldelser på TrustSpot fandt nogle studerende, at vanskeligheden ved spørgsmålene var relativt let sammenlignet med andre testbanker. Nogle kandidater har sagt, at de ikke er omfattende nok til at simulere den slags spørgsmål, du rent faktisk finder på CMA-eksamen.

Hocks svar på dette var:

“formålet med spørgsmålene er at teste din anvendelse af viden, så du kan vurdere dine fremskridt og hverken er beregnet eller forventes at være det samme som eksamensspørgsmålene.”

efterligner ikke Eksamensmiljø

de fleste CMA-gennemgangskurser genopretter eksamensdagens oplevelse, så du kan blive fortrolig med det format og den struktur, du vil se på den store dag.

desværre efterligner Hocks grænseflade ikke dette testmiljø, hvilket kan få nogle kandidater til ikke at føle sig fuldt forberedt til eksamen og miste tilliden.

Hock International CMA eksamen Prep: endelig dom

Hock International er et godt CMA eksamen prep kursus for studerende på udkig efter uafhængig undersøgelse. Kurset er specielt velegnet til dem, der måske har brug for at bruge mere tid på kerneemner. Hock International giver mulighed for studerende til at udvikle deres CMA parathed på deres egen tid, arbejder bedre for den selvmotiverede elev.

hvorfor du skal bruge et CMA-gennemgangskursus

hvorfor du skal bruge et gennemgangskursus

CMA-eksamen består af 2 dele, og du skal bestå begge dele for at tjene din certificering. Hver del dækker en hel del materiale, hvorfor det er utroligt vigtigt at bruge et CMA-gennemgangskursus.

ICMA opdeler eksamensindholdet i Content Specification Outlines (CSO ‘ er) og læringsresultater (tab). CSO ‘ er er i det væsentlige et overblik på højt niveau over eksamensindholdet, mens tabet dykker ned i flere detaljer om de færdigheder og evner, som kandidater forventes at have.

hvorfor fortæller jeg dig dette? Fordi de bedste CMA-gennemgangskurser er designet til fagligt at tackle alt dette materiale, så dit eneste fokus er at lære og fordøje det.

hvorfor fortæller jeg dig dette? Fordi de bedste CMA-gennemgangskurser er designet til fagligt at tackle alt dette materiale, så dit eneste fokus er at lære og fordøje det.

Gennemgangskurser kan også hjælpe med at måle dine fremskridt og forståelsesniveau. De bedste CMA-gennemgangskurser tilbyder statusrapporter, der nedbryder din indholdsforståelse, materielle styrker og svagheder og meget mere. Disse rapporter giver dig mulighed for at være ansvarlig for laser fokusere din studere til svagere områder og give dig en ide om, hvordan du forstår kernekoncepter.

langt den største grund til, at du skal bruge et CMA-gennemgangskursus, er for det indbyggede supportsystem. Gennemgangskurser tilbyder opmuntring, vejledning eller ansvarlighed for at hjælpe dig på din CMA-rejse.

bestemmelse af din personlige læringsstil

bestemmelse af din personlige læringsstil

sandheden er, alle forstår information forskelligt. Hvordan du opdeling og fordøje oplysninger kan i høj grad påvirke din evne til at bestå CMA eksamen så forstå din personlige læringsstil er nøglen.

Hvis du aldrig har tænkt på, hvilken slags lærer du er, her er et kig på de mest almindelige typer, så du selv kan identificere din personlige læringsstil:

 • auditiv – forstå materiale, når nogen forklarer det til dig mundtligt
 • kinestetisk – Lær ved at gøre eller flytte, fordi det hjælper dig med at koncentrere dig om materialet mere
 • Lingvistisk – læsning og notater hjælper med at indgrave materialet i din hjerne
 • logisk – du skal forstå årsagen bag noget for fuldt ud at få konceptet
 • sociale studiegrupper eller peer – to-peer-indstillinger hjælper dig med at lære
 • Solitary – selvstudium eller på egen hånd er ideel
 • visuel-når du ser videoer eller demonstrationer hjælper du forstår

Hvis du resonerer med to eller flere af disse læringsmetoder, der er helt normale. De fleste mennesker er en kombination af læringsstile, men at forstå, hvilke metoder der fungerer bedst for dig, er det vigtigste.

for eksempel, hvis du er en auditiv/visuel, ensom lærer, vil du have et selvstudium CMA-gennemgangskursus, der tilbyder videotutorials og andre værktøjer, du har brug for for at få succes på egen hånd.

på den anden side, hvis du identificerer dig som en social, logisk lærer, der har brug for en struktureret tilgang, kan du føle dig mere komfortabel i en traditionel klasseindstilling, uanset om det er online eller offline med adgang til en instruktør.

omkostninger ved CMA-Gennemgangskurser

udgifter til kurser

når det kommer til de bedste CMA-gennemgangskurser, varierer omkostningerne til programmer, studiemateriale og supplerende studieressourcer meget.lærebøger og hurtige online cram-kurser kan være så billige som $ 59 pr.pop, men de mangler dybden og omfanget af et fuldt blæst gennemgangskursus. Jeg anbefaler ikke denne mulighed til nogen.som beskrevet ovenfor er de mest almindelige CMA-gennemgangskurser CMA eksamen Academy, Gleim og Hock. Prisen for disse kurser spænder overalt fra $699 ot $1800 USD.

Du kan også tage hensyn til den fulde CMA eksamen omkostninger, som omfatter:

 • IMA-medlemskab (fra $ 39-245 årligt)
 • engangsindgangsgebyr ($188 for studerende, $250 for fagfolk)
 • CMA-eksamensgebyr for første del og anden del ($311 pr. del for studerende, $415 pr. del for fagfolk)
 • Bachelorgrad (varierer afhængigt af College, men hvor som helst mellem ~$40,000-$140,000+)

der er så mange overvejelser at tage i betragtning, når man bliver CMA, så jeg håber, at jeg har gjort det lettere for dig at vælge et CMA-gennemgangskursus.

så hvilken er den bedste CMA eksamen gennemgang kursus for dig?

bedste CMA-gennemgangskursus for dig

efter min erfaring trives kandidater, når de vælger et gennemgangskursus, der tilbyder ansvarlighed, Personlig coaching og et struktureret studieprogram. Som jeg nævnte ovenfor, afhænger det meste af din succes af den type gennemgangskursus, du vælger, baseret på din personlige læringsstil.

Jeg anbefaler stærkt at bruge afsnittet ovenfor til at identificere din personlige læringsstil.

dem med en mere ensom, Sproglig læringsstil, og som er selvstartere, vil sandsynligvis drage fordel af et selvstudieprogram.

på den anden side vil de med sociale, visuelle eller auditive læringsstile og som har brug for struktur og coaching støtte gøre det godt med et program som CMA eksamen Academy.

med en-til-en coaching, adgang til de mest opdaterede oplysninger og et højt niveau af ansvarlighed, er du forpligtet til at knuse din eksamen.

for endnu mere information eller for at tilmelde dig nu, Klik her.

held og lykke på denne nye og spændende rejse!

mere fra Nathan

hvorfor skal du prøve CMA eksamen Academy vs andre CMA anmeldelse kurser
Sådan beder du din chef om at betale for din CMA Test Prep
CPA vs CMA – hvilken først?

del kærligheden!

10shares
 • Facebook10
 • kvidre
 • LinkedIn
 • e-mail
 • Pinterest