Articles

Toyota genudgiver den ikoniske Land Cruiser FJ70 i Japan

Toyota for at fejre Landcruiser 70-seriens (FJ70) 30-års fødselsdag

Toyota gør noget, det aldrig har gjort før. De lancerer, kun i et år og kun på et marked, en ny 70 serie efter en 10 års pause fra udstillingslokalet. Det vil være tilgængeligt i ikke en, men to Karrosseriformer, en 4 dørs 4 liter 4 vogn og en doublecab pickup truck.Land Cruiser FJ70 debuterede først i 1984, hvor den forblev en solid sælger i Mellemøsten, Afrika, Australien og Canada såvel som et par andre steder. For nylig, den robuste off-roader ser mere interesse, da folk sigter mod en tilbagevenden til naturen, og har brug for et køretøj, der er i stand til at få dem længere end dagens tilbud om edb “softroaders.”

i det meste af sit liv stod Landcruiser 70-serien standhaftig mod en stigende oversvømmelse af luksusfikserede SUV ‘ er. Det, derimod forblev en adræt off-roader. For omkring $35.000 (det er en dyb rabat i forhold til de normalt prissatte “FJ ‘ er” i dag på $80.000, som kommer med elementer som et opvarmet, læder-trimmet ratt), vil Land Cruiser 70 ramme japanske bilforhandlere i denne uge og fremmes som selskabets hårdeste Land Cruiser-model til dato. Virksomheden vil kun sælge køretøjet i et år og planlægger at fremstille omkring 200 køretøjer månedligt.

“salget i Japan sluttede i 2004, men for at svare på udbredte indenlandske anmodninger om tilbagevenden til salg og for at fejre sit 30-års jubilæum frigiver Toyota Land Cruiser 70 i Japan i cirka et år,” siger virksomheden i meddelelsen om køretøjets retur.

” Land Cruiser 70s stigerammekonstruktion giver den sin legendariske robusthed og holdbarhed,” siger virksomheden i en pressemeddelelse. “Disse funktioner er kombineret med en V6 4.0-liters motor og firehjulstræk på deltid for at gengive Land Cruiser ‘ s klassiske funktioner, inklusive dens fremragende køreegenskaber. Køretøjet indeholder moderne indvendige og udvendige designelementer og sikkerhedsfunktioner for at imødekomme nutidens behov.”

sikkerhedsfunktionerne nævnt i citatet fra Toyota ovenfor inkluderer airbags og ABS. 15 mpg, siger virksomheden, med en 5-trins manuel gearkasse og V6 4,0 liters motor. Det genudgivne kraftværk producerer en annonceret 228 hestekræfter og 265 lb-ft drejningsmoment, parret med en fem-trins manuel gearkasse og deltid 4.

30th Anniversary Toyota FJ70
30th Anniversary Toyota FJ70

30th anniversary Toyota fj70 reveal

30th anniversary Toyota fj70 manualer

30th anniversary Toyota fj70

30th Anniversary Toyota FJ70

30 års jubilæum Toyota fj70
30 års jubilæum Toyota fj70 – interiør
30 års jubilæum Toyota fj70 – truck config

30 års jubilæum Toyota fj70 – truck Config

30-års Jubilæum Toyota FJ70 – Interior 2

Fuld Toyota pressemeddelelse Toyota Fejrer 30 Års “Land Cruiser 70” Serie
Aug. 25, 2014

specialudgaver, “70”-serien genudgivelse mindes Toyotas længst kørende navneskilt

Toyota City, Japan, 25.August 2014-i løbet af de 30 år siden lanceringen har “Land Cruiser 70″―en milepælsmodel af Toyotas længst kørende navneskilt―fået hengivne fans over hele verden. Salget i Japan sluttede i 2004, men for at svare på udbredte indenlandske anmodninger om tilbagevenden til salg og for at fejre sit 30-års jubilæum frigiver Toyota Land Cruiser 70 i Japan i cirka et år1. Derudover vil to specialudgaver af nuværende modeller sælges hos forhandlere i hele Japan.

Land Cruiser 70, der først blev lanceret i Japan i 1984, har kraftige SPECIFIKATIONER tilpasset off-road kørsel. Land Cruiser 70 sælges igen i dag hos forhandlere i hele Japan, og Toyota forventer at modtage 200 ordrer om måneden i den periode på et år, den vil blive solgt. Ud over den fire-dørs varebilmodel, der tidligere var tilgængelig, vil kunderne for første gang i Japan også kunne vælge en pickup med dobbelt førerhus. Køretøjerne vil blive produceret hos Toyota Auto Body Co., Ltd.’s Yoshivara plante.Land Cruiser 70 ‘ s stige-Rammekonstruktion giver den sin legendariske robusthed og holdbarhed. Disse funktioner er kombineret med en V6 4.0-liters motor og firehjulstræk på deltid for at gengive Land Cruiser ‘ s klassiske funktioner, inklusive dens fremragende køreegenskaber. Køretøjet indeholder moderne indvendige og udvendige designelementer og sikkerhedsfunktioner for at imødekomme nutidens behov. Beskrivelse af køretøjet

1. Overlegen ydelse til at erobre enhver vej

Chassis / karosseri
Land Cruiser 70 trækker på arven fra tidligere modeller. Det er designet til langt mere krævende standarder end almindelige personbiler og udnytter også 30 års forbedringer for at realisere overlegen robusthed og holdbarhed siden lanceringen. Den traditionelle lukkede stigerammemontering med tværbøjler giver en høj grad af stivhed til kørsel på uslebne veje, samtidig med at den giver overlegen sikkerhed og komfort. Generøs tilgang, break-over og afgangsvinkler til kørsel på robuste veje og over forhindringer gør det muligt for køretøjet at køre på udmattende terræn ud over kapaciteten i et almindeligt personbil.den fire-dørs varevogn har en typisk Land Cruiser-form og tilbyder fremragende kørekomfort. Japan-first double-cab pickup truck giver robust dækplads og kan bære op til 600 kg last.
køreegenskaber
V6 4,0-liters 1GR-FE-motoren er den første af sin art i Japan. Brugen af VVT-i2 giver høj indtagseffektivitet, mens en let aluminiumcylinderblok og et akustisk Kontrolinduktionssystem (ACIS) muliggør en brændstofeffektivitet på 6,6 km/L (under det japanske ministerium for jord, Infrastruktur, Transport og Turisme ‘ s JC08 testcyklus) sammen med høj effektydelse på 170 hk (231 HK) maksimalt omdrejningstal og 360 N/m (36,7 kgf/m) maksimalt drejningsmoment.

den manuelle gearkasse med fem gear bruger tredobbelt keglesynkroer på det andet og tredje gear, hvilket opnår overlegen manøvredygtighed og holdbarhed. Køretøjet er udstyret med et firehjulstræksystem på deltid (med automatisk låsehub i dobbelt tilstand), som gør det muligt for føreren at vælge drivlinje ved hjælp af overførselshåndtaget. Dette giver mulighed for stille og brændstofeffektiv tohjulstræk kørsel i byen og på motorvejen, mens skift til firehjulstræk giver komfort og køreegenskaber på ujævn jord og glatte veje.

en ekstra elektrisk differentialespærring (for og bag) tilvalg forhindrer, at køretøjet sidder fast på grund af hjulspin. Skiftbetjent låsning af differentialgearet overfører drivkraften til de jordede hjul, hvilket forbedrer køretøjets evne til at krydse mudder og huller. En valgfri ekstra elektrisk spil til den forreste kofangerstang hjælper med at flytte køretøjet, hvis det sidder fast, ved fjernelse af forhindringer og til bevægelse af tunge belastninger.

2. Udviklet til at imødekomme nutidens behov

Design
mens det ydre arver Land Cruiser ‘ s signaturstøjhed, får fronten et mere moderne design. Ud over en opdateret frontgitter og hætte indeholder de moderne forlygter blinklys.

interiøret opretholder også Land Cruisers signaturstyrke, mens det indeholder moderne designfunktioner. Instrumentpanelet er yderst funktionelt og har et lige vandret design, der hjælper føreren med at være opmærksom på køretøjets position, når han kører off-road.

et 30-års jubilæumsemblem findes på begge sider af køretøjet. En speciel læder nøgle taske og læder vedligeholdelse rekordholder er også inkluderet.

sikkerhedsudstyr
Moderne sikkerhedstilpasninger inkluderer SRS-airbags til at hjælpe med passagerbeskyttelse i tilfælde af kollision og ABS for at sikre større kontrol i en nødsituation ved at forhindre hjulene i at låse under bremsning.Særlige udgaver af nuværende Modellerfor yderligere at fejre 30-årsdagen for lanceringen af Land Cruiser 70, vil Toyota frigive to nye specialudgave modeller, “Land Cruiser Bruno Cross”3 og “Land Cruiser Prado Argento Cross”4 i Japan.Bruno Cross er baseret på Land Cruiser (af “200” – serien, der i øjeblikket sælges i Japan og andre steder). Særlige funktioner omfatter super krom metallisk maling, aluminium hjul og premium nappa læder sæder. Yderligere berøringer, såsom belagte sidespejle, understreger køretøjets luksusfølelse.Land Cruiser Prado Argento Cross er baseret på Land Cruiser Prado (af “150” – serien, der i øjeblikket sælges i Japan og andre steder). Køretøjets stilfulde funktioner inkluderer et sølv og sort farveskema på sædebetræk og tagrækværk, en eksklusiv mørkegrå metallisk maling til hjulene og et geometrisk instrumentpanel.

derudover kommer begge specialudgave modeller med eksklusive smarte nøgler, en læder nøgle taske og læder vedligeholdelse rekordholder.