Articles

bedste Datavidenskabsprogrammer-Sammenlign Indstillinger for Gradniveau

hvad er de bedste datavidenskabsprogrammer? Det korte svar-det kommer an på. Colleges, universiteter og private uddannelsesvirksomheder forsøger at udfylde den store efterspørgsel efter dataforskere ved at oprette en række forskellige datavidenskabsprogrammer for potentielle studerende. Dagens data science studerende spænder fra mid-karriere fagfolk tager en intensiv bootcamp eller certificering kursus, til de traditionelle akademiske bachelor og graduate spor. Mange af de akademiske programmer er kandidat-eller ph.d. – niveau uddannelser, der afspejler behovet for en veluddannet arbejdsstyrke. Adgangskravene og deltagelseskravene for hvert datavidenskabsprogram varierer efter skole-og programniveau.

hvad der følger nedenfor er en kort beskrivelse af hver datavidenskab programtype. Mere information, med aktuelle skolelister er tilgængelige på hver programside.

Ad discoverdatascience.org er en reklame-understøttet site. Hvis du klikker i dette felt, vises programmer relateret til din søgning fra skoler, der kompenserer os. Denne kompensation påvirker ikke vores skoleplaceringer, ressourcevejledninger eller andre oplysninger, der er offentliggjort på dette site. Forstået! Featured Schools

School Name Level Program More Info
University of Bath Master Business Analytics online MSc website
Master Artificial Intelligence online MSc website
Nottingham Trent University Master Online MBA with Data Analytics website
Babson College Master STEM-udpeget MS i Business Analytics hjemmeside
Master MBA med Business Analytics og Machine Learning hjemmeside

associerede programmer i datalogi

en associeret grad i datalogi eller dataanalyse er en fantastisk måde for en studerende at opbygge et tidligt fundament og afgøre, om de gerne vil forfølge en karriere som dataforsker, dataanalytiker eller forretningsanalytiker. BYU Idaho tilbyder i øjeblikket det eneste ægte datavidenskabsprogram på associeret niveau, hvorfor dataanalyse og forretningsanalyseprogrammer også er inkluderet. Vi forventer, at denne liste udvides markant i de kommende år, da skoler fortsat hurtigt udvider relevante programtilbud.

bacheloruddannelser i datalogi

en bachelorgrad er en god mulighed for studerende med en tidlig interesse for et voksende teknisk felt. Ideelt set har studerende, der forfølger datalogi, en baggrund eller interesse i matematik, analyse, datalogi og/eller statistik. Computerkodnings-og programmeringsevner, eller i det mindste ønsket om at lære disse færdigheder, er også vigtigt. Der er begrænset datavidenskab større og mindreårige tilgængelige lige nu, men denne mulighed vil fortsætte med at vokse, når uddannelsesområdet udvikler sig og udvikler sig.

kandidatuddannelsen i datalogi

en kandidatuddannelse i datalogi er et avanceret uddannelsesprogram, der forbereder eleverne til at tage deres karriere til det næste niveau inden for de nye og højvækstområder inden for datalogi og big data. Fuldtidsstuderende er i stand til at gennemføre disse programmer om et til to år, mens deltidsstuderende har brug for op til tre år for at gennemføre de nødvendige kurser. Alle kandidatuddannelsesprogrammer kombinerer dybdegående forståelse med praktiske færdigheder, teknologier, teknikker og analyseværktøjer. Der er nogle muligheder, der kombinerer en bachelorgrad med et kandidatuddannelse, der giver eleverne mulighed for at gennemføre en kandidatgrad på kun et ekstra år.

Data Science certificeringsprogrammer

generelt er et data science certificate-program ideelt for erfarne fagfolk, der ønsker at styrke deres legitimationsoplysninger i data science-branchen. Studerende lærer at udtrække information fra store datasæt, samt forstå og anvende strategiske beslutningsværktøjer baseret på data. Programmer tager typisk et år eller mere at gennemføre og kan have forudsætninger som en bachelorgrad og kurser i datalogi programmering og statistik. Dataanalytikere, dataforskere, medicinske forskere, datakonsulenter og statistikere er eksempler på karriereveje, der typisk drager fordel af et certificeringsprogram. Certifikatet program er betydeligt billigere og tidskrævende derefter en kandidatuddannelse.

Ph. D. i datalogi

Ph. d. – grader i datalogi er ideelle til personer, der søger at blive eksperter og akademikere inden for datalogi. Ofte er ph.d. – studerendes mål at sikre beskæftigelse som universitetsprofessor eller som videnskabsmand ved en forskningsinstitution. Eksperter med ph.d. – grader er også efterspurgte på tværs af datavidenskabsbranchen og udfylder ofte udøvende roller, såsom chief data scientist. Programmerne tager normalt tre år eller længere tid at gennemføre og understrege big data, datalogi, data mining og teorier om datalogi. Efterhånden som verden bliver mere og mere datadrevet, kan en doktorgrad i datalogi være et vigtigt springbræt for at fremme en videnskabsmands eller analytikers karriere til det næste niveau. Ph. d. – programmer omfatter typisk omfattende forskning og afhandling ud over kurser.

Data Science Bootcamps

Data science bootcamps er intense træningsprogrammer, der hjælper studerende fra alle tekniske baggrunde overgang til en dataorienteret karriere. Disse private uddannelseskurser har stærke jobplaceringsregistre i branchen. Mange mid-karriere fagfolk lærer data færdigheder og lander job i tech ved at gå gennem bootcamp model. På grund af det store udvalg af datarelaterede job og de specifikke færdigheder, der er nødvendige for forskellige stillinger, er det imidlertid udfordrende at navigere gennem den komplekse karriereovergang. Bootcamp-programmer kan typisk variere fra to uger til tre måneder. Der er både personlige og online muligheder tilgængelige.

Data Science MBA

vores guide til valg af en datadrevet MBA blev udviklet for at hjælpe eleverne med at navigere i traditionelle MBA-programmer, samtidig med at de tjener store datafærdigheder, der er eftertragtede i den nuværende økonomi. I denne vejledning hjælper vi med at forklare forskellen mellem en MS i datalogi og et datadrevet MBA-program. Inden for dette giver vi komplette lister over MBA-programmer, der indeholder fokus eller specialisering inden for Datalogi, dataanalyse, forretningsanalyse, informationssystemer og Business Intelligence.