Articles

bedste steder at se ferielys i bil i Bay Area

Leder du efter lidt belysning denne sæson? Du er heldig. Fra Petaluma til San Jose, San Francisco Bay Area bringer på juble (for ikke at nævne lysere op nætter) med en bred vifte af drive-through ferie lys skærme. Ikke alene giver de socialt distanceret sjov, men de er også garanteret at begejstre, glæde og opløfte hele familien.

San Francisco

Illuminate SF, Festival of Light

denne kreative forestilling lyser byens himmel fra Thanksgiving til 23.januar 2021 med mere end 40 værker af offentlig kunst, der skinner og glitrer. Et online kort viser deres placeringer i hele byen, inklusive favoritter som de permanente Bugtelys på San Francisco-Oakland Bay Bridge og Hope vil aldrig være stille på Harvey Milk-pladsen. Den dedikerede Light Art Trail viser 10 forskellige kunstværker, der kan ses fra vejen, herunder det lysende ord stamtræ på den vestlige facade af Bill Graham Civic Auditorium og de skiftende nuancer af Moscone Centers Point Cloud, der består af 858 stålstænger og 28.288 LED-pærer, der skifter farver hvert 30.sekund.

North Bay

City of Lights Driving Tour, Petaluma

når solen går ned, tændes lysene langs denne selvstyrede køretur gennem maleriske Petaluma i Sonoma County. Om 20 eller så hjem gå alle ud til ferien, med festlig d priscor lige fra slik sukkerrør–foret gangbroer til træer pyntet i skarpt lys og kugler. Du skal blot hente dette års kort på besøg Petaluma hjemmeside og fastsat på din bekvemmelighed. Lys kører typisk 1. December til 26. December.

East Bay

Christmas Tree Lane, Alameda

mens flere af Alamedas feriebegivenheder er på vent på grund af coronaviruspandemien, vil den spektakulære yuletide pageanty af sin Christmas Tree Lane (placeret langs byens 3200 blok af Thompson Avenue) fortsætte med at glæde hundreder af tilskuere med vidunderlige lys, dekorationer og ornamenter 5.December til 1. januar. Besøgende opfordres til at tage i lane ‘s magiske d kurtcor, som typisk omfatter håndlavede træ udskæringer som Grinch og Rudolph’ s afskyelige sne Monster, fra komfort i et køretøj. Børn kan også stadig slippe breve i Julemandens postkasse og, med en læselig returadresse, endda modtage et svar fra manden selv.

Vista San Ramon Luminary Night, San Ramon

Marvel på den æteriske glød af hundredvis af luminaria, eller små stearinlys-lit papir lanterner, foring gaderne i Vista San Ramon samfund begynder i skumringen den 19.December. Mens denne begivenhed i bilen kun er en nat, har de fleste af kvarterets 161 hjem ferielys og D. Alcosta Blvd. og skov / overse drev.

se San Jose centrum i et nyt lys.

høflighed Jul i parken

South Bay

Fantasy of Lights, Los Gatos

hver aften mellem 4.December og 30. December springer Santa Clara ‘ s Vasona Lake County Park til liv med mere end 50 oplyste skærme med alt fra fantastiske dinosaurer til en helt ny camping Santa. Mens Fantasy of Lights ‘ årlige gennemgangsdel er på vent, køretøjer i alle størrelser er velkomne langs dens 1.5-mile drive-through rute, som omfatter en spektakulær tunnel af lys og en dedikeret radiostation for bilister at tune ind på, fyldt med ferie melodier. Billetter fra $20 per køretøj.

Jul i parken: en Drive-Thru Ferie, San Jose

i mere end fire årtier har hjertet af Silicon Valley trukket store øjne vandrere til sin årlige Jul i parken med hundredvis af samfundsdekorerede træer og finurlige animerede lysskærme. Selvom begivenheden er flyttet til San Jose ‘ s History Park i 2020 og er strengt gennemkørsel, forbliver disse elskede favoritter. Der er også nogle nye udgaver, herunder en farverig billedskov og springende rensdyrbuer. Feriebilledet løber fra 27. November til 3.januar. Billetter fra $10. tag på en fortryllet ferie krydstogt gennem Santa Cruce County Fairgrounds, tager i alt fra gigantiske juletræer, der glimter og glød til funklende skærme af Santa og hans rensdyr. Den halv kilometer lange rute kulminerer med et udvalg af drive-through madstande, perfekt til afrunding af aftenen med nogle festlige spiser. Helt nyt for dette år finder Holiday Lights sted fredag, lørdag og søndag aften fra 27.November til 27. December (lukket Jul). Advance billetter er $15 per køretøj, $20 ved porten.

Bright elves glød i forhaven af et hjem på Palo Alto juletræ Lane.

yhelfman /

halvøen

Christmas Tree Lane, Palo Alto

det er måske ikke det 80-års jubilæum, som arrangørerne forestillede sig, men det vil ikke stoppe hjemmene langs Palo Altos Fulton Street, fra Embarcadero Road, fra blændende passagerer med et tilsyneladende uendeligt array af lys, dekorationer, og god ol’ ferie juble. Du kan få øje på en krydsfiner Santa gør sin vej ind i en skorsten, se en række håndtegnede snemænd, og undre sig over en livsstørrelse hestevogn display belyst i hvidt. Den natlige begivenhed på Christmas Tree Lane skinner mellem 5 og 11 pm fra 12.December til 31. December.