Articles

Neighborhood Spotlight: 5 gode steder til Brunch, Drinks og mere!

dette indhold blev skrevet og sponsoreret af Keri Shull-teamet, Arlington ‘ s top producerende boligejendomsteam.

i denne uges nabolag Spotlight, vi deler en tilbagevenden video af nogle af de bedste steder at spise i Crystal City! Alle disse restauranter og barer er åbne for in-house spisning eller take-out muligheder lige nu, så du kan nyde deres billetpris fra komfort i dit eget hjem, hvis du vil!

Som altid leder vi efter flere steder at fremhæve i vores Spotlight-serie. Så hvis du har en favorit restaurant eller natteliv stedet, som du gerne vil se os dele, bare lad os vide ned i kommentarerne — vi vil meget gerne tjekke det ud!

Bob& Ediths Diner

som en 24/7 fælles, der er blevet drevet af den samme familie i 3 generationer af ejere, Bob& Ediths Diner har eksisteret som en grundpille i Arlington spisestue scene i over et halvt århundrede. Bob og Edith Bolton åbnede først deres døre i 1969, og deres familie har serveret traditionel spisestue lige siden.

Hvis du leder efter en klassisk diner-oplevelse i Arlington, kan du ikke gøre meget bedre end Bob& Ediths. fra den hjemlige, “sæde dig selv” atmosfære til den no-nonsense, sydlig-inspirerede mad, alt om denne fælles skriger komfort.

Freddie ‘ s Beach Bar & Restaurant

Du behøver ikke at gå til Virginia Beach for at få den fulde beachside oplevelse i Virginia! Freddie ‘ s Beach Bar & Restaurant er et højenergi, levende farvet sted til cocktails og klassisk amerikansk billetpris i Crystal City.som et af Novas mest fremtrædende nattelivssteder er Freddie blevet berømt for sin indbydende atmosfære og drag nights, selvom der også er masser af andre tilbud at nyde. Deres underskrift “skøre time” varer fra 4-7 pm på hver aften, at de er åbne, og de er vært for massivt sjove karaoke tilbud til at starte!

Bemærk, at Freddie ‘ s Beach Bar i henhold til de nuværende COVID-19-regler tilbyder spisning på gaden såvel som indendørs og udendørs spisning. Deres prisvindende brunch er stadig tilgængelig i helgen, men det er nu en menubaseret oplevelse i modsætning til deres traditionelle buffetstil.

Federico Ristorante Italiano

lige ned ad vejen fra Freddie ‘ s er en anden virksomhed ejet af Freddie Luts, den italienske restaurant Federico!i 25 år arbejdede han som maitre d ‘ på Cafe Italia, en mangeårig institution i verden af Arlington food. Da spisestedet lukkede sine døre i April 2018, trådte han ind for at genoplive det som Federico.

Federico kan prale af autentisk italiensk mad i det nordlige Virginia, samt en unik samling af drikkevarer og desserter til at mætte din appetit på det søde og eksotiske!Crystal City Sports Pub grundlagt i 1994 af Bill Bayne, Art Dougherty og Jim Madden, er Crystal City Sports Pub vokset til en af de mest roste sportsbarer i Arlington — og i DMV som helhed! Samlingen var oprindeligt kun et enkeltværelse i sin bygning, men i 25 år siden oprettelsen er det vokset til at spænde over tre hele etager.

det er heller ikke kun de lokale, der elsker Crystal City Sports Pub — denne bar blev noteret på Sports Illustrateds samling af “Top 10 bedste sportsbarer til at se Superskålen over hele landet” i 2018!Crystal City Sports Pub er i øjeblikket åben for både takeout og din-IN, så sørg for at komme forbi eller tjekke deres menu online.som en nyere tilføjelse til Crystal City-underholdningsscenen har Highline allerede oprettet et navn for sig selv som et flagskib ølbar i Arlington. Ud over en robust madmenu, Highline RCR har et massivt udvalg af 40 forskellige fadøl på tryk, samt et respektabelt udvalg af huscocktails.baren har også et sjovt udvalg af klassiske arkademaskiner og innovative vendinger på klassiske brætspil. Grib nogle venner og et af spillene, og du er sikker på at have det sjovt, mens du drikker, spiser og spiller spil i Arlington.

er du interesseret i at flytte til Crystal City for at være tættere på disse fantastiske muligheder eller til det kommende 2-projekt? Har COVID-19-reglerne fået dig til at indse, at du vokser ud af dit hjem? Godt, hvis du ønsker at få den bedste deal på et hjem i din ideelle tidsramme, så skal du sørge for, at du arbejder med den bedste fast ejendom team rundt!

Hvis du vil lære mere om, hvordan Arlington ‘ s top real estate team kan hjælpe dig med at købe eller sælge et hjem hurtigere, til en bedre pris og med absolut nul stress, så skal du kontakte Keri Shull Team! Alt hvad du skal gøre er at klikke her for at planlægge en tid til en gratis, ikke-besværet fast ejendom konsultation i dag!