Articles

Bill Russell er faktisk grunden til, at Kobe Bryant og O’ Neal stoppede med at kæmpe

to af de største NBA-spillere, der nogensinde har konkurreret, vandt tre på hinanden følgende mesterskaber sammen. Under ledelse af den største træner i ligaen blev de en formidabel duo. Kobe Bryant og O ‘ Neal var åbenlyse Hall of Fame-kandidater; deres tid sammen føltes som historie undervejs, selvom den udfoldede sig i realtid.

men på et personligt plan kunne de næppe stå hinanden. Det tog salvie råd fra en tredje NBA stor til endelig at sætte en stopper for konflikten. Sådan arbejdede Bryant og O ‘ Neal forbi deres oksekød og blev venner takket være Bill Russell.

hvordan Kobe Bryant og Shakille O ‘ Neals kamp begyndte

Stephen A. fortæller gamle historier om Kobe og Shak ' s oksekød/Stephen A. Smith Vis

relateret: Kobe / Shak fejden startede, så snart Lakers udarbejdede en teenage Bryant i 1996. Han var ikke imponeret over den hype, der omgiver young prospect, og var ikke genert over at sige det. Bryant sagde, at han gik så langt som at slå ham under et pickup-spil i denne æra.

da de to blev mere effektive på banen sammen, syntes akrimonien at blive mere offentlig og mere opvarmet. I løbet af sæsonen 1999-2000 kaldte han Kobe ud foran holdet. Under et møde, han sagde, at Kobe spillede for egoistisk til, at Lakers kunne få nogen playoff-succes.

de to sagde regelmæssigt negative ting om hinanden i pressen i løbet af deres tid sammen, som dette nye times opfølgningsstykke bemærker. Men disse typer interaktioner var ikke helt ude af trit med, hvordan NBA-spillere ofte kaldte hinanden ud i opvarmede øjeblikke. Det var de personlige sammenstød, der skete helt uden for det offentlige øje, der gjorde dette til et ægte oksekød mellem de to superstjerner.

Bill Russells vismandsråd sluttede akrimonien

Kobe Bryant describes relationship with 'mentor' Bill Russell | The Undefeated | ESPNKobe Bryant beskriver forholdet til ‘mentor’ Bill Russell | den ubesejrede | ESPN

Shak, fed op med Kobe, pressede på for en handel og fik det. Via Basketball-Reference ville han fortsætte med at vinde endnu et mesterskab, denne gang med Miami Heat. Kobe vandt yderligere to mesterskaber, der holdt fast ved Lakers. De to mødtes flere gange i den mellemliggende periode og anerkendte aldrig hinanden.

det ændrede sig på Martin Luther King Jr. Day i 2006. Før kampen mødte han Russell. De to talte om deres oplevelser i ligaen, ifølge en ESPN-rapport på det tidspunkt. Russell afslørede, at hans engangsrival, den store vilje Chamberlain, blev en nær ven i pension. Da Chamberlain døde, parret talte i telefon to gange om ugen.

Bill Russell, Shakville O 'Neal og Kobe Bryant'Neal, and Kobe Bryant
NBA-legender Bill Russell, Shakville O’ Neal og Kobe Bryant i 2017 | Kevork Djansesian/Getty Images

Russell pressede Shak for at forsøge at udvikle sin rivalisering med Kobe til en lignende fase. Han gjorde et punkt med at hilse Bryant før spillet, spørger om sin familie. De to krammede.”vi har været igennem så mange krige sammen,” sagde Bryant til Associated Press. “Nu, bare være i stand til at komme videre, prøv at gøre det bedste for dette hold, ønsker ham det bedste i South Beach.”Han fortsatte med at vinde NBA-finalen til Miami.

Shak reflekterer over hans forhold til Kobe

Shak bryder sammen i tårer og taler om Kobe Bryant

relateret: Shak har 1 beklagelse over sit forhold til Kobe Bryant Kobe Bryant

disse interpersonelle øjeblikke er nøglen, fordi meget af papirkurven, der taler mellem de to offentligt, måske har været noget overdrevet. Begge spillere har siden indrømmet, at de spillede deres fejde til en vis grad. Allerede i 2009 indrømmede han over for ESPN, at han “altid elskede Kobe”, og at de to kom til en forståelse i løbet af de tre Lakers år.

men de var stadig ikke ligefrem venner, før Russells intervention satte dem på et nyt kursus. Deres fejde fik en smirking, kende slags følelse. Det blev helt kayfabe, uden stof bag det. Da Shaks berygtede 2008 freestyle kastede en hilarisk offhanded linje, der skulle fornærme Kobe, var det svært at forestille sig, at der var nogen ondskab bag det.da Kobe døde i et helikopterstyrt, blev han bedøvet. De to var vokset tæt gennem årene. Han holdt en mindeværdig tale ved Bryants mindehøjtidelighed og erkendte, hvordan de to voksede fra legitim fejde til en kærlig rivalisering. Deres familieforbindelser var dybe nok i slutningen, at en af Kobes endelige tekster var til Shaks søn Shareef. Langt fra en ung opkomling rasende over at blive tåget af en massiv, erfaren vagt.