Articles

bycentrum

malerisk. Levende. Artsy. Historisk. Venlig. Brug lidt tid på at udforske København, og du vil se, hvorfor denne overraskende kosmopolitiske by på 4000 mennesker får anerkendelser. Uanset om det er “Amerikas sejeste lille by “(Frommers budget rejsemagasin) eller en af” de 100 bedste små kunstbyer i Amerika ” (amerikanere for kunsten), vises han ofte på must-see lister for rejsende.

der sker altid noget i dette aktive samfund. Uanset om du vil fordybe dig i den lokale scene på en koncert, leg eller festival, eller bare stikke rundt i antikvitetsbutikkerne, butikker og vandhuller, du finder byen charmerende og de lokale indbydende.

Mere Info

byens første fredage efter 5 finder sted den første fredag i hver måned med butikker, gallerier og restauranter åbne gennem aftenen og byder på gratis forfriskninger og underholdning.

Historisk vandretur. Hvis du er interesseret i at lære mere om byens historiske bygninger og periodearkitektur, Klik her for en online guidet vandretur. Mens du er på turen, skal du kigge efter de grønne og guldmarkører, der angiver historiske vartegn. En trykt version af vandreturen er tilgængelig på Greenbrier Valley Visitors Center.

Tilføj til favoritter