Articles

sommeren er her. Tid til at de-vinterisere din RV!

Hvis enheden blev vinteriseret, skal du gøre den klar til brug ved at vinterisere den. Med bypass til vandvarmeren stadig i bypass-tilstand, Tilslut en slange til din byvandstilslutning.

 1. Tænd for vandet, og kør vandhanerne i vognen, indtil du ikke har mere farvning af frostvæsken.
 2. Kør alle vandhaner, både varme og kolde, skyl toilettet, og hvis du har et udvendigt brusebad, skal du køre vand gennem både varmt og koldt.
 3. når vandet løber klart for alle vandhaner, skal du dreje bypasset til normal tilstand. Dette giver dig mulighed for at fylde varmtvandsbeholderen.
 4. for at varmtvandsbeholderen skal fyldes helt op, skal du åbne en varmtvandshane, indtil al luft er færdig med at komme ud, og du har en jævn strøm af vand.
 5. fyld ferskvandsbeholderen. Da dette fylder op, kan du kontrollere indvendige skabe og udvendige rum, hvor vandledninger kører for tegn på lækage fra systemet.
 6. nu hvor varmtvandsbeholderen er fuld af vand, kan du køre den gennem cyklussen på 120VAC og også med propan som brændstof.

Hvis du har et trukket køretøj, skal du tilslutte det og sørge for, at hitch osv. alt fungerer korrekt.

når du er tilsluttet:

 1. Tilslut din trailer lys og kontrollere, at alle lys arbejde.
 2. på en motoriseret enhed skal du kontrollere alle væskeniveauer under hætten, inden du starter motoren.

Bemærk: væskeniveauet for automatgear skal kontrolleres, når køretøjet kører, og op til normal driftstemperatur. Kontroller også olien i generatoren, hvis enheden er udstyret med en.

hvis RV ‘ en er udstyret med slideout(r):

 1. sørg for, at de alle åbner og lukker helt og er forseglet i både åbne og lukkede positioner. Kontroller nivelleringssystemet / stikkene, at de trækkes helt tilbage, og flyt tilbage til en støtteposition.
 2. hvis enheden har hydrauliske slidser eller nivelleringssystemer, skal du sørge for, at hydraulikvæskeniveauet er toppet op. Dette kan kun kontrolleres med alle stik og slideouts trukket tilbage.
 3. hvis din enhed er udstyret med markiser, vil du sikre dig, at de alle åbner og lukker, og stoffets tilstand er god. Dette omfatter alle vindue markiser, slideout toppers, etc.

hvis udstyret med en generator:

 1. Start den, og når den kører i et par minutter, kan du begynde at tænde 120VAC-udstyr. Du skal køre den under mindst 50% belastning i 20 minutter eller længere.
 2. Kør køleskabet på 120VAC og enhver anden resistiv (varmelegeme) type belastninger, et klimaanlæg er ikke en god belastning, når et klimaanlæg kommer op for at fremskynde dets strømstyrkebehov falder.

kontroller lufttrykket i alle dæk:

 1. dæk skal kontrolleres, når de er kolde, og trykket skal være som anbefalet af coachproducenten.
 2. kontroller dækkene for eventuelle slidbanedeformiteter, ujævne slidmønstre osv.

den bedste måde for dig at hjælpe med at sikre dig, at du har en god RV-sæson, er at sikre dig, at du har prøvet alle systemer. Det er bedst at have en tjekliste, som du kan bruge til at udstyre enheden til din sæson af RVing. Dette vil bidrage til at sikre, at du har alt, hvad du har brug for din glade camping sæson.

skrevet af: Al Cohoe, instruktør RV servicetekniker program Okanagan College

høflighed af: Snebirds& RV Travelers magasin

Hvis du leder efter mere info om at få mest glæde ud af din RV, så tjek vores RV-ejers LIVSSTILSSEMINARER

sponsoreret af Okanagan College& Rvda af BC