Articles

CMB Tommelfingerkrig: Officiel Tommelfingerkrig adfærdskodeks og regler

Tommelfingerkrig regler for Engagement

turnering
turneringen vil blive struktureret som en klassisk enkelt eliminationsbeslag, hvor antallet af runder bestemmes af antallet af deltagere. Hver krig vil indeholde det bedste af tre slag. Hvis en stridende vinder det bedste af tre, går han eller hun videre til næste runde. Taberen af de bedste af tre er elimineret.
der vil være både en herreturnering og en kvindeturnering. Præmier vil blive tildelt de bedste konkurrenter i hver division.
herremesteren og kvindemesteren kan derefter møde i en head to head-kamp til udstillingsformål, hvis de ønsker det.

(eksempel på beslagsstørrelse til 16 konkurrenter)

Krigsstruktur
De kæmpende vil deltage i tre kampe. Vinderen af tommelfingerkrigen vil være den stridende, der vinder 2 ud af 3 af disse kampe.

hvis en stridende er venstrehåndet og en er højrehåndet, vil stridende først engagere sig i en kamp med højre hænder, derefter i en kamp med venstre hænder. Hvis hver deltager vinder en af de to første kampe, vil en møntkast afgøre, hvilken hånd der vil kæmpe for den tredje og sidste kamp.
(dommeren vælger, hvem der skal kalde møntkastet baseret på farven på hver stridende trøjer og hvor godt dommeren føler, at disse farver bringer farven på hver stridende øjne ud).
Opsæt
to kombattanter vil sidde overfor hinanden ved et konferencebord. De kombattanter vil interlock fingre, tommelfingre opad. Når begge kombattanter er enige om, at de er komfortable, begynder ritualet før slaget.
før kamp, deltagere vil synge “en-to-tre-fire. Jeg erklærer en tommelfingerkrig”, mens de flytter tommelfingrene til venstre og højre over hinanden, når de tæller. Når dette er gjort, skal de to tommelfingre bøje sig for hinanden som et tegn på respekt, og kampen skal begynde!
Battle
formålet med hver kamp vil være at pin og holde din modstanders tommelfinger ned i tre (3) sekunder.
denne gang skal tælles højt af den person, der pinning hans eller hendes modstander, ikke dommeren.
i betragtning af den strenghed, hvormed tommelfingerkrige ofte udføres, er dommeren muligvis ikke i stand til faktisk at overvåge og tid stiften falder. Derfor forventes kombattanter at bringe en vis grad af høflighed og ærligt til deres kampe.
Det forventes, at:

  • undgå potentielt skadelig, overdreven armbevægelse,
  • tæl faktisk tid, når timing pin falder (dvs.ikke hurtigt for at vinde),
  • vær ærlig, og
  • vind eller tab yndefuldt.
Match-Ups
Match-ups vælges tilfældigt og vil blive sendt til denne blog fire dage før konkurrencen (fredag 4.juni).
dommere er Loven
mens dommeren(E) ikke vil blive anklaget for at overvåge og beslutte, at pin falder, vil han eller hun (de) håndhæve den forventede adfærdskodeks som beskrevet ovenfor. Kombattanter, der af dommeren er bestemt til at se bort fra adfærdsreglerne, fjernes straks fra turneringen, og kampen regerede en fortabelse.
skulle der være uoverensstemmelse mellem deltagere, skal dommerne have absolut og sidste ord og skal afgøre, om en sådan handling kræver en “Do-over”, en timeout, en chill-pille eller enhver anden sådan disciplinær handling.
ros være til dommeren, for evigt og altid. Sandelig.