Articles

de 9 bedste købmandsoste, der vandt' t bryde banken

selvom engelsk bondegård Stilton altid får os til at svømme — og der er intet, vi ikke ville gøre for en dukke af Brillat Savarin og en hunk brød — nogle gange er alt, hvad vi ønsker, en god ol’ pålidelig supermarkedost.

faktisk, for dem blandt os, der betragter sig som ostelskere, startede denne lidenskab for ostemassen sandsynligvis med de ydmygeste oste fra den lokale butik. Og vi mener ikke “lokalt” som i “håndværk” — vi taler massemarked, tilgængelige-næsten-overalt overkommelige oste, som vi ved, vil smage godt i en salat, smeltet på hvidt brød eller konsumeret med inderlighed parret med intet andet end en stak Rittekiks og en kold øl (helst mens du ser “House Of Cards” eller noget lige så lækkert).

følgende oste (opført i ingen særlig rækkefølge) er dem, vi vender os til igen og igen, de arbejdsheste, du finder i vores køkkener — og måske endda vores punge — næsten altid. Du kan finde dem i supermarkeder, Trader Joe ‘ s, Costco eller storkasseforhandlere over hele USA.

Cabot 3-årig hvid Cheddar

Cabot 3-årig Cheddar
Courtesy of Costco

ikke overraskende er cheddar en Cheddar supermarked-ost favorit. Og for mig, guldstandarden for Supermarked cheddar er Cabot Creamery ‘ s 3-årige hvide Cheddar, en smukt smuldrende, tangy prøve, der fungerer godt i grillede oste, supper, smarte osteplader og mere. Jeg køber en massiv blok — til en sang-når jeg rammer Costco. Kan ikke finde denne særlige Cabot? En Cabot kundeservicemedarbejder fortalte i dag, at Cabot Artisan Reserve Cheddar, tilgængelig i almindelige købmandsforretninger og også i alderen tre år, er “næsten identisk” med den 3-årige hvide Cheddar, vi får hos Costco.

pr Krissident Brie

President Brie Cheese
Courtesy of President

for buttery Brie, i dag bidragyder Kendra V. Lico alsidighed af PR . “Udeladt ved stuetemperatur er det cremet og dejligt at spise med kiks. Men det er robust nok til at gå ind i en bagt Brie uden at ose overalt eller falde fra hinanden,” siger Lico.

Locatelli revet Pecorino Romano

dagens associerede madredaktør Emi Boscamp har masser af følelser om denne ost. “Den eneste ost, Jeg køber igen og igen i købmandsforretninger, er Locatelli revet Pecorino Romano. Det er perfekt til topping pastaer, gør pesto, drys på toppen aubergine og broiling. Jeg kan altid regne med nuttiness af det magiske pulver. Det svigter mig aldrig, ” siger Emi. Overbevist endnu?

Old Croc Sharp Cheddar

Old Croc Sharp Cheddar Cheese

det andet cheddar-valg på vores liste, Denne Australske ost (alderen ni måneder) er valget af i dag producent/redaktør Bianca Brosh, der køber det, hvor hun kan finde det. “Det bider tilbage, med dristige nøddeagtige toner foran og et strejf af cremet sødme i slutningen,” siger hun. Hun nyder især det parret med en sprød Sauvignon Blanc.

Vispride portvin ostespredning

Vispride portvin ostespredning

Dette er min go-to ost, når jeg vil have et kar med ostespredning — mere specifikt, et kar med tangy orange ostespredning og et kar med ostespredning, som jeg vil have, når jeg vil have et kar med ostespredning-mere specifikt, et kar med tangy orange ostespredning og en bunke af Triscuits. Selvom disse Triscuit-and-tub-of-cheese-spread øjeblikke er relativt sjældne, er de meget specielle og kræver meget særlige forsyninger: Hank Vilhelm, og sagde portvinost spredning og Triscuits. Du får billedet. Men selvom du ikke har et ritual omkring ostespredning, er det en festarmatur med Triscuits — eller enhver anden form for Krakker.

Kerrygold Cheddar, Skellig and Dubliner

Kerrygold Dubliner ost
2908_ 052Stephen Hamilton/Courtesy of Kerrygold

Kerrygold — mærket kom op igen og igen i vores uformelle undersøgelse i dag, især for — du gættede det-dets cheddar. Bidragyder Megan O. Steintrager vælger normalt Kerrygold alderen Cheddar. Alderen i 12 måneder, ” det har en dejlig skarphed og rigdom og er fantastisk på en ost og Sylteagurk,” siger Megan. Lauren Salkeld, en anden bidragyder i dag, er fan af Skellig. “Det har denne dejlige subtile sødme, og det er fantastisk parret med tærte æble,” bemærker Lauren. Bianca går derimod til Kerrygolds etårige Dubliner. “Det er en fest hæfteklammer i mit hus. Det har en nutty, fed, og lidt sød smag,” hun siger. “Det er altid den ost, jeg løber tør for, når jeg også har folk over, som gæsterne spørger mest om.”

Emmi Kaltbach Le Gruy Pristre AOP

Emmi Le Gruyere
Courtesy of Emmi

for vidunderligt nutty, real-Kendra giver et hjerteligt Råb til Emmi Kaltbach le gruy Purpur AOP. “Dette er min go-to for at tilføje til mac og ost eller fondue. Det har en raffineret smag og er mere omkostningseffektiv end en Gruyere fra en fancy Ostebutik.”

pr Krissident smuldrede Feta

præsident Feta smuldrer
Courtesy of President

for feta, Kendra — som tilsyneladende har nogle meget stærke sider, og som ikke har nogen udtalelser om ost — rækker ud efter pr. “Det forbliver for evigt i køleskabet og har den briny feta-smag, du ønsker,” siger hun. Lav crostini, par med vandmelon eller prøv det med mynte og snap ærter.

Trader Joe ‘ s uventede Cheddar

Trader Joe 's uventede cheddar's Unexpected Cheddar
courtesy Trader Joe’ s copyright 2017

Hvis Beyonce var et supermarked ost, hun ville helt sikkert være denne. Med både masseappel og hipster cred var uventet Cheddar den løbende vinder af vores undersøgelse. (Det er også et hit blandt dagens fans .) Megan kaldte det” pænt smuldrende “med en” intens smag”, mens producent Jackie Olensky bemærkede, at ” det smager som om det er fra en dyr Ostebutik.”Administrerende redaktør Amy Eley tilføjer,” titlen passer helt sikkert til osten perfekt, da den smager som en fåremælkost og er bestemt ikke, hvad jeg forventede. Det er så godt.”