Articles

Det endocannabinoide system:Hvad har fremtiden?

det endocannabinoide system: hvad holder fremtiden?
iStock-chriss_ns

Dr. Adam Norris forklarer indviklingen i det endocannabinoide system, og hvor forskning i dets rolle kunne være på vej.

Dr. Adam Norris har arbejdet som læge i Brantford, Ontario i fem år. Han afsluttede sine bachelorstudier ved Dalhousie University i neurovidenskab. Han modtog sin medicinske grad fra Ross University, gjorde et familiemedicinsk ophold ved Northeastern University School of Medicine i Ohio og er bestyrelsescertificeret i både Canada og USA.

ud over at være familielæge og medicinsk direktør for GreenDot Medical Center, Cannabinoid Clinic, fungerer han i øjeblikket som assisterende klinisk Professor for Fakultet for familiemedicin og lektor ved MGD Center for medicinsk Cannabisforskning.

i løbet af det sidste år har han taget en rolle som konsulent for afhængighedsmedicin på Brantford General Hospital. Norris præsenterede hovedtalen ved Cannabis Society ‘ s to-dages begivenhed i Berlin, hvor medicinsk Cannabisnetværk var til stede.

Norris gav en dybdegående oversigt over det endocannabinoide system og de faktorer, der påvirker det.

det endocannabinoide system

introducerer sig til deltagere Norris sagde: “Jeg er en familielæge og Afhængighedsmedicinsk læge i Brantford, Ontario. Jeg har kørt cannabis medicine clinic i de sidste fire og et halvt år, og jeg beskæftiger mig også med afhængighed og cannabis. Jeg vil tale lidt mere om den cannabis, der allerede er i os.

“Vi har et system, der fremstiller forskellige endocannabinoider, og disse blev opdaget tilbage i 90′ erne. Jeg har været involveret i et par undersøgelser, og jeg laver i øjeblikket en teamundersøgelse om smerter fra McMaster University med 300 patienter.

” vi vil gennemgå hovedkomponenterne i det endocannabinoide system og vil gennemgå den fysiologiske behandling af dette, og hvor disse effekter er i kroppen.

“Jeg er virkelig interesseret i signaleringen og det aspekt, at vi kunne lave for meget eller for lidt af vores egen cannabis. Hvordan er der generaliserede interaktioner med de nuværende lægemidler, vi ordinerer, og phytocannabinoider? Det endocannabinoide system har en enorm mængde fysiologiske processer, som jeg tror, vi har overset i mange år.

“det er et gammelt signalsystem, der findes i alle hvirveldyr, så alt, hvad der har en rygsøjle, har evnen til at have et endocannabinoid system og faktisk binde andre cannabinoider eller et andet stof, der kan binde til dets receptorer. Det spiller igen en rolle i reguleringssystemerne. Dyremodeller har vist sig at have virkninger her med betændelse, smerte, neurodegenerative sygdomme og psykiatriske lidelser.

receptorer

giver et overblik over de opdagede receptorer og deres potentiale i en medicinsk sammenhæng Norris fortsatte: “Der er tre hovedkomponenter til ethvert godt signalsystem. først vil man være receptorerne selv. Vi har opdaget to hidtil kaldet CB1 og CB2 (cannabinoidreceptor en og cannabinoidreceptor to). Nu har vi brug for de faktiske endocannabinoider selv, de dele der er imellem som Hvad hjælper med at gøre disse endocannabinoider og hvad hjælper med at nedbryde dem? Hvad kan vi modulere for at give dem mulighed for at blive længere?

“CB1 blev fundet i nervesystemet, primært i hjernen. CB2 findes primært i immunsystemet, men findes også i en lang række organer. Næste sammen er disse virkelig interessante dem kaldet forbigående receptor potentiel vanilloid; hvad der præcist er de? De er de receptorer, som vi opdagede at reagere på capsaicin, som er et ekstrakt fra peberfrugter til at hjælpe med smerter – de reagerer også på endocannabinoider.

“så har vi disse andre receptorer, der synes at være modtagelige for nogle af disse endocannabinoider, såsom 5-HT1A, 5-HT2A og interessant 5HT1A er nu kilden til placeringen for de nyere anti-angst medicin som en i Canada kaldet Trintelliks som går efter den receptor – et sted, hvor vi kan se interaktion med en phytocannabinoid.

” så, bevæger sig langs, nu, disse er komponenterne i cannabinoidreceptorerne. Så igen blev CB1 opdaget i 1990, fundet næsten udelukkende på nervesystemet og derefter CB2-receptoren, som primært findes i det perifere væv, primært i immunsystemet, og dette blev opdaget et par år senere.

” så igen, dykning i den anden, CB1 og CB2, er dette det kendte sted for capsaicins virkning. Og interessant nok er det en målreceptor for 2AG og anandamid, der medierer smerte gennem forskellige mekanismer end endogene cannabinoider og opioider. Dette er et virkelig interessant studieområde. Selv et apotek ud af Nova Scotia lige nu ekstraherer terpener og blander dem med capsaicin til en topisk slidgigt behandling. Meget fascinerende arbejde, der foregår mellem de forskellige receptorer og de forskellige produkter.

” nu igen, komponenterne i endocannabinoidsystemet, endocannabinoiderne – disse er to, der blev opdaget. Anandamid er en delvis agonist af CB1, hvilket betyder, at hvis det vil aktivere denne receptor, vil det give det en positiv aktivering versus en antagonist, som vil blokere denne receptor. Så igen er det virkelig slags at gå mod CB1 og CB2, og selv om dette blev opdaget først, er 2AG lidt mere potent. Så dette blev opdaget for det andet, men det har tendens til at have lidt mere aktivitet. Dette er bestemt områder af interesse for forskning, fordi du virkelig vil vide, kan vi modulere dette system.”

retrograd signalsystem

udvidelse af systemets faktiske processer Norris fortsatte: “Det er interessant, fordi det er et retrograd signalsystem. Så alt i de fleste neurovidenskab er udbredelse fremad. Signalering kom fra første del, gik til anden del, gik til tredje del, derefter fjerde del; der henviser til, at dette er en retrograd signalering. Dette er et signaleringsfeedback-system. Så disse er endocannabinoider, der faktisk produceres ikke af forordsmekanismen, men af en bagudgående mekanisme. De produceres i den senere del, og de signalerer baglæns til CB-receptorerne og modulerer derefter frigivelsen af neurotransmittere. Dette er en fantastisk feedback system loop, som vi har i vores krop; absolut strålende. Dette er den første af sin art set i neurovidenskabens verden, det faktum, at det er denne retrograd signalering i neuronerne.

“nu er det sådan den tredje komponent. Så vi har endocannabinoiderne. Vi har disse receptorer. Nu har vi dele, der enten kan holde disse endocannabinoider længere eller nedbryde dem lidt hurtigere. Dette blev faktisk kun betragtet som forbundet med endocannabinoider, men nu indser, at der faktisk er flere systemer, hvor disse er involveret, men de bremser nedbrydningen af dem – producerer og bremser det. Så igen kan disse justeres for at styrke eller forlænge effekten.

” nu, hvordan regulerer vi det? Dette er hvad der er virkelig interessant. Vi har opdaget systemet, og hvad sker der ligesom ethvert andet system; men hvad hvis vi har for meget eller for lidt? Vi har meget, meget få tilfælde af overskydende endocannabinoid system i litteraturen. Der er ikke meget; en del af det skyldes faktisk et af de stoffer, vi var kommet ud. Det blev brugt til appetit og vægtkontrol, og det forårsagede forfærdelige bivirkninger. Det forårsagede depression, øget risiko for selvmord, og det blev trukket fra markedet. Ikke en hel masse ting i litteraturen om dette, men hvad vi nu ved er, at hvis nogen har fibrose lever, skal de ordentligt passe på at tage for meget cannabis – men igen har vi ingen anelse om, hvad ‘for meget’ er.

” Jeg elsker denne forskning. De fleste undersøgelser kommer ud af ICCI, med Dr. Ethan Russo, men det berører en hel masse litteratur over hele verden. Så, noget kaldet klinisk endocannabinoid mangel syndrom igen foreslået tilbage i slutningen af 90 ‘ erne, eller i paperback i 2003 med Dr Russo impliceret for migræne, IBS og fibromyalgi. Dette er behandlingsresistente tilstande, dette er ting, som vi ikke har en blodprøve for, vi har ikke en måde at verificere dem på, og vi bruger en hel masse andre lægemidler til at prøve at behandle dem, som nogle mennesker får forbedring fra, nogle mennesker ikke. de fleste af disse vil få en masse bivirkninger.

” baseret på teorien om, at mange neurologiske lidelser er forbundet med neurotransmittermangler, og et lignende koncept af endocannabinoid, at det kunne løbe lavt. Igen er dette ikke blevet bevist; vi har en masse dyreforsøg og et par menneskelige studier, der slags fører os ned i denne retning. Vi har helt klart brug for mere forskning og har helt klart et sted, som vi kan gå efter med hensyn til forskning.

migræne, IBS og fibromyalgi

fortsætter med emnet Endocannabinoid Deficiency Syndrome og betingelserne teoretiseret for at være forbundet med det Norris sagde: “så ligheder – de er alle hyperalgesi, hvilket betyder, at de er forbundet med øget smerte. De er alle diagnose af udelukkelse-der er ingen endelig test for dem. De er alle forbundet med øget depression og angst, og der er comorbiditet overlapning blandt alle tre af dem.

“dette er ikke at fortælle dig, at ja, hvis du går videre, og du giver din patient 10% af dette, og du giver det i denne modalitet, bliver de bedre. Nej, nej, – vi har flere modeller, der siger, at der kan være lave endocannabinoider, og dette er et potentielt sted for os at undersøge og udvikle produkter at gå efter.

” gå nu videre til en anden kronisk smerte. – migræne. Her taler vi primært om blodkardiameter. Så lige nu vil mange af de behandlinger, vi bruger til migræne, forsøge at krympe blodkarrene. Den første linje af behandlingen vil være en anti-inflammatorisk. En ting, vi ser på, er blodkardiameter og blodkarrespons på endocannabinoider.

“nu er det det, der er virkelig vidunderligt. Når vi ser på fartøjets diameter, ser vi på to forskellige ting her. De gav patienter capsaicin, og de var i stand til at se, at blodkarrene ender med at krympe. det var forventet adfærd, folk forventer, at blodkarrene går ned, men da vi blokerede disse receptorer, gik det op igen. Så igen, Hvad er denne betydning? Et sted at modulere, og dette er et sted, vi kan gå efter med endocannabinoider.

” akutte opiater vil arbejde sammen med det endocannabinoide system. Så hvis nogen har brudt deres ben, eller de bløder, og du giver dem et skud morfin – det virker sammen. Hvis nogen begynder at tage det hver eneste dag for kroniske rygsmerter, ser vi faktisk en ting er et uafhængigt system. antidepressiva, vi er virkelig ikke så sikre på, hvordan de interagerer med systemet, fordi der er meget af det, vi kalder agonisthandel.”

omega-fedtsyrernes rolle

interessant nok fortsatte Norris med at diskutere effekten af diæt på endocannabinoid-systemet: “Omega-treer ser faktisk ud til at være portholderen for endocannabinoid-systemet, der er bestemt en sammenhæng der. Så når vi ser personer, der spiser en meget tung omega seks diæt – typisk en meget opdrættet dyrekøddiæt – vil vi se mere betændelse end dem, der spiser en højere omega tre diæt, og vi tror, at dette spiller en rolle med det endocannabinoide system.

“så igen, hvor sker disse fysiologiske virkninger? Som nævnt i begyndelsen, overalt. Overalt i kroppen er der en receptor, der modulerer systemet, og der er forskellige effekter. THC er en delvis agonist igen, delvist aktiverende, men det efterligner vores endocannabinoid, så det virker meget lig det, vi producerer i øjeblikket. Dette er involveret med smertelindring, muskelspasmer, og anti-kvalme og anti-opkastning, appetit stimulerende og det er beroligende osv. Dette er imidlertid bivirkninger på grund af de fysiologiske virkninger på områder af hjernen.”med hensyn til cannabidiol virker dette faktisk på mere end blot cannabinoidreceptoren, som er fascinerende og en af grundene til, at vi tror, det løfter stemningen; det har også den antiinflammatoriske analgetiske antiemetiske virkning. Det, der er smukt ved disse, er den synergistiske måde, de arbejder sammen på. Jeg tror, det er her, vi virkelig skal forstå mere grundigt; hvordan disse cannabinoider virker.

” nu virkningerne af phytocannabinoider; jeg henviste kort til det før, men muskelafslappende, smertefrigivelse, søvnhjælp, antidepressiv – det kunne forårsage angst, men det kunne også reducere det varierende fra individ til individ. Hvad der virkelig er vigtigt er igen at forstå, hvordan de arbejder sammen – der er et punkt at blande phytocannabinoider og ikke bare have isolat.

“med hensyn til hvordan de interagerer; jeg vil forlade dette som det sidste stykke af puslespillet, fordi det er jeg tror, kunsten at ordinere cannabis, da vi ikke ved, hvad det er angivet til. Vi ved virkelig ikke, hvor meget vi skal give, og vi er stadig i sin spædbarn. Phytocannabinoider har en meget kompleks interaktion, og dette efterligner anandamid og 2AG.

” men ligesom alt andet, hvis du tager for meget, kan vi se, at kronisk brug forårsager nedregulering af alle disse receptorer. Spørgsmålet er, hvor er det grå område? Det er sandsynligvis meget individualiseret, og der er sandsynligvis også genetisk komponent, hvad der udgør akut sammenlignet med kroniske individer, og hvor ser vi, at fordelen derefter bliver mere skadelig?

“så igen, for at opsummere alt; det endocannabinoide system er et gammelt signalsystem. Det spiller en rolle i mange fysiologiske og neurologiske fund i kroppen. Der er to hovedendocannabinoider, men der er sandsynligvis en underaktiv virkning af manglen. Phytocannabinoiderne interagerer direkte med dette system og modererer dette system, men så kan nogle medicin endda kapre systemet og efterligne dette.”

denne artikel dukkede op i det første nummer af medicinsk Cannabis-netværk, der var ude i Januar. Klik her for at abonnere.