Articles

Enkle tip til et nordvendt hus i Feng Shui

et nordvendt hus i feng shui kan blive en karrieremagnet med et par enkle tip. I klassisk feng shui, den nordlige sektor styrer din karriere og en nordvendt hus kan generere lovende energi til fremragende karriere held og lykke.

nordvendt hus Feng Shui Tips

vand er elementet for den nordlige sektor. Du kan udnytte denne kraftfulde energi til at øge din karriere og drive dig op ad virksomhedsstigen,

ikke alle nordvendte huse er foran huset

mens størstedelen af nordvendte huse vil være forsiden af huset, er det ikke altid tilfældet. Hvis du bor, hvor en sidegade er travlere end gaden foran dit hus, så er den side af huset din retning. Det er fordi det har den mest yang energi (aktivitet). I klassisk feng shui vinder yang energy altid ud over en frontgade med lidt trafik/aktivitet. Du vil anvende feng shui regler til den side af dit hus, som om det var en hoveddør indgang.

Feng Shui vand Element farver til nordvendt dør

din hoveddør er indgangen, der tillader lovende chi energi ind i dit hjem. Med et nordvendt hus kan du male din hoveddør enten sort eller mørkeblå, de to farver, der er forbundet med den nordlige sektor. Sort og blå repræsenterer dybt vand og skinnende blå overfladevand.

metalfarver til en nordvendt hoveddør

elementet, metal, tiltrækker vand, så hvis en sort eller blå dør ikke appellerer til dig, skal du gå efter en metalfarvet dør. Nogle af disse farver inkluderer stålgrå, tingrå, kobber, guld, sølvgrå, platin, bronsog messing.

farver, der skal undgås for en nordvendt hoveddør

du vil undgå destruktive og svækkende elementfarver. Disse omfatter ild, træ og jordelementer.

  • Fire farver: Nuancer af rød, gul, orange, lilla
  • træfarver: grønne og lysebrune
  • jordfarver: okker, chokolade, kakaobrun, brændt umber, kastanje og mørkebrune

enkle dekorationstips til en nordvendt hoveddør

der er flere enkle ting, du kan gøre for at dekorere dit hoveddørområde. Du kan placere en vand springvand / funktion.

Feng Shui Taboo vand funktion placering

Når du står inde i dit hjem og kigger ud af døren, kan du placere en vand springvand eller funktion på venstre side af døren. I feng shui er det tabu at placere en vandfunktion på højre side af en hoveddør. Dette betragtes som en uheldig placering, da det åbner døren til utroskab i et ægteskab eller forhold.

brug Vandelementsymbolet

Du kan bruge vand-og metalelementerne til at dekorere din hoveddør. Dette omfatter dekorere enhver hoveddør stoop, veranda, gårdhave eller dæk.

  • brug en ståldør i stedet for en trædør.
  • du kan bruge vandelementsymbolet for bølgede linjer i metalkunst eller gårdskunst.
  • Vælg metal udendørs møbler til en veranda, dæk eller gårdhave.
  • Placer blomster og planter i metal sorte og/eller blå blomsterpotter.
  • Vælg et bølget pudestof eller kant til udendørs privatlivsgardiner/skærme.
  • brug farverne blå og sort sammen med nogen af metalfarverne til en attraktiv nordvendt frontindgang.
  • velkommen måtter kan være i feng shui vand eller metal farver.

nordvendt hus i Feng Shui lovende for Øst gruppe

i klassisk feng shui, den nordvendte hus retning er karriere held sektor. Denne retning er ideel for alle med kua nummer 4, da det matcher de otte forhåbninger. Det nordvendte hus har sheng chi (rigdom) ved døren. Andre kua-numre kan finde et nordvendt hus lykkebringende.

trin Et: Find dit Kua-nummer

kua-nummeret kan beregnes ved hjælp af en simpel formel. Når du har bestemt, hvilken gruppe du er i, kan du se, om et nordvendt hus passer godt til dig.

East Group Kua Numbers

vest Gruppe Kua Numbers

1, 3, 4, 9

2, 5, 6, 7 og 8

trin to i en af dine heldige retninger. Diagrammet nedenfor giver din kua nummer, vender retning, og gruppe.

Kua Number

Best Facing Directions

Group

Southeast facing direction

East

Northeast facing direction

West

South facing direction

East

North facing direction

East

5 (male)

Northeast facing direction

West

5 (female)

Southwest facing direction

West

West facing direction

West

Northwest facing direction

West

Southwest facing direction

West

East facing direction

East

trin tre: nordvendt Husdiagram

du vil bruge det nordvendte husnet nedenfor til at bestemme de fire lykkebringende retninger og fire uheldige retninger for et nordvendt hjem. Når du ved, om dit kua-nummer er i østgruppen, kan du afgøre, om et nordvendt hjem er dit ideelle feng shui-hjem.

Trin fire

Du kan derefter overlejre det nordvendte ni-gitter over layoutet på dit hjem. Nord vil blive placeret ved din hoveddør.

Tien Yi (sundhed))

held og lykke retning

syd

Fu vei (personlig vækst)

held og lykke retning

sydøst

Sheng Chi (rigdom)

held og lykke retning

Nord

(hoveddør)

nordvendt Husgitter

Uheldsretning

sydvest

lui Sha (seks drab)

uheld retning

vest

lui Sha (seks drab)

uheld retning

vest

Kua nummer 4
(øst gruppe)

nien yen (kærlighed)

held og lykke retning

øst

Ho Hai (uheld)

uheld retning

nordvest

Chueh Ming (totalt tab)

uheldsretning

nordøst

trin fem

med gitteret overlejret over dit huslayout kan du se, hvilke af dine værelser der er i dine gode retninger og dårlige retninger. Disse otte retninger er bestemt af de otte forhåbninger teori og er kendt som de otte palæ.

andre matchende Kua-numre til nordvendt hus

da det nordvendte hus er en del af østgruppen, vil enhver med kua-numre 1,3, 4 og 9 finde dette et lykkebringende hjem. Sheng chi (rigdom) sektoren er placeret i midten af forsiden af huset. Hoveddøren skal være i midten af forsiden af huset for optimal chi energi. Dette layout passer perfekt til kua nummer 4. Den anden østgruppe kua-numre 1, 3 og 9 finder en anden ambition i frontcentret.

disse omfatter:

Kua 1

kua 1 sheng chi (rigdom) er i den sydøstlige sektor. Den nordlige sektor er, hvor din fu vei (personlig vækst) er placeret og er en af dine held og lykke retninger.

Kua 3

kua 3 sheng chi (rigdom) er i den sydlige sektor. Den nordlige sektor er, hvor din tien yi (sundhed) er placeret og er en af dine held og lykke retninger.

Kua 9

kua 9 Sheng (rigdom) er den østlige sektor. Den nordlige sektor er hvor din nien yen (kærlighed) er placeret og er en af dine held og lykke retninger.

bedste placering af hoveddøren til Sheng Chi

mens det ideelle sted for din sheng chi (rigdom) er hoveddøren til dit hjem, kan du bo lykkebringende i et nordvendt hjem, hvis dit Kua-nummer er i østgruppen. Dine bedste placeringer til stuen, soveværelset og spisestuen er i en af dine fire gode retninger.

bedste værelser til Uheldsvejledning

ud over fire held og lykke retninger har du fire uheldsvejledninger. Du kan afbøde den negative virkning af disse retninger, når de er placeret i et badeværelse, køkken, garage eller opbevaringsrum. Disse steder stymie de negative energier.

modstridende Kua-numre for nordvendt hus

Hvis dit kua-nummer falder i den vestlige gruppe, vil et nordvendt hus være i konflikt med dine gode og dårlige retninger. Du kan imødegå nogle af disse udfordringer ved at bruge en anden dør til at komme ind og forlade dit hjem. Dette er den bedste løsning på en uheldsretning.

gå ikke i panik brug Feng Shui-midler

Husk, at andre faktorer spiller ind med feng shui, så gør ikke et modstridende kua-nummer til det vigtigste aspekt, da det ikke er det. det er bare en af flere at overveje, når du dekorerer og bor i dit hjem.

svække vandelementet

hvis brug af en anden dør ikke er en mulighed, kan du svække vandelementet til et nordvendt hjem, der er i konflikt med din kua-nummergruppe. Når du svækker et element, skal du være blid og ikke overkill, da du stadig vil have din karriereenergi til at være stærk.

Tilføj træ for at svække vandelementet

træelementet svækker vandelementet i den udtømmende cyklus. Du kan bruge en trædør, træmøbler, en træplade eller træ kunst. Du behøver kun at tilføje en trærepræsentation, da du ikke ønsker at ødelægge vandelementet og dermed din karriere.

enkle Tips til nordvendt hus i Feng Shui

Du kan drage fordel af feng shui principper for en nordvendt hus. Du kan bruge enkle feng shui-tip til at gøre dit hjem til et harmonisk sted at bo.