Articles

Everdry Breathe: det ideelle alternativ til din affugter

Eve Breathe

over 87% af kældre har fugtproblemer i henhold til Concrete Foundations Association (CFA). Med høje fugtighedsniveauer i din kælder vil der være giftig skimmelvækst, allergener og andre toksiner, der rejser i dit hus.

til sidst påvirkes din familie af allergiske angreb, åndedrætsproblemer og andre sundhedsmæssige problemer forårsaget af giftig skimmel og andre allergener. Endnu værre, høj luftfugtighed ødelægger dine fittings inklusive tæpper, vægpapir og træskabe blandt andre.

den Innovative Breathe-teknologi

det største problem her er, at de fleste af disse husejere er afhængige af affugtere i gennemsøgningsrummet, eller de forsømmer bare disse rum. Den nye Ventilationsteknologi er optimeret til at løse alle de problemer, din affugter ikke kan løse. Dette er en vedligeholdelsesfri enhed, der arbejder for at beskytte din familie mod virkninger af overskydende fugt indendørs.

for at forstå, hvordan det fungerer, skal du overveje en American Lung Association (ALA) – rapport, der hævder, at indeluften er mere forurenet end udeluft. Nå, en affugter cirkulerer bare den samme luft indendørs ved at fjerne fugt fra den forurenede luft og derefter opvarme den, før den frigives tilbage. Dette skaber det syge hjemmesyndrom, hvor forurenende stoffer cirkuleres igen og igen.

men der er mere; til din affugter har du spand masser af vand til at tømme, og der er også vedligeholdelsesomkostninger såsom udskiftning af luftfilter at overveje. Dybest set er denne Over 100-årige fugtopløsning forældet, fordi den ikke kun kræver dyr vedligeholdelse, men også holder dig travlt hele vejen igennem.

skønheden i luftaffugteren

mens affugteren har været i brug i årtier, er det altid bedre at udnytte mere effektiv teknologi. Ventilationssystemet fungerer genialt ved at udveksle luft i din kælder med frisk luft, samtidig med at vi trækker vores støvsugede forurenede luft fra kælderen.

det støvsuger luft i din kælder og driver den ud gennem en udluftning, der løber fra systemet i kælderen til atmosfæren over jorden. Der skabes et luftvakuum i kælderen, og den tørreste luft suges fra huset. Du har indstillet det optimale fugtighedsniveau, og når dette er nået, støvsuger ventilationssystemet automatisk luft igen, hvilket tillader mere tør luft at komme fra huset.hemmeligheden bag god luftkvalitet, der bruges af denne teknologi, giver mulighed for fuld luftcirkulation i modsætning til en affugter, der bare cirkulerer luften til stede indendørs.

Nå, der kan ikke benægtes opfindsomheden bag denne teknologi. Det bedste ved det er, at du vil ventilere hele dit hus på kun $2 om måneden. Med ikke mere rodet vand spande til at tømme og filtre til at ændre, er det indlysende, dette er det bedste alternativ til en affugter.