Articles

Facebook

Eventyrland of the Americas, der ligger på Fredericksburg Road ved det højest trafikerede kryds mellem Ih-10 og Loop 410-udvekslingen, er en by i Balcones Heights indkøbscenter, hvor stor værdi, medicinske og forretningstjenester og underholdning alle kommer sammen på et praktisk sted. Eventyrland i Amerika er virkelig i skæringspunktet mellem værdi shopping, underholdning & medicinske tjenester.
vores store udvalg af nationalt anerkendte detailhandlere som Burlington Coat Factory, Stein Mart, Target, Hobby Lobby, Ross Dress For Less, Annas sengetøj og Burkes Outlet, kombineret med de unikke, eklektiske og iværksætter små butikker på Eventyrland, gør shopping til et spændende eventyr for vores kunder.
er du på udkig efter aktiviteter i San Antonio? Du vil altid finde familieaktiviteter og god underholdning på et af Eventyrlands indendørs scener eller amfiteater, hvor forestillinger året rundt som landingsbanemodeludstillinger, gratis koncerter, musikalske forestillinger og alle former for dans sker året rundt. Fang en forestilling på Bijou Cinema Bistro, hvor der hver uge vises kunst og udenlandske film, eller kom og nyd gratis film torsdage. En gang om måneden, kom og deltag i kunst og kunsthåndværk for alle aldre, biludstillinger, eller endda udstillinger fra håndværkere af alle slags.
adgang til Eventyrland i Amerika på VIAs regelmæssige og ekspresbusforbindelse samt dens Primo bus rapid transit rute fra centrum til det medicinske center gør shopping, spisning og underholdning mere praktisk end nogensinde.
Så kom og besøg og shop med os i skæringspunktet mellem værdi Shopping og meget mere!