Articles

gå hjem

22 sundhedsmæssige fordele ved vagtelæg (No. 9 Super Fast)

mennesket har brug for god ernæring for at holde en sund krop. Den gode mad vil også påvirke menneskelig vækst og udvikling og reparationsproces af menneskekroppen. Mange undersøgelser har vist sig, at mad, der indeholder høje næringsstoffer og spiser godt afbalanceret mad, kan forbedre menneskers sundhed betydeligt. For at give og nære kroppen med næringsstoffer, er vi nødt til at forbruge forskellige fødevarer. herunder grøntsager, protein, kulhydratkilde, frugt, korn og andre.æg er en mad, der er meget kendt blandt mennesker over hele verden, og det er lige så populært som kyllingekød, and, rogn og andre fisk.

æg er en fremragende kilde til protein, og den indeholder komplet aminosyre i modsætning til anden proteinkilde til mad. Vi plejede at forbruge kyllingæg, men ved siden af det fælles kyllingæg. Folk kender også vagtelæg især asiatiske lande folk især japansk, kinesisk og indonesisk. Vagtelæg er ægget fra vagtelfugl, der har mindre størrelse snarere end kyllingæg, men det indeholder mange næringsstoffer, og endda næringsværdien af vagtelæg er tre eller fire gange større end andre typer æg, såsom kyllingæg.

Ernæringsfakta

vagtelæg eller æg af Coturniks japonica fugl anses for at have bedre næringsstoffer snarere end kyllingæg. Det nævnes, at vagtelæg indeholder 13% protein, og det er større end proteinet i kyllingæg, der kun indeholder 11% proteiner. Vagtelæg indeholder også andre næringsstoffer som E-Vitamin, sinc, Vitamin B2, jern og andre gavnlige næringsstoffer. Det nævnes, at vagtelæg indeholder fem gange større indhold af jern og kalium sammenlignet med kyllingæg. Her er listen over næringsindhold i 9 gram vagtelæg:

kalorier 14 kcal
fedt 1 gr
kolesterol 76 mg
natrium 13 mg
kalium 12 mg
Protein 1,2 g
Vitamin A 717.0 liter
D-Vitamin 1% DV
Vitamin B12 1% dv
jern 1%

sundhedsmæssige fordele ved vagtelæg

vagtelæg selv det kommer i små størrelser, vagtelæg fyldt med masser af næringsstoffer, der giver mange fordele for kroppen, og det er blevet bevist af nogle undersøgelser. Fordelene ved vagtelæg er anført nedenfor

1. Fremme hjernefunktion

vagtelæg indeholder aminosyre og stort proteinniveau, som kan bidrage til at stimulere hjernens funktion og nære nervesystemet i hjernen, så det kan fungere bedre. Aminosyren eller proteinet i vagtelæg beskytter også hjernecellerne mod skader og reparerer cellen, hvis den er brudt.

2. Forhindre anæmi

undersøgelse viser, at kvinder, der spiser vagtelæg regelmæssigt, har en lavere risiko for at udvikle anæmi. Vagtelæg indeholder jern, som kan hjælpe med dannelsen af røde blodlegemer og forhindre anæmi, mens aminosyren i vagtelæg også kan øge hæmoglobinniveauet i de røde blodlegemer. Selve hæmoglobinet er et protein, der spiller en vigtig rolle i ilt-og næringsbinding samt transport gennem alle dele af kroppen.

3. Rense blodet

vagtel æg er blevet bevist kan hjælpe kroppen til at fjerne visse tungmetaller og toksin såsom kviksølv. Aminosyren og andre komponenter i vagtelæg kan binde toksinet og skylle det væk fra kroppen. Dette gør vagtelæg som blodrenser.
sponsorer Link

4. Forbedre kroppens udvikling

Protein er den vigtigste kropsbygning blok, og det er nødvendigt i udviklingsprocessen af kroppen, især hos børn. Vagtel indeholder høj mængde protein, som kan fremmer kroppens udvikling, og det fremmer også bedre organer funktion i kroppen.

5. Boost immunsystem

vagtelæg indeholder mange aminosyrer, herunder lysin, og det kan øge immunfunktionen. Lysin eller en type aminosyre er kendt kan fremme antistoffernes produktion og understøtte immunfunktionsresponset.

6. Forebygge diabetes

hvem ved, at vagtelæg kan forhindre diabetes. Undersøgelse rapporterede, at vagtelæg indeholder aminosyre, især leucin, som kan hjælpe med at regulere blodsukkerniveauet og opretholde balanceniveauet af insulin, der gør det til en god mad til forebyggelse og behandling af diabetes.

7. Oprethold sund hud

vagtelæg er en fremragende proteinkilde, og den indeholder lysin, en aminosyre, der kan fremmer kollagenproduktionen. Kollagen er en type protein, der er nødvendig for at holde huden lag tæthed og forhindre det i at sagging og rynke.

8. Oprethold sund metabolisme

vagtelæg indeholder mange næringsstoffer, herunder Vitamin B-kompleks, som er vigtigt for at holde energibalancen ved at opretholde normal metabolisme. Vitamin B-komplekset omfatter vitamin B12 og B6 er nøglerne til flere metaboliske stoffer, og de spiller afgørende roller i energiproduktionen.

9. Byg muskler

det høje proteinindhold i vagtelæg gør det perfekt som mad til opbygning af muskler. Hvis du vil have god muskeltonus, kan du forbruge vagtelæg regelmæssigt og også træne.

10. Reducer risikoen for hjertesygdomme

vagtelæg indeholder vigtige næringsstoffer og vitaminer, der kan reducere risikoen for hjertesygdomme med 24% ifølge undersøgelse af Lee et al.i 2010. Disse fordele betjenes af tilstedeværelsen af E-vitamin eller tocopherol.

11. Forbedre vision

vagtel æg indeholder en vis mængde af vitamin A, der er afgørende del af øjnene organer. For at opretholde sunde øjne vil det være meget nyttigt at tage vagtelæg regelmæssigt, især for at forhindre aldersmakuladegeneration, der forekommer mest i ældre alder.

12. Fremmer sundt hår

sundhedsmæssige fordele ved vagtelæg kunne være fremmer sundt hår. Vagtelæg indeholder mange aminosyrer, især linolensyre, der kan fodre hårrødderne og fremme sund hårvækst.

13. Fremmer knogleudvikling

aminosyreindholdet i vagtelæg, især lysin, spiller også en vigtig rolle i knogleudvikling, især hos børn.

14. Lavere blodtryk

vagtelæg ikke kun rig på protein, men det også rig på fedtsyrer, såsom DHA eller Docosaheksaensyre. DHA er en type fedtsyre, som kan hjælpe med at normalisere blodtrykket i kroppen og reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

15. Reducer kolesterol

ifølge undersøgelse, der blev offentliggjort i The Dietary Guidance of America i 2012, indeholder vagtelæg mindre transfedtsyre, hvilket betyder, at det er god mad, der indeholder mindre kolesterol sammenlignet med andre æg som kyllingæg. Fedtsyreindholdet i vagtelæg kan også reducere LDL-eller lipoproteinniveauet med lav densitet i blodet eller kendt som dårligt kolesterol samt øge mængden af HDL eller lipoprotein med høj densitet, der er kendt som godt fedt.

16. Oprethold sunde tænder

vagtelæg især æggeblommedelen indeholder mange mineraler, herunder Sinc, som er nødvendig for at opretholde sunde tænder.

17. Lindre depression

vagtelæg indeholder ikke kun vitamin, mineral, kulhydrat og protein. Det afsluttes også med nogle kønshormoner ifølge undersøgelse af Daniel i 2010. Vagtelæg indeholder anti depression egenskaber, der kaldes som hormon P, som er effektiv til at lindre depression, især hos kvinder, der lider af menopouse syndrom.

18. Behandle allergi

normalt vil folk lide af allergi, når de indtager æg. Undersøgelse har vist sig, at vagtelæg er helt gemt, og det forårsager ikke nogen allergisk reaktion på grund af ovomucoidproteinet i vagtelæg. Til din information findes dette protein normalt i antiallergilægemidlet.
sponsorer Link

19. Hjælp til at komme hurtigere

på grund af det høje niveau af protein og andre næringsstoffer, vil vagtelæg hjælpe dig med at komme sig hurtigt fra enhver form for sygdom, da det fremmer regenerering af nye celler og organreparation.

20. Lindrer astma og tuberkulose

det antages, at vagtelæg indeholder næringsstoffer, der er gavnlige til behandling af astma og tuberkulose.

21. Fremmer seksuel funktion

det er blevet nævnt før, at vagtelæg indeholder nogle seksuelle hormoner, som kan forbedre kønsorganernes funktion, såsom prostata hos mænd.

22. Behandle gastritis

vagtelæg indeholder antiinflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at behandle mavesår eller gastritis. Aminosyreindholdet i vagtelæg hjælper også med at reparere den ødelagte foring i maven, der er forårsaget af infektion.
sundhedsmæssige bivirkninger og tip til forbrug

Der er ingen bivirkning rapporteret efter forbrug af vagtelæg inklusive allergisk reaktion, da vagtelæg er gemt og ikke stiger nogen allergisk reaktion. Men alligevel anbefales det ikke at forbruge vagtelæg mere end tyve æg om dagen. For at vide mere om, hvordan man forbruger vagtelæg bedre, tjek disse tip

køb kun vagtelæg af god kvalitet fra markedet og undgå at købe den forkælet
forbrug af fem vagtelæg om dagen vil være nok til at få fordelene. Overdreven forbrug af vagtelæg kan forårsage vitamin A-forgiftning, især hvis du spiser det sammen med anden mad, der er kilde til vitamin A, såsom gulerod og fisk
vagtelæg er gemt for at forbruge rå, da dets bakterier er fri. Vagtelæg indeholder Lysosym eller kendt som bakteriemorder, der får vagtelæg til at spare, selvom du spiser spis rå.
vask ægget lige før du spiser det
Du kan nyde den delikate smag af kog æg ved at gøre det så mange retter som omellette, eller brug er som undertekst af kyllingæg i mange andre retter, der kræver æg
Tilføj nogle vagtelæg på din suppe, gryderet eller endda salat for at få flere fordele, og du kan servere det med maj måder, herunder kogt, pan stegt eller endda bagt.

det er fordelene ved vagtelæg, som du ikke var klar over. Hvis du ønsker at få fordelene, skal du ikke tøve med at begynde at forbruge det.