Articles

Hvad er forskellen mellem befrugtede æg og ubefrugtede æg?

alle udvalgte produkter kurateres uafhængigt af vores redaktører. Når du køber noget via vores detailforbindelser, kan vi modtage en provision.den rædsel af revner åbne et æg i dit køkken for at finde en død, blodig baby chick inde er mere af en frygt end faktum. Sandt nok skete det for mig en gang, og jeg spiste ikke æg i et par år bagefter. Men det er meget, meget, meget sjældent, siger æggeperter. Undskyld (ikke ked af det!) for det ordspil. Spiselige ægforkæmpere siger endda, at det aldrig sker.

uanset hvad kan den gennemsnitlige forbruger, der køber en karton kyllingæg i butikken eller landmændsmarkedet, ikke se forskellen mellem et befrugtet æg og et ubefrugtet æg uden for skallen. Chancerne er, at du aldrig har spist et befrugtet æg, fordi næsten alle æg, der sælges kommercielt, produceres af høner, der ikke har parret sig, siger Lauren Cobey, medierepræsentant for American Egg Board.

forskellen mellem befrugtede og ubefrugtede æg kommer ned på, om en hane har været involveret eller ej. Høns har ikke brug for en hane for at lægge et æg; de gør det (næsten dagligt) alene i henhold til lysmønstre. Men hvis en hane parrer sig med en høne, befrugtes de æg, hun producerer, og kan under de rigtige inkubationsbetingelser bære kyllinger. Ingen hane betyder nul mulighed for ægget nogensinde bliver noget mere end det.

når befrugtede æg sælges til forbrug, er der ingen fare for at spise et udviklende embryo, siger Cobey af nogle få grunde: alle æg, der sælges i USA som mad, skal køles, en proces, der stopper enhver vækst inde i skallen. Det indre af ethvert æg, der er beregnet til at blive solgt som mad, skal også inspiceres—opnås ved at skinne et stærkt lys gennem skallen (kaldet stearinlys)—hvilket fremhæver eventuelle uregelmæssigheder, såsom en kylling, der udvikler sig. Disse regler gælder, uanset om æggene er beregnet til en stor kæde som f.eks. Æg med uregelmæssigheder gør det aldrig til detailhandel og ødelægges (bortset fra den ene gang).

ernæringsmæssigt, siger Cobey, befrugtede og ubefrugtede æg er de samme. De smager også det samme, siger Kathy Shea Mormino i sin “fakta & myter om frugtbare æg” artikel på hendes blog, Kyllingekyllingen. Mormino er en advokat samt en baggård-kylling keeper, fortaler, og pædagog, der har optrådt i væggen Street Journal, Associated Press og på lokale og nationale TV, radio, og podcasts.

Hvis du finder en blodplade inde i et æg, betyder det ikke, at ægget heller ikke var frugtbart, siger Mormino. Et blodkar og brud på ethvert tidspunkt i en høns reproduktive system som følge af en vitamin A-mangel, genetik eller en tilfældig forekomst. Folk tror måske det, fordi frugtbare æg udvikler vener omkring dag 4 af inkubation, men det ligner ikke en blodplade.når det er sagt, hvis du stadig er ombord med at spise æg, da jeg er flere år efter den traumatiske barndomsoplevelse, har vi nogle lækre (ubefrugtede) ægopskrifter, du skal prøve.

sorte Bønnekager med stegte æg og Avocado Crema

Chovhound

Lav disse kager krydret med varm sauce og urter sammen med crema på forhånd, og så skal du bare stege nogle æg, når dine gæster er forbi til brunch. Få vores sorte Bønnekager med stegte æg og Avocado Crema opskrift.

bagte æg med grønkål, Portobellos og Feta

hund

denne opskrift er inspireret af en opskrift i “My Paris Kitchen” af David Lebovits. Har du brug for meget mere end det? Få vores bagte æg med Kale, Portobellos og Feta opskrift.

varm Fava bønne og Kantarellesalat med pocherede æg

Chovhound

Favas får den behandling, de fortjener i denne skål, der kræver, at du skal dem og koge de cremede bønner sammen med fingerling kartofler og svampe. Få vores varme Fava Bønnesalatopskrift.

morgenmadsmad med pesto røræg og sprød Pancetta

hund

når som helst Vi kan glide noget pesto ind i en opskrift, vil vi. Hvordan kunne pesto ikke forbedre røræg? Få vores morgenmadsmad med pesto røræg og sprød Pancetta opskrift.

æg, ost og purløg Tartlets

Chovhound

disse tartlets er smukke og ret nemme at lave. Og med disse ingredienser ved du, at det vil gå godt over ved en brunch. Få vores æg, ost og purløg Tartlets Opskrift.

Bacon og Cheddar Deviled Eggs

Hvis du kaster et cocktailparty og ikke serverer deviled eggs, er der en god chance for, at jeg ikke kommer tilbage. Bare sjov, men prøv disse lette, salte, ubefrugtede snacks på din næste shindig og se smilene formere sig. Få vores Bacon og Cheddar Deviled Æg Opskrift.

Original artikel af Michele Foley i 2008; opdateret af David.