Articles

Hvorfor en tredje Generation Toyota 4Runner er den bedste til Off-Roading

Ah, glæden ved at gå off-roading. Ingen Facebook-opdateringer, Ingen irriterende telefonopkald og mudder. Hvem elsker ikke mudder? Problemet er at finde den perfekte SUV til at gå off-roading i. Skal du købe noget nyt? Hvad med en gammel SUV? Og hvilken model skal du få? Hvis at gå off-road er en livsstil for dig, har Autotrader den perfekte SUV til at gøre alle dine drømme til virkelighed.

Gamle virkelig er bedre

det er nemt at blive fanget i at købe nye. Når alt kommer til alt er nyere bedre. Du får den nyeste teknologi, en garanti på dit køretøj, og den behageligt friske nye bil lugt.

det er ikke sådan en god ting, hvis du vil have et køretøj til at gå off-roading ind. Hvis du River over ørkener, klatrer over stenblokke og styrter over floder, vil dit køretøj slå. Derfor er det ikke så dårligt at gå i old school.

Hvis din brugte SUV bliver slået op, gør det ondt meget mindre end en ny. Det er måske ikke så attraktivt at gå ned ad motorvejen, men andre off-roaders vil se, at slå kroppen op som et tegn på, at du er den rigtige aftale. Det største problem er at finde en brugt SUV, der ikke går i stykker, mens du er hundrede miles fra civilisationen, og det er her den tredje generation af Toyota 4Runner kommer ind.

tredje generation 4Runner har det hele

den tredje generation af Toyota 4Runner løb fra 1996-2002. Denne generation giver dig mange modelår at vælge imellem, hvis du er interesseret i at tjekke en ud. Det betragtes også som den bedste generation for en brugt 4runner at gå off-roading ind.

det har to muligheder for motorer. Den ene er en 150 hk 2,7-liters 4-cylindret motor, og den anden er en 183 HK 3,4-liters V6. Mens der er mere kraftfulde motorer på markedet i dag, er disse to mere end tilstrækkelige til at ramme bagstierne.

denne generation af 4runner kører mere som en lastbil end din typiske SUV, men det burde ikke være et problem for de fleste off-roaders. Andre funktioner, der hjælper off-roaders, omfatter elektronisk stabilitetskontrol og A-TRAC active traction assist.Toyota tilføjede nogle sikkerhedsfunktioner såsom dobbelt airbags og forstærkede døre. Hvis du dømmer dette efter dagens standarder, er disse funktioner almindelige, ingen spørger engang om dem. I løbet af denne generation var de imidlertid en betydelig forbedring i forhold til anden generation.

der er en lille fangst

intet køretøj er perfekt, og den tredje generation af Toyota 4Runner er ingen undtagelse. Brændstoføkonomien er ikke så stor. Det bliver kun op til 17 by / 19 motorvej. Hvis dette køretøj fordobles som en daglig chauffør, vil du måske gå med noget andet.

Det har heller ikke en glat tur. De fleste off-roaders er ligeglad, men mange mennesker fortryder at købe et køretøj, der føles som din på en bucking bronco, der går ned ad motorvejen. Hvis det er dig, igen, gå efter noget mere som en brugt Mercedes G-vogn. Toyota 4Runner er ikke så dårlig som en Jeep-kæmper, men den er ikke designet til motorvejskørsel.

et andet punkt at passe på er, at brugte 4runners kan være på den dyre side. De er kendt for deres pålidelighed og bryder ikke let ned ved højere kilometertal, hvilket driver prisen op. Ifølge Autotrader, ” et kig på Autotrader.com klassificerede priser kan variere fra en lav på omkring $3.000 for en 1999 begrænset med over 250.000 miles til en høj på omkring $8.000 for en 2002 4runner Limited med omkring 140.000 miles.”

samlet set betragtes 4runners stadig som perfekte til off-roaders. Det kan ikke være uden sine fejl, men det gode opvejer langt de dårlige.

relateret: 2005 Toyota 4Runner løste ikke den tidligere models værste Problem