Articles

Jeff Fisher ville have ‘stor interesse’ i Tennessee job

med nogle spekulationer om, at Jeremy Pruitt måske ikke er på fast grund i Knoksville i disse dage, har en person allerede kastet sin hat i ringen, hvis stillingen kommer åben. Tidligere Tennessee Titans hovedtræner Jeff Fisher vil gerne ringe, hvis Pruitt bliver fyret i den nærmeste fremtid.Fisher blev spurgt, om han ville have nogen interesse i at være hovedtræner i Tennessee. Fisher bemærkede, at han respekterer Pruitt og stillingen som hovedtræner, men han undgik heller ikke sit ønske om at være træner på Rocky Top.”Jeremy Pruitt er stadig hovedtræner ved University of Tennessee,” sagde Fisher. “Jeg har ikke hørt noget andet … jeg har respekt for stillingen. Jeg har respekt for hovedtrænerpositionen. Jeg har nægtet at tale med min alma mater ved tre forskellige lejligheder, fordi de havde en hovedtræner.”

” lad mig svare på det på denne måde. Hvis Coach Pruitt af en eller anden grund ikke længere er hovedtræner ved University of Tennessee, ja, jeg ville have stor interesse for dette program.”

den tidligere Titans hovedtræner fortsatte derefter med at sige, at han har brugt meget tid i løbet af det sidste år på at se NFL og coachingomsætningen inden for den liga. Fisher har dog også været meget opmærksom på SEC på grund af hans interesse for konferencen og på grund af hans Sønners engagement i Auburn.

” vigtigere end det brugte jeg meget tid i college-spillet,” sagde Fisher. “Sandsynligvis mere specifikt at studere SEC. jeg elsker SEC.jeg elsker, at siden vi flyttede her, har jeg været fascineret af SEC, da det sammenligner med alle de andre konferencer rundt om i landet. Jeg har en Søn, som du ved, der spillede på Auburn. Min ældste søn, Brandon, hans fremtid er oppe i luften lige nu, mens vi taler. Han var analytiker for Kevin Steele. Jeg gik til flere spil dernede personligt. Jeg har virkelig brugt lidt tid i SEC.”

i sidste ende ønsker Fisher ikke at se Pruitt miste sit job, men hvis der sker en ændring i Tennessee, vil han gerne overvejes til stillingen.

“for at besvare dit spørgsmål, hvis den ting åbner, vil jeg meget gerne høre fra nogen,” sagde Fisher. “Der vil være de naysayers, der kommer ud og siger:” han har aldrig gjort det før. Jeg er meget tættere på det, end folk tror. Jeg håber, at Coach Pruitt holder sit job. Jeg vil ikke se nogen blive fyret, men hvis noget af en eller anden grund går galt, og jeg hører rygter det samme som du hører, så ja, jeg ville være interesseret i at tale med dem.”

Fisher har brugt hele sin coachingkarriere på professionelt niveau, og han blev ansat til at være hovedtræner for Houston Oilers — nu Tennessee Titans — i 1994. Han tilbragte 17 år med franchisen og førte Titans til Superskålen i 1999. Han blev fyret efter sæsonen 2010. I 2012 blev han ansat af St. Louis Rams i 2012 og blev fyret efter fem sæsoner med den franchise. Fisher ejer en samlet rekord på 173-165-1 som NFL-hovedtræner.