Articles

Utah Elk jagt / R & K jagt selskab

Rocky Mountain elg er Utahs elskede stat dyr.

efter overdreven jagt, der næsten eliminerede arten, blev elgjagtsæsonen afbrudt i Utah i 1898. Utah Division of dyreliv ressourcer og dets forgænger genindførte elg fra nabolandet Gulsten Nationalpark til bjergene og fortsatte bestræbelserne på at transplantere elg fra forskellige besætninger til andre bjergkæder i slutningen af 1900 ‘ erne.

i dag blomstrer elg i det nordlige Utah, herunder et godt antal trofæ tyre. Faktisk har Utah flere rekordhøst end enhver anden vestlig stat.

R& K Jagtvirksomhedens professionelle guider er eksperter i at hjælpe klienter med at finde og høste elg under både bueskydning og riflejagt. R & K klienter er ansvarlige for et stort antal trofæelge fra Utah—se bare vores fotogalleri for nogle fantastiske eksempler.

R& K Hunting Company ‘ s Utah elk hunts løber fra 31.August til 31. Oktober med en varians på op til 20. November på nogle enheder. De fleste af vores Utah elk jagt ranches er i systemet. Dette giver dig mulighed for at få dine elk tags direkte fra os. Vores ranches, der ikke er tilmeldt MU-programmer, er i open bull elk-enheder, så du er praktisk taget garanteret et tag, hvis du booker hos os tidligt. Ring for specifik dato tilgængelighed. Guidede elgjagter er typisk 5 på hinanden følgende dage med god mad og logi inkluderet. Jægere flyver til SLC International airport, hvor de enten kan

guidede elgjagter er typisk 5 på hinanden følgende dage med god mad og logi inkluderet. Jægere flyver til SLC International airport, hvor de enten kan leje en bil eller arrangere anden transport.

2016 Utah Elk Hunt General-sæson datoer:

  • generel bueskydning enhver bull elk: Aug. 20. September. 16
  • generel bueskydning spike elk: Aug. 20. September. 9
  • generel spike og enhver tyr elg: okt. 8-20
  • generel musleloader elg: Nov. 2-Nov. 10
  • ungdom generelt enhver bull elk: September. 17-25
  • ungdom sen sæson enhver bull elk: Nov.