Articles

Obligatoriske enheder i bilen til alle dømte berusede chauffører i NJ vil teste for alkohol | Video

videorapport af Njtv — korrespondent Leah Mishkin; tekst af Ron Marsico, NJ Spotlight — bidragyder

en “åndedrætsværn”, der er designet til at holde alle dømte berusede chauffører på vejen-så længe de forbliver ædru-er ved at blive en del af ny Trøjes arsenal mod beruset kørsel.Jersey er den 34. stat, der kræver, at alle førstegangs-og gentagelseskørselsforbrydere installerer tændingslåseenheder (IID ‘ er) i deres køretøjer. Konceptet er simpelt: Dømte berusede chauffører skal blæse ind i enheder i mobiltelefonstørrelse, der kan registrere tilstedeværelsen af alkohol; hvis der opdages ulovlige mængder alkohol, køretøjsmotorerne starter ikke.

den nye lov træder i kraft Dec. 1, der erstatter det nuværende krav om, at IID’ er kun skal installeres på førstegangsovertræderes køretøjer, hvis de registrerede en 0,15% blodalkoholkoncentration (BAC)-næsten dobbelt så stor som statens 0,08% BAC lovlige grænse (0,08 gram alkohol pr.100 ml blod). Den nuværende lov, som også kræver gentagne lovovertrædere at installere IID ‘ er, trådte i kraft i 2010.”vi vil se mange liv reddet på grund af denne ændring i loven,” sagde Steven Benvenisti, der er formand for det nye Jersey advisory board for Mothers against spritkørsel.Benvenisti overlevede en alvorlig hjerneskade forårsaget af en beruset chauffør i en Florida ulykke, da han var på en 1989 spring break tur med college venner. Som advokat, han er nu specialiseret i sager, der søger restitution for ofre og familier til dem, der er skadet af berusede chauffører.

kredit: Njtv nyheder
blæser ind i tændingsinterlock-enheden

“det var bare en længe forsinket ændring,” sagde Benvenisti af den nye IID-lov og udtrykte skuffelse over, at daværende Gov. Chris Christie betingelsesmæssigt nedlagde veto mod en lignende foranstaltning i Marts 2015.

Safe-driving organisationer som Mothers against Drunk Driving (MADD) støtter helhjertet antændelse-interlock enhed love for alle dømte spritbilister. De citerer statistikker, der viser landsdækkende 75% af lovovertrædere med suspenderede licenser kommer alligevel bag rattet — ofte efter at have drukket. Mandat IID ‘ er for alle lovovertrædere — inklusive hver første gangs overtræder-giver offentligheden større beskyttelse på vejen, samtidig med at lovovertrædere kan køre hurtigere ved at forkorte licenssuspensioner.”udvidelse af brugen af tændingsinterlock-enheder er bare sund fornuft,” sagde Gov. Phil Murphy i en erklæring, da han underskrev foranstaltningen i sommer. “Vi skal afskrække spirituskørsel uden at påvirke individers evne til at tage sig af sig selv eller deres familier negativt.”

tilhængere af ny Jerseys nye IID-lov ser en nøgleforskel mellem IID-åndedrætstestere og problemer, der involverer åndedrætstestere, der hjalp med at føre til overbevisning om beruset kørsel i første omgang.

rapporterede problemer med programmering, vedligeholdelse og kalibrering af mange bærbare åndedrætstestere, der drives vejkørsel af politiet for at teste mistænkte berusede chauffører, har ugyldiggjort tusinder af efterfølgende domme i ny Jersey og andre stater i de senere år.

“dette handler virkelig mere om at ændre folks adfærd …Dette er i det væsentlige en aftale fra chaufføren om at få den (IID-enhed installeret),” sagde statssenor Nicholas Scutari (D-Union), formand for Senatets Retsudvalg og en sponsor af IID-lovforslaget (S-824), der officielt bliver lov På søndag. “Det er ikke op til en udfordring.”

bevidstheden om farerne og omkostningerne ved kørsel og drikke er vokset over hele USA i løbet af den sidste generation.

Tag et førerhus

sikkerhedsgrupper har lobbyet hårdt for større anerkendelse af den forfærdelige indvirkning på ofrene, øget sikkerhedsbevidsthed, hårdere sanktioner og hårdere håndhævelse. De har også opfordret dem, der drikker, til at bruge biler og ride-tjenester som Lyft og Uber i stedet for at køre selv, samt fortaler for fortsatte teknologiske fremskridt for at hjælpe med at holde handicappede chauffører væk fra veje.

stater i de seneste årtier har også reduceret den lovlige blodalkoholkoncentration til 0,08% fra 0,10%, hvor sikkerhedsforkæmpere skubber for yderligere at sænke den til 0,05% — niveauet nu i Utah og mange europæiske lande.

ikke desto mindre forbliver Amerikas dødstal i alkoholrelaterede nedbrud svimlende, på trods af at de faldt 18% nationalt siden 2000, ifølge National Motorvejstrafiksikkerhedsadministration.

nationalt i 2017 blev 10.874 mennesker — et individ hvert 49.minut — dræbt i alkoholrelaterede nedbrud, hvilket repræsenterede 29% af alle dødsfald i køretøjsulykker, ifølge NHTSA. Det år døde 125 mennesker i alkoholrelaterede ulykker-20% af alle dødsfald i køretøjsulykker, viser administrationens data.

kredit: Njtv nyheder
en mekaniker installerer en tændingsinterlock enhed i en bil.

På trods af stigmatiseringen og de økonomiske omkostninger ved at have tændingslåseenheder i deres køretøjer, kan berusede lovovertrædere normalisere deres liv hurtigere. Licensophæng forkortes markant — når en IID er tilsluttet deres køretøjs tændingssystemer-og lovovertrædere kan genoptage kørslen uden yderligere begrænsninger.

for eksempel ville en førstegangsforbryder, der registrerede en blodalkoholkoncentration mellem 0,08% og 0,10%, i henhold til den nye lov kun have deres licenser suspenderet i 30 dage. De fik derefter lov til at køre med en IID i den efterfølgende periode på tre til seks måneder, hvor deres licenser ellers ville være blevet suspenderet.

en gennemprøvet måde at bremse spirituskørsel

“det er en af de gennemprøvede love, der vil bremse spirituskørsel,” sagde Tara Gill, en senior direktør med fortalere for motorvej og Auto sikkerhed, en alliance af forsikringsbranchen, sundheds-og sikkerhedsgrupper.

Gill sagde, at vigtigheden af at sikre, at alle førstegangsforbrydere er forpligtet til at installere IID ‘ er, forstørres af skøn, de har kørt Beruset omkring 80 gange før deres første anholdelse. Hendes gruppe citerer et skøn over, at IID ‘ er forhindrer tusinder af handicappede chauffører i at starte deres biler i ny Jersey alene hvert år.

“problemet med suspension alene er, at folk bare kører på en suspenderet licens,” tilføjede Gill.

en række virksomheder tilbyder IID ‘ er, som direkte forbinder til et køretøjs lednings-og tændingssystem. Enhederne skal installeres af fagfolk til en pris på mellem $70 og $150, med månedlige leasing/vedligeholdelsesomkostninger fra $60 til $80, ifølge branchens skøn.

mange IID ‘ er er udstyret med kameraer til at fotografere brugeren, hvilket forhindrer en overtræders ædru venner eller familiemedlemmer i at tage åndedrætstesten. Åndedrætstesteren analyserer et luftpust fra føreren, hver gang de kommer ind i deres køretøj og lader kun bilen starte, hvis målingerne er inden for de foreskrevne alkoholgrænser.

kredit: Njtv nyheder
ny Jersey ‘ s lovlige grænse er 0,08 gram alkohol pr.100 ml blod.

for yderligere at forhindre manipulation er IID ‘ er programmeret til at kræve tilfældige tests, mens køretøjet er i bevægelse ved at puste ind i åndedrætstesteren. Hvis der opdages alkohol, slukker køretøjet ikke med det samme af sikkerhedsmæssige årsager, men en alarm advarer føreren om, at han eller hun snart skal trække over og stoppe.

På trods af en vis modstand fra forsvarsadvokater er der bred støtte til tændingsinterlock-enheder rundt om i landet, hvilket medfører nogle usædvanlige alliancer. Tidligere i år, for eksempel, Kentucky Distillers Association sluttede sig til MADD for at opfordre Bluegrass-statslovgivere til at vedtage et lovforslag, der styrker IID-love.

stofbrug, tekstning, døsighed

mens alle 50 stater kræver IID ‘ er for mindst nogle lovovertrædere, har 16 stater endnu ikke vedtaget foranstaltningen for alle overtrædere. På trods af fordelene er IID ‘ er ikke et universalmiddel.

de kan ikke registrere marihuana eller stofbrug af chauffører. Andre nøglefaktorer, herunder distraheret kørsel som SMS og døsighed, spiller også store roller i nedbrud.

en rapport fra juni 2014 fra Government Accountability Office fandt også en bekymrende tendens i forbindelse med fjernelse af IID ‘ er, efter at sanktionsperioden er afsluttet.GAO ‘s gennemgang af forskning viste, at IID’ er “effektivt reducerer hastigheden for genoptagelse for kørsel under beruset (DVI), når den er installeret. Men når enhederne er fjernet, vender vi tilbage til pre-interlock satser ” for personer, der havde enhederne i deres køretøjer.

National Academy of Sciences, i en rapport fra 2018 Sponsoreret af National Motorvejstrafiksikkerhedsadministration, udvidet med en større anbefaling om, at alle stater vedtager all-offender antændelse interlock love.

” for at øge effektiviteten bør stater overveje øgede overvågningsperioder baseret på lovovertræderens BAC eller tidligere recidivisme,” fastslog akademiets rapport. “Bevis viser, at en minimum overvågningsperiode for interlock-enheder på to år er effektiv for en første lovovertrædelse, og fire år er effektiv for en anden lovovertrædelse.”

ny Jersey ‘ s lov går ikke så langt.

certificering krævet

det kræver, at chauffører med BACs mellem 0,08% og 0,10% mister deres licenser i 30 dage og installerer en IID i tre til seks måneder, afhængigt af domstolens skøn. For chauffører med BACs mellem 0,10% og 0,15% suspenderes licenser i 45 dage, og IID ‘ er skal være på plads i seks til 12 måneder. For dem med en BAC på 0.15% og højere, licenser fortabes i 90 dage og IID ‘ er mandat i 12 til 18 måneder.

for at få en IID fjernet, vil nye Jersey-lovovertrædere dog få mandat til først at få en certificering fra enhedens producent om, at der ikke blev gjort forsøg på at starte køretøjet i løbet af den sidste tredjedel af sanktionsperioden med en BAC på 0,08% eller højere.

kredit: Njtv nyheder
Steven Benvenisti er formand for det nye Jersey advisory board for mødre mod spirituskørsel.

“Compliance-baseret fjernelse er sandsynligvis den mest magtfulde del af loven, der sikrer, at der ikke vil blive fortsatte overtrædelser, efter at interlock er fjernet,” sagde Benvenisti, madds nye Jersey-repræsentant.for Benvenisti er det en del af et personligt løfte om at arbejde for at reducere alkoholkørsel, efter at han overlevede en seks måneders indlæggelse, adskillige operationer og langvarig opsving for 30 år siden.

“som et beruset kørselsoffer påvirkede dette mig på den mest dybtgående måde, fordi mit liv næsten sluttede klokken 21,” sagde Benvenisti, der skrev en bog om sin nærdødsoplevelse og regelmæssigt taler til studerende om farerne ved at drikke og køre. “Det er sådan en forebyggelig forbrydelse.’’