Articles

Prim Mart

jeg har set alle disse fantastiske håndværksvejledninger på Pinterest, der lærer, hvordan man farger glasskrukker permanent. Vidste du, at du kan genbruge og genbruge tomme glas? Du kan også bruge denne metode til at vende disse dollar butik vaser i dyre udseende tonet glas. Der er lidt forskellige metoder til at farve glas, så jeg vil dele nogle, jeg har fundet gennem Pinterest, der skreg “prøv mig!”. Begynd at gemme disse glasbeholdere, eller vend nye klare konservesglas til tonede.

vidste du, at du kan genbruge tomme glasbeholdere. Lær at farve glas krukker permanent og skabe smukke krukker og vaser.

dette indlæg indeholder tilknyttede links. Læs min afsløring for mere info.

Roundup af Sådan farves glas krukker permanent

Metode #1 fra Fancy that Design House – Color tonede glas krukker

denne metode bruger Mod Podge og madfarve. Når du har blandet dem sammen med lidt vand, hælder du en lille mængde i krukken og flytter krukken rundt, så væsken helt dækker indersiden. For at lære at gøre det, Klik her, og her er en anden tutorial ved hjælp af denne metode, men med forskellige farveprøver: Klik her for at besøge denne tutorial på Momtastic Blog Tutorial. Disse er flotte, men jeg tror ikke, de ville være vandtætte.

ifølge Polaroid Foto Bar, hvis du ønsker at søde krukker eller flasker til at gøre til vaser, bruge en kvalitet flaske cutter før toning glasset.

fra Fancy at Design hus - farve tonet glas krukker

vidste du? Du kan tilføje flydende Rit farvestof til Modge Podge i stedet for madfarve.

Metode #2 fra Mod Podge Rocks! – Imiteret Strandglas Mason Jar lanterner

denne metode bruger Martha Stuart ‘ s glasmaling. Effekten ligner havglas-smuk! Klik her for at besøge denne tutorial. Malingen, der bruges i denne tutorial, kan helbredes, selvom den ikke vises. En af de vi deler om et øjeblik gør.

diy strandglashåndværk

metode #3 Lise Marie Blog – DIY Havglasflasker

i denne tutorial lærer du, hvordan du laver havglasfarvede krukker ved hjælp af spraymaling. Spraymaling er generelt mere vandtæt end en håndværksmaling. Værd at prøve!

havglasflasker tutorial

Metode #4 tonede glasburer med akrylmaling

desværre er hjemmesiden for disse krukker væk, men jeg kan godt lide udseendet af disse meget og besluttede at beholde dem for nu. Metoden er ret let. Hæld noget akrylhåndværksmaling i din krukke. Drej det, indtil indersiden er dækket. Vend din krukke og lad ekstra maling hælde ud. Lad tørre på hovedet, indtil malingen er tør. Du kan finde etiketter til udskrivning og lim på din krukke på Etsy.

Sådan farves farveglas

metode #5 HGTV Handmade ‘ s Sådan farves Mason Jars

se farvemulighederne! Se videoen for at lære hvordan. Du skal bruge lim (eller Modge Podge) og madfarve, som ligner mange andre tutorials. Men jeg kan godt lide, hvordan det viser forskellen i koncentrationen af madfarven. Med 20 dråber, 40 dråber og 60 dråber er hun i stand til at skabe 3 smukke blå tonede glasburer med en række farvedybder.

metode #6 noget turkis – DIY tonet Mason Jar stearinlys

Martha Stuart ‘ s craft line kommer altid ud med nye produkter, herunder nogle fantastiske maling. Denne tutorial bruger Martha Stuart glasmaling, der viser dig, hvordan du farver glas permanent ved at hærde glassene, når malingen er tør, opretter du permanente farvede glasglas. Forskellen med denne er ingen Modge Podge betyder, at malingen mere permanent kan klæbe til glasset.

tonet glas tutorial

foto af noget turkis

konklusion

som du kan se efter at have set på disse gode tutorials, synes der at være populære metoder til, hvordan man farver glas permanent. Du kan bruge Modge Podge og madfarvestof, men det er ikke vandtæt. Du kan bruge glas maling, som er designet farve glas. Et stort plus er at kunne helbrede det. Det vil gøre dine krukker mere vandafvisende. Det er ikke som en akrylmaling. I stedet er det lavet til at tørre med en gennemsigtighed og være modstandsdygtig over for at komme ud. Og sidst kan du bruge en spraymaling designet til at være gennemskinnelig, når den er tør. Igen er det mere modstandsdygtigt, fordi det er permanent maling. Jeg håber du har det sjovt at prøve disse!

kærlighed Grungy Primitive krukker? Vi har en tutorial til det: hvordan man laver Primitive Grungy krukker