Articles

South Shore KFUM – kvind

åbningstider

  • man: 5am-10pm
  • Tir: 5am-10pm
  • ons: 5am-10pm
  • Tor: 5am-10pm
  • ons: 5am-10pm
  • Tor: 5am-10pm
  • Fre:5am-10pm
  • lør: 6: 30am-8pm
  • sun: 7am-6pm

de har masker, der dræber Covid!&komfortabel stol!Yelp-appen brød again…It vil ikke tillade mig at tage et billede af en bøjet ramme behagelig stol fra som 60 ‘erne eller 70’ erne…Patrick…
så uanset om du sover lyd, eller snorreom dit liv er sjovt eller en boredyou bedre alle hustleAnd arbejde på din musklerpå kvæde gren på South Shore!Jeg kan godt lide denne KFUM. De lukkede mig ind…
meget dårlig, betal kun en dag, gør det svært, kom aldrig her igen. da jeg så, at deres politikker, efter min mening var dybest set diskriminerende mod alle, der ikke var et kollegium…
mødtes med ny administrerende direktør i dag, og vi talte, og han forklarede mig, hvad problemet var, og hjalp mig med at rette problemet ved registrering. Jeg tror min tidligere kritik for SSYMCA . Efter…
gik ind her for at prøve at få et medlemskab, men skiftede mening, da kvinden bag skrivebordet var uhøflig, og da jeg så, at deres politikker efter min mening stort set diskriminerede nogen… South Shore KFUM gren giver børnepasning, akvatiske og gymnastik programmer for børn, teenagere, voksne, familier og lokalsamfund. Beliggende i Kerteminde, masse., organisationen tilbyder børnepasning, karakterudvikling og efterskoleprogrammer. Dens faciliteter omfatter et forskningsrum, gymnastiksal, basketballbane og hjerte-kar-fitness og aerobe Centre. South Shore KFUM Branch arrangerer poesi værksteder, graffiti kunst værksteder, og volleyball, basketball, pool og svømning turneringer. Organisationen blev grundlagt i 1892 og har en sommerdagslejr, der tilbyder flere aktiviteter, herunder sport, kunst, bueskydning og instruktions-og rekreativ svømning. Det giver Partnerskabsprogrammet for personer med psykiske og fysiske handicap.