Articles

tilpasning af Overskriftstypografier i ord

fordele ved at bruge Ordoverskriftstypografier

ændring af “stilarter” i et orddokument er en god teknik til at bruge formateringsværktøjerne i ord, samtidig med at der oprettes mere tilgængeligt indhold. Brug af værktøjer til Ordformater giver dig mulighed for at:

  • for at tilpasse og designe dine orddokumenter, mens du bruger anbefalede stilarter som overskrift 1, overskrift 2 og andre.
  • for nemt at oprette indholdsfortegnelse ved at finde og liste indhold baseret på stilarter
  • for at lette overgangen af indhold til andre formater og bevare overskriftsstruktur (f.eks. Dette inkluderer ændringer, der er nødvendige for en studerende med lavt syn eller en studerende med andre problemer med læsning/visuel behandling.

Rediger overskrifter i ord 2013 (vinduer)

Bemærk: instruktionerne nedenfor er hovedsageligt baseret på Office 2013 til vinduer. Men med meget mindre ændringer kan de også bruges til Office 2016 til Mac og Office 2010 til vinduer.

  1. Fremhæv teksten og formatet ved hjælp af Skrifttypeværktøjerne i båndet. Du kan anvende overskrifter ved hjælp af stilarter i værktøjsbåndet eller ved hjælp af Tastekommandoerne Ctrl+alt+1 (vinduer)
    billede af højreklik formatering af fremhævet tekst
  2. Åbn ruden stilarter. Vinduer tastekommandoer: Alt + H,F,Y, F6.billede af stilrude åbning
  3. højreklik derefter på den ønskede Overskriftstil, du ønsker, at teksten skal ligne, og vælg ” Opdater overskrift for at matche valg.”Dette vil ændre alle overskrifterne for dette dokument.
    billede af valg af overskrift for at matche valg

ord 2016 (Mac)

til Mac gør det samme efter valg af overskrifter fra fanen Hjem

billede af ord 2016 til Mac hurtig Styles modifikation

Online Office 365

nogle værktøjer kan fås ved at udvide fanen typografier og klikke på Anvend typografier.

visuel repræsentation af, hvordan du udvider fanen stilarter.