Articles

10 ting du ikke vidste om Brandon Blomster

hvem elsker ikke Morderne? Rockbandet, ikke de mennesker, der påtager sig at tage andre menneskers liv, som om de er Gud selv, selvfølgelig. Vi føler ikke, at vi virkelig har brug for at specificere det, men du ved bare aldrig med nogle mennesker. Brandon blomster er en af de mænd, der udgør The Killers, som fortæller dig, at han er en af de mest talentfulde musikere i verden. Hvem er han? Hvordan er han? Hvordan fandt han vej ind i rockstjernelivet? Vi ved det faktisk ikke, så vi tænkte, at vi måske kunne finde ud af det og dele det med jer alle.

han er en 80 ‘ers fyr

Vi tror slags, at alle de bedste rockstjerner i verden enten var født eller opvokset eller allerede berømte i 80′ erne, og vi føler, at dette er en af de ting, der gør en forskel. Brandon blomster blev født den 21. juni 1981, hvilket betyder, at han lige har fejret sit sidste år i 30 ‘ erne i 2020. Vi ved ikke, om han er begejstret for 40, men det er vi.

han er fra Nevada

da han blev født, var han i Henderson, Nevada. Det er ikke for langt fra Las Vegas, men han tilbragte kun et par år af sit liv her. Han voksede kun op i Henderson, indtil han var omkring 8, og derefter flyttede hans familie. Vi ved ikke, om det var arbejdsrelateret for hans forældre, eller om det var noget andet.

han kommer fra en stor familie

en meget stor familie, hvis vi er helt ærlige. Han har fem søskende. Hans familie har i alt seks børn, og han er den yngste af dem alle. Han og hans ældre bror er de eneste drenge, og resten af hans fire søskende er alle søstre. Vi forestiller os, at det var en virkelig hormonel husstand i mindst et par år.

han voksede op i Utah

da hans familie flyttede, da blomster var 8, flyttede de til Utah. De flyttede til en lille by kaldet Payson. De var der kun i to år, imidlertid. De forlod ikke Utah, da de flyttede. Men han var 10, da de forlod og gik til en anden lille by kaldet Nefi. Han var lige begyndt på sin mellemskolekarriere, da dette skridt skete.

han voksede op Mormon

da han voksede op i Utah, kan du antage, at han var Mormon. Du ville være korrekt. Hans familie praktiserede mormonisme. Utah-området er meget befolket af dem, der er medlemmer af de sidste Dages Helliges Kirke, og han var meget en del af det hele sit liv.

han flyttede til Vegas for at bo hos familien

da han var junior i gymnasiet, flyttede han igen. Denne gang flyttede han ikke med sin familie. Han forlod sit familiehjem og flyttede til Las Vegas for at bo hos en tante. Han dimitterede gymnasiet der, og han krediterer endda at være Mormon i Las Vegas for at være en del af den rockstjerne, han er i dag. Synden, den religiøse, løvehulen. Han var klar til det, han ville møde som en berømt rockstjerne.

han er en gift far til tre

det var 2005, da han giftede sig med sin kone. Hendes navn er Tana Mundkousky. De bor i øjeblikket i både Park City og Las Vegas, og de har tre små drenge. Deres ældste søn blev født i 2007, deres mellemste søn i 2009 og deres yngste søn i 2011.

han har en berømt fætter

det ser ud til, at talent er noget, der absolut kører i denne familie. De har meget af det at gå rundt. Hans fætter er en berømt golfspiller. Hans navn er Craig Barlove. Måske genkender du hans navn, fordi han blev optaget i Golf Hall of Fame i Las Vegas.

han godkender ikke dårlig opførsel

okay; det var vagt. Ingen godkender dårlig opførsel. Imidlertid, da hans vejbesætning for nylig blev beskyldt for seksuelt overgreb, han talte imod det. Han sagde, at han aldrig ville vende det blinde øje til de dårlige ting, som nogle mennesker gør mod kvinder, og han vil aldrig stå for det. Derfor er han så lettet, efter at en undersøgelse fandt ud af, at der ikke var nogen forseelse. De var i stand til at finde den kvinde, der af et vidne blev påstået at have været et offer, og de var i stand til at komme til bunden af, hvad der skete eller ikke skete, men han er glad for, at nogen kiggede efter hende, og at han var i stand til at sikre, at de ikke beskæftigede nogen form for rovdyr i deres team.

hans kone har kompleks PTSD og Depression

Han går ikke ind i nogen detaljer om det andet end det faktum, at denne type PTSD normalt lider af mennesker, der oplever flere traumatiske begivenheder som barn, og det besluttede at manifestere sig for hende, da hun var i 30 ‘ erne. han støtter hende fuldt ud og prioriterer hende, og han er meget åbenlyst om at tale for mennesker, der lider af psykiske problemer.