Articles

Prenatal vitaminer

gravid mor, der tager prenatal vitaminer

gravid mor, der tager prenatal vitaminer

prenatal vitaminer består af en række vitaminer og mineraler, der hjælper barnet med at få de næringsstoffer, der er afgørende for en sund udvikling. Under graviditeten vil en kvindes daglige indtagskrav til visse næringsstoffer, såsom folsyre (folat), calcium og jern, stige. Vitaminer og mineraler som jern, calcium og folinsyre er afgørende for korrekt føtal vækst, udvikling og sund voksen life.To hjælp med at øge dine chancer for at skabe et sundt og nærende miljø, hvor din baby kan udvikle sig, det er vigtigt, at du opretter en velafbalanceret diæt og træningsrutine, før du bliver gravid. Hvis du vælger at supplere din kost med prænatal vitaminer, skal du sørge for at holde styr på de daglige mængder, du tager, og lad din læge.Hvis du er interesseret i at lære mere om et prænatal vitamin eller få en drikkelig prøve, er du velkommen til at kontakte OKSILENT gratis på 1-877-699-5368 eller besøg www.oxylent.com og anvende promo kode for at tjene 20% rabat på din første ordre.

Vælg dine prænatal vitaminer klogt

prænatal vitamin kombinationer kan variere afhængigt af den ernæringsmæssige tilgang. For eksempel vil nogle producenter skabe multivitaminer, der har en højere mængde jern end normalt, rettet mod kvinder, der er tilbøjelige til jernmangelanæmi.Mens visse prænatal multivitaminer er tilgængelige ved recept kun, mange af dem er tilgængelige i håndkøb. Husk, at det er muligt at bringe (eller alene) dit barns helbred i fare ved at tage utilstrækkelige mængder syntetiske vitaminer, så sørg for, at din sundhedsudbyder er opmærksom på eventuelle kosttilskud, du tager.

Tal med din læge

undgå at tage flere forskellige kosttilskud, medmindre det er under tilsyn af en sundhedspersonale; i stedet tage et multivitamin, der indeholder en række nødvendige næringsstoffer i en enkelt dosis. Kombination af kosttilskud (såsom at tage et folinsyretilskud sammen med dit multivitamin osv.) kan forårsage problemer, fordi du risikerer overdosering af et bestemt næringsstof.
at tage mere end 100% af den anbefalede daglige dosis af ethvert næringsstof bør undgås under graviditet, medmindre under ledelse af din læge. Hvis din typiske daglige diæt består af uforarbejdede fødevarer, frugter, et farverigt udvalg af grøntsager, fuldkorn, linser og masser af vand, har du sandsynligvis allerede nok vitaminer og mineraler i din krop.Mens du spiser en velafbalanceret diæt, er der ingen grund til at frygte en overdosis af næringsstoffer, der findes naturligt i mad (selvom nogle undersøgelser har vist symptomer på toksicitet efter kraftigt forbrug af dyreorganer, såsom leveren). Men kosttilskud-syntetiske vitaminer og mineraler-er en anden historie. Disse indeholder højere doser i koncentreret form, hvilket kan være farligt, hvis det tages i utilstrækkelige mængder.Lad altid din læge vide, hvilke prænatale vitaminer du tager. Overvej at tage dine flasker kosttilskud med dig ved dit første prænatale besøg. Prænatal vitaminer kan være nyttige måder at inkludere vitale næringsstoffer i dine daglige måltider. Vitaminer og mineraler er afgørende for din babys sunde udvikling såvel som din egen fysiske sundhed.
sørg for at tale med din læge om ernæring, før du bliver gravid, hvis du planlægger at blive gravid i den nærmeste fremtid, eller så snart du ved, at du er gravid.

sidst opdateret: 07/2015

kompileret ved hjælp af oplysninger fra følgende kilder:
Jellin, JM, Gregory, PJ, f, Hitchens, K, et al. Farmaceut brev / ordinerende brev naturmedicin omfattende Database. 4. udgave. København, NY: Terapeutisk Forskningsfakultet; 2002: pg 735, 1274, 1281, 1287 og 1379.
naturlig Standard . Hentet 10/06, fra https://www.naturalstandard.com/.
Niels Christensen. Cunningham, F. Gary, et al Ch 8.