Articles

NFL uge 6 odds, picks: Giants endelig komme ind i sejr kolonne, delfiner vinde andet lige spil

Vi havde en stor uge 5, som vores picks gik 9-2 mod spredningen. Dette er ikke tid til at fejre, imidlertid, som Uge 6 ser ud til at være den hårdeste udfordring, vi har stået over for indtil videre denne sæson. Kun et hold er begunstiget af to cifre i denne uge, og syv kampe har en favorit, der forventes at vinde med tre eller færre point. Det er let at se hvorfor, da vi har nogle utrolige matchups denne uge. Aaron Rodgers og Green Bay Packers rejser for at tage imod Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers, Teddy Bridgevand og Carolina Panthers forsøger at holde deres sejrsrække i LIVE mod Chicago Bears’ hårde forsvar, og vi kommer til at finde ud af, om Cleveland brune er en reel trussel i AFC North, da de får en chance for at nedtage Pittsburgh Steelers.

nedenfor vil jeg give dig mine top fem valg af ugen, efterfulgt af resten af flokken for hvad der skal være en underholdende uge 6.

hvem vinder og dækker i uge 6? Pete Prisco, R. J. Hvid og Sportslines Kenny hvide Deltag vært vil Brinson nedbryde hvert spil på Pick seks Podcast; lyt nedenfor og sørg for at abonnere på daglig NFL godhed.

alle odds venligst udlånt af .

top fem picks rekord: 14-11
samlet ATS rekord: 44-28-2

søndag, 1 P. M. et (ræv)
punkt spredning: Giants -2.5

dette skal være ugens værste spil, så hvorfor ikke gøre det interessant ved at kaste penge på det? På trods af at de er 0-5, har Giants faktisk dækket spredningen tre gange i denne sæson-herunder i sidste uge mod Dallas. Med hensyn til USA har de en ny kvartback i Kyle Allen og har tabt deres sidste fire kampe-inklusive de sidste to med 20 eller flere point. Du er nødt til at spekulere på, hvilken slags effekt benching du Haskins havde på skabsrummet, fordi den offensive linje så værre ud end de havde hele sæsonen mod Los Angeles Rams i uge 5. Allen og Smith blev fyret otte gange, mens de kun registrerede 38 farende værfter.

ingen annonce tilgængelig

valget: Giants 21-17

Houston Tekstans at Tennessee Titans

søndag, 1 P. M. et (CBS)
punkt spredning: Titans -3

ingen praksis, intet problem! Et COVID-19-udbrud i Nashville så ikke ud til at forstyrre Titans i uge 5 på trods af at de manglede flere vigtige spillere, da de sænkede Buffalo Bills, 42-16. Ryan Tannehill tegnede sig for fire samlede berøringer, og det føles som om folk endelig vågner op til det faktum, at han måske er en af de bedre signalopkaldere i NFL. Tannehill har vundet 13 spil siden han blev Tennessee ‘ s starter sidste sæson (herunder playoffs), og det er bundet med Patrick Mahomes, Lamar Jackson og Rodgers for det meste i det span. Hvis de kan slå et talentfuldt Bills-hold med 26, tror jeg, de kan slå et en-sejrshold med fire point.

valget: Titans 35-21

hvilke hold skal du tilbage i uge 6? Og hvilken super skål contender går hårdt ned? Besøg SportsLine nu for at se, hvem der vinder og dækker hvert enkelt NFL-spil i denne uge, plus få den nøjagtige endelige score, alt fra den anerkendte model, der har returneret over $7,500 på sine topbedømte valg.

nye Jets At Miami Dolphins

søndag, 4:05 P.M. et (CBS)
Point spread: Dolphins -9.5

Jets er det tredje hold i de sidste 25 sæsoner, der har tabt hver af deres første fem kampe med to ejendele og er officielt på 0-16 ur. Tirsdag frigav Jets den tidligere stjerne, der løb Le ‘ Veon Bell tilbage, efter at de ikke kunne finde en handelspartner. Bell underskrev en fire-årig kontrakt på 52 millioner dollars med jetflyene, der omfattede $27 millioner garanteret i løbet af offseasonen i 2019, så Ny York er tilbage med $15 millioner dead cap-plads for dette år og $4 millioner i 2021. Derudover, det ser ud til, at Joe Flacco starter igen i denne uge for den sårede Sam Darnold. Alt er gået galt for Jets denne sæson, mens delfinerne ser ud til at forbedre sig på bagsiden.

ingen annonce tilgængelig

efter delfinernes tab for Seattle-Søhavene i uge 4 begyndte folk at undre sig over, hvornår Tua Tagovailoa ville overtage som Miamis startkvarterback. Ryan fik endnu en chance for at starte på søndag mod San Francisco 49ers, og han gjorde mest muligt ud af sin mulighed med en monster præstation i en 43-17 sejr. Forsvaret som en enhed var imidlertid den sande faktor i denne matchup, da de fyrede 49ers kvartbacks i alt fem gange og tvang tre omsætninger. Vi så delfinerne forbedre som året gik sidste sæson, og det kan også være noget, der sker i år.

pick: Dolphins 31-13

Green Bay Packers at Tampa Bay Buccaneers

søndag, 4:25 P.M. et (ræv)
punkt spredning: PICK

denne linje har været vidne til en god mængde bevægelse, men kan vakle tilbage til fordel for Packers i de kommende dage. Jeg håber du greb GB +2.5 i sidste uge, men nej, jeg falmer stadig ikke denne linjebevægelse. Packers er det eneste hold, der er perfekt mod spredningen denne sæson, og både Brady og Buccaneers hovedtræner Bruce Arians har kæmpet mod spredningen vs. vindende hold i de senere år. Dating tilbage til 2018, Brady har undladt at dække sine sidste otte starter mod hold, der var flere spil ovenfor .500. Siden sidste sæson er Brady 1-6-1 mod spredningen vs holdene ovenfor .500, hvilket er det værste mærke i NFL. Packers har helt klart været det mere konsekvente hold hidtil, og de havde en bye uge til at forberede sig på denne matchup.

valget: Packers 28-24

mandag, 8:15 P.M. et (ESPN)
punkt spredning: Cardinals -2

Kardinalerne sluttede en to-spil udskridning med en 20-punkts sejr over de ydmyge jetfly, mens Koboys hitching deres vogn til Andy Dalton efter Dak Prescott lidt en sammensat brud på hans højre ankel. Det er svært at gætte, hvordan Dalton under center kommer til at se ud, men dette hold har endnu ikke dækket spredningen i deres første fem kampe. Det er ikke sket siden 1989-da de startede 0-6 mod spredningen. Kyler Murray er 7-2-2 mod spredningen på vejen i sin karriere, hvilket markerer den tredje bedste dækningsprocent i dette århundrede med mindst 10 starter. Begge disse forsvar er meget dårlige, men jeg vil sætte min tro på holdet, der ikke blev tvunget til at foretage en ændring under center i denne uge.

ingen annonce tilgængelig

valget: kardinaler 35-30

anden uge 6 vælger

Ravens (-7.5) 28-20 over Eagles
Steelers (-3) 30-24 over Brune
Panthers (-1.5) 27-24 over bjørne
patrioter 23-21 over Broncos (+10)
Colts 20-17 over Bengals (+8)
Falcons (+4) 33-30 over vikinger
løver (-3) 27-21 over jaguarer
væddere (-3.5) 29-24 over 49ers
høvdinge (-3.5) 35-30 over regninger