Articles

Lap Band Surgery-komplikationer

risici ved Lap Band Surgery

da operationen kan have alvorlige bivirkninger, skal de langsigtede sundhedsmæssige fordele overvejes og findes større end risikoen. På trods af at nogle kirurgiske teknikker kan udføres laparoskopisk med reduceret risiko, anses al bariatrisk kirurgi for at være større kirurgi.

som med enhver kirurgisk procedure kan komplikationer forekomme. Risici, der er specifikke for lodret gastrisk banding, inkluderer nedbrydning af linjen med hæfteklammer og erosion af båndet. Sjældent kan mavesaften lække ind i maven, og det kan være nødvendigt med en akut operation.

den mest almindelige komplikation, der kan udvikle sig med justerbar gastrisk båndkirurgi, er, at maveposen forstørres. Båndglidning og saltvandslækager er også risici, der er specifikke for justerbar gastrisk båndkirurgi.

en laparoskopisk bandingprocedure kan reducere risikoen, fordi der ikke er noget snit i mavevæggen. Der kan være andre risici afhængigt af din specifikke medicinske tilstand. Sørg for at diskutere eventuelle bekymringer med din læge forud for proceduren.