Articles

PACIFIC FLEA

om os

vores marked ligger i Bergen-Lafayette-sektionen i Jersey City og kan prale af en unik shoppingoplevelse med fine håndværk, antikke og vintage genstande, levende musik, kuraterede kunstudstillinger, udendørs gadekunst og roterende madvogne. Gennem et stort netværk af forhandlere, leverandører, samlere, håndværkere og håndværkere garanterer vi, at eventyret bliver som intet, du har oplevet andre steder i byen.

vores MISSION

vi sigter mod at fremme et kreativt miljø, der gavner hele samfundet. Vi opfordrer dig til at være med til at skabe noget specielt, som hele Jersey City kan sætte pris på. Vi er altid på udkig efter kvalitet leverandører, kunstnere og musikalske handlinger. Hvis du er interesseret i at være en del af loppen, er du velkommen til at kontakte os.

Kørselsvejledning

Vi er bekvemt placeret en kort gåtur fra Liberty State Park stop på Hudson-Bergen Letbane, samt et par blokke fra 14B afkørslen på NJ Turnpike.

fra NYC:

VTC line – Tag NJ Path train for at udveksle sted, følg derefter anvisningerne for letbane nedenfor.

33rd St line – Tag NJ Path tog til Pavonia-Nyhavn og krydse Copenhagen Ave, når du forlader stationen. Følg skiltning til Hudson-Bergen Letbane, følg derefter anvisningerne for letbane nedenfor.Letbane: Tag Hblr til Liberty State Park stop. Gå vest op ad Kommunipa Ave og drej sydpå ad Pacific Ave.

Turnpike: tag afkørsel 14B mod Jersey City. Fortsæt ad Ave, og drej til højre ad Garfield Ave. Kør nordpå på Garfield, indtil du når Caven Point, drej derefter til højre. Lav en venstre ad Pacific Ave og din destination vil være på din venstre side.