Articles

9 DIY Trail blanding alle vil elske

 • del
 • Pin
 • Mail
9 skåle af forskellige sorter af hjemmelavet trail bland

lav en DIY Trail Blandestation for dine børn at skabe deres egne trail blandekombinationer til snack på hele sommeren lang.

jeg elsker en god snackblanding. Her er et par mere, som jeg virkelig kan lide: Spring Snack blanding, dronning af hjerter chik blanding og hvid chokolade chik blanding med heldige charme.DIY Trail blanding

sommeren er næsten her, og jeg kan mærke det i mine knogler! Kyllingerne er næsten klar til at være udenfor på egen hånd (jeg tænder og slukker stadig en varmelegeme for dem hver aften), børnene har kun et par dage tilbage af skolen (vahoo! denne mor bor til sommer med sine babyer hjem), og haven er 80% plantet (kun tomater, peberfrugter, en anden række græskar og grønne bønner tilbage til at sætte i).

når børnene er ude af skolen, falder vi ind i en ret god sommerrutine. Vi har normalt langsomme morgener morgenmad og puttering gennem deres gøremål. Vi har så tendens til haven og dyrene, før det bliver for varmt. Børnene kan lide at lege resten af morgenen, og så spiser vi frokost. De fleste tidlige eftermiddage tager vi til poolen, åen, eller til vores foretrukne svømmehul i Sion for at være udenfor, men hold dig kølig. I den sene eftermiddag har vi stille tid, og så er det allerede tid til middag og bade.lav en DIY Trail Blandestation til dine børn

en ting, som jeg bemærker om sommeren, er dog, hvor ofte mine børn vil snack. Det må være alt solskin, vand og frisk luft, fordi min besætning ser ud til at være sulten hele tiden. Jeg elsker at oprette en DIY trail blandebjælke til mine børn så ofte, så de kan lave sig en brugerdefineret trailblanding til at gnaske på, når de vil. En sti-blandingsbar som denne ville også være sjov på en fest som en make-and-take for gæster eller at oprette med venner inden en dag med vandreture. Mine børn elsker at være ansvarlig for, hvad der går i deres sporblanding, og jeg er altid overrasket over, hvad de vælger (M&M ‘ er er altid favorit, men de elsker også at prøve forskellige nødder og tørret frugt).

DSC_5815

her er nogle ideer til, hvad du skal tilføje til din trail-blandingsfest:

 • Vi elsker tørret ananas, blåbær, kirsebær, persimmoner, abrikoser, tranebær og ferskner. Du kan også inkludere tørrede æbler, datoer, rosiner og bananchips.

nødder og frø

 • du kan bruge næsten enhver art, som du kan lide/ønsker / har. Vi kan godt lide saltede ristede mandler, honningristede mandler, pekannødder og jordnødder. Jeg kan også godt lide at inkludere solsikkefrø og afskallede græskarfrø (pepitas).

slik/chokolade

 • du kan inkludere alle slags chokoladechips (mørk, mælk, hvid eller endda jordnøddesmørchips), M&M ‘ er af enhver sort, chokoladedækkede rosiner og endda slikbelagte solsikkefrø. Medtag hvad du kan lide!

andre ting

 • strimlet kokosnød eller kokoschips og dyrekiks er også gode.

Tips og Tricks til at lave DIY Trail blanding:

 • jeg har fundet de bedste priser på tørret frugt fra Costco, Trader Joe ‘ s eller i bulkbeholderne fra helsekostbutikken.
 • hvis krakkerne blev opbevaret meget længe sammen med de andre trail-blandingsingredienser, havde de en tendens til at blive lidt bløde. Mine børn havde ikke noget imod det, men jeg kan ikke lide ikke-sprøde kiks.
 • vær advaret, hvis du tilføjer chokolade, skal du planlægge at holde poser med trailblanding i en køler, hvis du vandrer på en varm dag. Hvis du bare gumler på det rundt i huset, smelter chokoladen ikke for let.
 • jeg kan godt lide at tilføje alle mine ingredienser til en muffinsform, så børnene nemt kan se alle deres muligheder. Så giver jeg dem en baggie og lader dem fylde den op med det, de kan lide. Jeg opfordrer dem til at prøve mindst en frugt og en møtrik, og ikke bare fylde op på chokoladen. Selv min pickiest eater vil spise kasjov, jordnødder, tørret ananas og chokoladen.
 • du kan bruge plastikposer. Lynlås-top smørstørrelse ser ud til at fungere bedst – de fylder dem ikke helt fulde, men den større baggie lader dem stikke hånden ind uden at spilde trailblandingen overalt, som den gør i en taske i snackstørrelse. Eller du kan få genanvendelige baggies som disse.
 • Premade trail blanding er en fantastisk tilføjelse til nogen af disse sjove (smørrebrød-fri) madpakke ideer også. De er gode, hvis du pakker frokost til dig selv, børnene derhjemme, eller børnene går til daglejr.
 • jeg fik mine børn til at markere deres navn på et par baggies og derefter udfylde dem. Så holdt jeg alle baggies i en kurv i kabinettet til dem. I stedet for at forsøge at sætte alle odds og ender af den resterende frugt, nødder og chokolade i poserne, de kom fra, dumpede jeg bare alle de resterende og ubrugte trail bland ingredienser i en gallon lynlås toppet taske. Dette er en blanding for Thomas og jeg!

nogle af vores foretrukne Trail – Blandingskombinationer

Trail-blanding-tørrede kirsebær, honningristede mandler, mælkechokoladechips, kasjov og dyrekiks.

tørrede kirsebær, honning ristede mandler, mælkechokolade chips, kasjov og dyr kiks.

Trail blanding - jordnødder, saltede mandler, tørrede tranebær, mælk, semi-søde, hvide og jordnøddesmør chips.

jordnødder, saltede mandler, tørrede tranebær, mælk, semi-søde, hvide og jordnøddesmør chips.

Sporblanding - tørrede kirsebær, tørrede blåbær, tørrede abrikoser, pekannødder, mørk chokoladechips og slikbelagte solsikkefrø.

tørrede kirsebær, tørrede blåbær, tørrede abrikoser, pekannødder, mørk chokoladechips og slikbelagte solsikkefrø.

Trail blanding - tørret persimmon (er de ikke smukke? Meget sej, FYI), honning ristede og saltede mandler, græskarkerner, jordnøddesmør chips, og slik-belagt solsikkefrø.'t they pretty? Very chewy, FYI), honey roasted and salted almonds, pumpkin seeds, peanut butter chips, and candy-coated sunflower seeds.

tørret persimmon (er de ikke smukke? Meget sej, FYI), honning ristede og saltede mandler, græskarkerner, jordnøddesmør chips, og slik-belagt solsikkefrø.

Trail blanding - tørrede hvide ferskner, honning ristede mandler, pekannødder, solsikkefrø, og slik-belagt solsikkefrø.

tørrede hvide ferskner, honningristede mandler, pekannødder, solsikkefrø og slikbelagte solsikkefrø.

Trail blanding-tørret ananas, hvide ferskner, blåbær og tranebær, valnødder, solsikkefrø, dyr kiks, chokolade-dækket rosiner, MM ' s, og mælkechokolade chips.'s, and milk chocolate chips.

tørret ananas, hvide ferskner, blåbær og tranebær, valnødder, solsikkefrø, dyrekiks, chokoladedækkede rosiner, m&M ‘ er og mælkechokoladechips.

Trail blanding-tørret ananas og abrikoser, saltede mandler, kasjov, hvid chokoladechip, græskarfrø og kokoschips (min personlige favorit!).

tørret ananas og abrikoser, saltede mandler, kasjov, hvid chokoladechip, græskarfrø og kokoschips (min personlige favorit!).

Trail blanding - tørrede blåbær, saltede mandler, pekannødder, græskarkerner, solsikkefrø, og hvid chokolade chips.

tørrede blåbær, saltede mandler, pekannødder, græskarfrø, solsikkefrø og hvide chokoladechips.

Trail blanding - honning ristede mandler, græskarkerner, solsikkefrø, MM ' s, og mørk chokolade chips.'s, and dark chocolate chips.

honning ristede mandler, græskarkerner, solsikkefrø, m&M ‘ s, og mørk chokolade chips.

9 Trail-Blandingskombinationer mulighederne er temmelig uendelige med det kommer til antallet af trail-blandingsmuligheder, du kan lave!

9 Trailblanding

hvis du leder efter et par andre enkle snackopskrifter, anbefaler jeg min super let (super velsmagende):

 • havregryn snack bites
 • Lav snacks i en krukke
 • 8 No-Bake havregryn Energy Balls
 • sunde snackbarer & naturligt sødet og godt for dig også!
 • sunde Road Trip Snacks
 • 10 sunde Snacks du kan forberede på forhånd
 • sunde hjemmelavede snackbarer opskrift
 • sunde veganske morgenmadskager
 • let & sunde bananmuffins lavet i blenderen
 • Blueberry Muffin Date Balls (sund, No-bake treat)
 • ekstra Protein havregryn Bites

Jeg håber du vil oprette en lille DIY trail blanding til dine børn/familie/fest i sommer og nyd hvor sjovt og simpelt det er at lave nogle enkle snacks med dine børn og familie!

9 Trail Blandingskombinationer

Craving More

Tag besværet ud af måltidsplanlægning med: middag gjort let, en gratis 1 uges måltidsplan med fuld indkøbsliste, nemme middage, ernæringsinformation, serveringsforslag til hvert måltid og meget mere!

Abonner nu

about meom mig

om Melissa

Melissa er deticeret til at hjælpe forældre med at finde ud af de natlige spørgsmål, ” Hvad er der til middag?!”med hendes no-fuss tilgang til madlavning. Læs mere…

 • share pin
 • mail