Articles

Condor anmeldelse-Air Travel Forum

netop afsluttet en rundtur på Condor fra Seattle til Frankfurt med en tilbagevenden fra Basel i deres komfort klasse (Condor business class). Jeg havde problemer med at finde de seneste anmeldelser, så tænkte jeg ville dele mine erfaringer.

Booking var let på Condor hjemmeside og telefonopkald til sædereservationer, etc. blev håndteret professionelt og med høflighed. Da jeg besluttede at ændre rejseplanen og ikke bruge Frankfurt/Basel-delen på den udgående flyvning, var det let at annullere FRA/BSL-delen kun, og refusionen var på min konto inden for 48 timer.

check in – Seattle check-in personale var behageligt og meldte oplysninger om brugen af flyselskabet lounge arrangeret for komfort klasse passagerer. Check-in i Frankfurt var effektiv med lidt information givet, og ingen oplysninger meldte sig frivilligt om loungefaciliteter, selvom agenten besvarede mit spørgsmål. Agenten nævnte ikke, at der ville være et krav om at rydde sikkerheden to gange, hvis jeg brugte loungen, og han nævnte ikke systemet til at komme til porten, der blev brugt til flyvningen. Det var adskilt fra resten af portene i terminalen og krævede at komme igennem sikkerhed en anden gang samt en slags Condor boarding pass check. Der var en meget lang linje for Condor kontrol, da der ikke var nok personale. Ingen syntes at kunne finde ud af, hvorfor nogle passagerer skulle bruge en linje, mens andre skulle bruge en anden linje. Det var frustrerende og forvirrende. Der var ingen linje for deres premium passagerer. Dette er så let at løse med nogle skilte, og en medarbejder peger passagerer i den rigtige retning, da de nærmede sig området.

flyvninger-kabinebesætningen var helt fantastisk begge veje. Hjælpsom, smilende og professionel. Maden var virkelig god! Der er flere forretter, der alle serveres på en bakke, så du kan arbejde dig igennem dem, som du ønsker. Masser af varmt, frisk brød og rundstykker. Der var 3 valg til en hovedret-syntes at være et kød, en fisk og et vegetarisk valg begge veje. Jeg havde kødet, og det var meget godt! Der er en ost en frugt plade næste og derefter dessert. Bar service er noget begrænset til valg af spiritus, men ikke så meget, at det var et problem. Der er flere vine på tilbud og menuen gav en beskrivelse af hver, der var interessant og hjælpsomme. Der er aperitiffer og fordøjelsesmidler til rådighed.

der blev regelmæssigt tilbudt runder med vand og juice og en is imellem de to måltidstjenester på Vestgrænsen. Det andet måltid var meget godt begge veje, men enklere end det første.

i flight entertainment-skærme på de forreste skotter med meget nyere film og nogle tegnefilm og TV-udsendelser. Den sædvanlige musik og andre kanaler var også tilgængelige. Fint især i betragtning af billetprisen man betaler.

bagage syntes at blive håndteret effektivt og ankom hurtigt på karrusellerne uden skader mv.

min eneste klage er en, der vil stoppe mig fra at flyve Condor igen. Sæderne i Comfort Class kabinen er absolut de mest ubehagelige business class sæder, jeg nogensinde har oplevet. De er sandsynligvis 10 eller 15 år forældede, og der er ikke nok tonehøjde til at tillade mere end en lille fodstøttehøjde og et par grader af tilbagelænet. Fodstøtten har en flip ned “hylde” til bunden af dine fødder, men den er lavet af metal og kun omkring 3 ” så bare din hæl passer på den, og metalkanten graver ind i din fod – okay, hvis du har sko på, men de fleste passagerer tager deres sko af på en 10 timers flyvning! Det var heller ikke særlig nemt at finde ud af, hvordan man justerer det for komfort.

Hvis sædet kunne forbedres til et mere behageligt, langdistancesæde (jeg forventer ikke, at det ligger fladt til de priser, man betaler på Condor, men noget, der har en mere behagelig tilbagelænet og lettere justeringer), ville jeg vælge Condor i fremtiden på mindst nogle af mine langdistanceflyvninger til Europa, og det er et seriøst kompliment til dem, fordi jeg normalt er i BA først.

Hvis du kan klare sædesituationen, vil jeg stærkt anbefale Condor til en business class-flyvning til en meget reduceret billetpris!