Articles

Innovation Lessons From A Cugging Gum

i 1892 blev vi lanceret med to gum brands — vores Spearmint og Juicy Fruit. Han fokuserede på en yngre demografi for at sælge tandkødet.

Tapping impulse

opmærksom som altid bemærkede vi, at tyggegummi er et impulskøb og fortsatte med at pionere “ved siden af kassen” placeringer, som er alt for velkendte for os lige nu.

Opportunity in darkness

bankernes panik fra 1907 fik Amerika til at gå ind i en finanskrise. Tyggegummi, der var et impulsivt køb, blev skåret fra købers kurve. Alle begyndte at skære omkostninger og overlevelse trumfede vækst. Jørgen følte en mulighed.

han pantsatte alt, hvad han havde og mere for at købe $2,50,000 værd for reklame. Konkurrenterne blev fanget af vagt af dette flamboyante træk, og Vrigleys skyrocketed for at blive et nationalt navn. Inden for tre år gik virksomheden fra $ 1,70,000 af salget til mere end $3 Millioner.det er en af de mest populære måder at gøre det på. Det er blevet et ambitiøst, ungt produkt.

fra impuls til almindelig

krisen i 1907 havde lært, at det at være et impulsprodukt ikke er en langsigtet strategi. Nu, hvor hele landet vidste, at det var, var det spørgsmål, han ofte stillede:

hvordan kunne vi skifte fra impulskøb til en almindelig?

fra at blive opfattet som et impulsprodukt, der smager godt og føles frisk, skiftede han sin kommunikation til sundhedsmæssige fordele og den følelse, det giver.

annoncer i 1910 ‘ erne fokuserede på et eftermåltidsprodukt, der hjælper med at rense tænder, beroligende hals, lindre over-spisefølelsen og mere. Det opfordrede folk til at” købe det ved kassen ” og endda stoppe med at nægte det til børn.

pionerer inden for direkte markedsføring

i 1915 havde han et indblik:

hvis nogen havde råd til en telefon, kunne de helt sikkert have råd til en pakke tyggegummi.

Nimble som altid sendte han en pakke med Vrigley ‘ s til hvert hjem, der er opført på den amerikanske telefonbog. 1,5 millioner boliger! Han sendte endda ekstra pakker på børns fødselsdage. Efterhånden som biblioteket voksede, det gjorde hans mailingliste også. I 1919 havde han sendt til omkring syv millioner hjem.i 1919 blev han en offentlig virksomhed.

i 1920, da et magasin spurgte ham hemmeligheden bag hans reklame, sagde han:

fortæl dem hurtigt og fortæl dem ofte.

enkel.

tilslutning til sport

i 1921 erhvervede han fuldt ud Chicago Cubs og fortsatte med at gøre et uudsletteligt indtryk i verden af sportsudsendelser. Det var 1925, da han blev den første holdejer, der sendte alle Cubs-sæsoner på radio, bredt betragtet som et tåbeligt træk, gratis. Fremmøde skyrocket.

krig og krig

Vi har allerede set, at krig var en mester opportunist. Krig gav en anden mulighed for at vise sin opfindsomhed. I løbet af krigen fokuserede han på de sundhedsmæssige fordele og associerede det med mænd i krig.han placerede sig som et produkt, der hjalp soldater med at dæmpe tørst og stabile nerver.sammen med cigaretter og slik var det et must-have for soldater, der beskyttede deres lande.

faktisk, under Anden Verdenskrig, da gum ikke kunne leveres til civile, kørte virksomheden en ekstravagant kampagne med hamstring med angivelse af: Husk denne indpakning!