Articles

Martinsville winners and losers

a look at the Martinsville winners and losers:

WINNERS

Chase Elliott-in a must-win situation, Elliott did just that Sunday at Martinsville. Se lähettää hänet Championship 4 ensimmäistä kertaa neljällä yrityksellä. ”Olen vain niin ylpeä, että voin tulla Peruutetuksi tuollaiseen nurkkaan ja että minun täytyy voittaa”, Elliott kertoi NBC Sportsille. ”Minusta tuntuu, että se on mitä olemme puuttuneet nämä viimeiset neljä tai viisi vuotta ja suorittaa, kun meillä ei ole vaihtoehtoa.

Tyler (T. J.) Semke — Jackman Chase Elliottin tiimiin. Hän tunnisti hypänneensä varikkomuurilta liian aikaisin, meni takaisin seinään merkatakseen sen jalallaan ennen kuin oli tehnyt mitään töitä auton eteen täyttäen kohdan 10.9.8 vaatimuksen.g sääntökirjassa, jossa todetaan: ”Jos miehistön jäsenen jalat ennenaikaisesti koskettavat varikkotien pintaa ennen ajoneuvon huoltoa, mainittu miehistön jäsen(t) voi palauttaa asentonsa takaisin huoltoseinälle tai sen taakse ennen ajoneuvon huoltoa välttääkseen rangaistuksen.”Elliott poistui varikkokadulta neljäntenä. Jos Semke ei olisi palannut tagaamaan seinää, Elliott olisi saanut rangaistuspotkun ja palannut kentän häntäpäähän. Hän olisi jäänyt 20 parhaan ulkopuolelle, kun jäljellä on vajaat 150 kierrosta.

Denny Hamlin ja Brad Keselowski — he varmistivat kaksi viimeistä paikkaa Championship 4-kentältä Joey Loganon ja Chase Elliottin kanssa.

Harrison Burton — voitti Xfinity-kilpailun Martinsvillessä, sarjan ensimmäisen kerran sitten vuoden 2006. Voitto oli hänelle toinen peräkkäinen. Hänestä tuli myös nuorin sarjan voittaja Martinsvillessä rikkoen isänsä Jeffin hallussa olleen ennätyksen.

Team Penske — asettaa ensimmäistä kertaa kaksi Cup-autoa Championship 4: ään ja saa Austin Cindricin kilpailemaan Xfinity-sarjan mestaruudesta.

häviäjät

fanit huutavat rumaa — vaikka pudotuspelisysteemi on suunniteltu antamaan eniten koko kauden aikana voittaneille kuljettajille suurin etu, järjestelmä ei koskaan takaa näille kuljettajille automaattista sijoitusta Mestaruussarjan 4. Se, että Kevin Harvick ei päässyt arvokisoihin yhdeksän voiton kauden jälkeen, on valitettavaa. Mutta jotain tällaista oli pakko tapahtua tässä formaatissa. Jopa aiemmissa formaateissa eniten kilpailuja voittaneet kuljettajat eivät voittaneet mestaruutta, erityisesti vuonna 1985 Bill Elliott voitti 11 kilpailua ja sijoittui toiseksi Darrell Waltripille (kolme voittoa); vuonna 1996 Jeff Gordon voitti 10 kilpailua ja sijoittui toiseksi Terry Labontelle (kaksi voittoa); ja vuonna 2004 Jimmie Johnson voitti kahdeksan kilpailua mutta sijoittui toiseksi Kurt Buschille (kolme voittoa).

Kevin Harvick — Spectacular-kausi päättyy ilman mestaruusjuhlia. Tämän kauden viidestä lyhyen radan kisasta hänellä on yksi voitto ja kaksi kymmenen parhaan joukkoon sijoittunutta. Hän sijoittui Martinsvillessä kesäkuussa 15: nneksi ja sunnuntaina 17: nneksi hävittyään viimeisellä kierroksella seitsemän sijaa törmättyään Kyle Buschiin.

Toyota — vuosi sen jälkeen, kun Toyotalla oli kolme neljästä autosta Cupin mestaruuskisassa (ja voitti mestaruuden Kyle Buschin kanssa), se sai hädin tuskin yhden tänä vuonna Denny Hamlinin kanssa. Hän on Toyotan ainoa kuljettaja, joka kilpailee tällä viikolla mestaruudesta Cupissa, Xfinityssä ja kuorma-autoissa.