Articles

Martinsville vindere og tabere

et kig på Martinsville vindere og tabere:

vindere

Chase Elliott — i en must-vinde situation gjorde Elliott netop den søndag på Martinsville. Det sender ham til mesterskabet 4 for første gang i fire forsøg. “Jeg er bare så stolt over at være i stand til at blive bakket op i et hjørne som det og skal vinde,” sagde Elliott til NBC Sports. “Jeg har lyst til, at det er det, vi har savnet de sidste fire eller fem år og udfører, når vi ikke har et valg.”

Tyler (T. J.) Semke — Jackman til Chase Elliotts hold. Han erkendte, at han var hoppet fra pitvæggen for tidligt, gik tilbage til væggen for at mærke den med foden, før han havde udført noget arbejde på bilen og opfyldte kravet i afsnit 10.9.8.g i regelbogen, der siger: “skulle et besætningsmedlems fødder for tidligt røre ved pitvejens overflade inden service af køretøjet, kan det eller de nævnte besætningsmedlemmer genoprette deres position tilbage til eller bag servicevæggen inden service af køretøjet for at undgå en straf.”Elliott forlod pit road fjerde. Havde Semke ikke gået tilbage for at mærke væggen, ville Elliott være blevet straffet og genstartet i haleenden af marken. Han ville have været uden for top 20 med mindre end 150 omgange at gå.Denny Hamlin og Brad Keselovski sikrede sig de sidste to pladser i Championship 4-feltet, hvor de sluttede sig til Joey Logano og Chase Elliott.Harrison Burton vandt Martinsville, seriens første der siden 2006. Sejren var hans anden i træk. Han blev også den yngste serievinder i Martinsville og slog rekorden, som hans far Jeff havde.

Team Penske — sætter to Cupbiler i mesterskabet 4 for første gang og har Austin Cindric racing om en titel i serien.

tabere

Fans græder fejl — mens playoff-systemet er designet til at give chauffører, der vinder mest gennem hele sæsonen, den største fordel, garanterer systemet aldrig disse chauffører en automatisk kaj i mesterskabet 4. At Kevin Harvick undlod at gøre titelløbet efter en ni-sejrssæson er uheldigt. Men noget som dette var bundet til at ske i dette format. Selv i tidligere formater vandt kørere, der vandt flest løb, ikke titlen, især i 1985, da Bill Elliott vandt 11 løb og sluttede på andenpladsen for titlen til Darrell Valtrip (tre sejre); 1996, da Jeff Gordon vandt 10 løb og sluttede på andenpladsen til Terry Labonte (to sejre) for titlen; og 2004, da Jimmie Johnson vandt otte løb, men sluttede på andenpladsen for mesterskabet til Kurt Busch (tre sejre).

Kevin Harvick-spektakulær sæson slutter uden at køre til et mesterskab. I de fem korte baneløb denne sæson havde han en sejr og to top 10 ‘ ere. Han sluttede 15. i Martinsville i juni og 17.søndag efter at have mistet syv pletter i sidste omgang, efter at han løb ind i Kyle Busch.

Toyota-et år efter at Toyota havde tre af de fire biler i Cup-titelløbet (og vandt titlen med Kyle Busch), fik den næppe en i år med Denny Hamlin. Han er Toyotas eneste chauffør, der kører til et mesterskab i denne uge i Cup, Ffinity og lastbiler.