Articles

Martinsville vinnere og tapere

en titt på Martinsville vinnere og tapere:

VINNERE

Chase Elliott — I en må-vinn-situasjon gjorde Elliott nettopp den søndagen På Martinsville. Det sender ham til Championship 4 for første gang på fire forsøk. «Jeg er bare så stolt over å kunne bli støttet i et hjørne slik og må vinne,» Fortalte Elliott NBC Sports. «Jeg føler at det er det vi har savnet de siste fire eller fem årene, og utfører når vi ikke har noe valg.»Tyler (T. J.) Semke-Jackman for Chase Elliotts lag. Han innså at han hadde hoppet fra pitveggen for tidlig, gikk tilbake til veggen for å merke den med foten før han hadde utført noe arbeid på bilen, og oppfylte kravet i avsnitt 10.9.8.g I Regelboken som sier: «Skulle et mannskapsmedlems føtter for tidlig berøre pitveien før du betjener kjøretøyet, kan besetningsmedlemmene gjenopprette sin posisjon tilbake til eller bak serviceveggen før du betjener kjøretøyet for å unngå straff.»Elliott avsluttet pit road fjerde. Hadde Semke ikke gått tilbake for å merke veggen, Ville Elliott blitt straffet og startet på bakenden av feltet. Han ville ha vært utenfor topp 20 med mindre enn 150 runder å gå.Denny Hamlin og Brad Keselowski — de sikret de to siste plassene i Championship 4-feltet, sammen med Joey Logano og Chase Elliott.Harrison Burton-Vant Xfinity race på Martinsville, seriens første der siden 2006. Seieren var hans andre på rad. Han ble også den yngste serien vinner På Martinsville, bryte rekorden holdt av sin far Jeff.

Team Penske-Setter to Cup biler i Championship 4 for første gang og har Austin Cindric racing for en tittel I Xfinity-Serien.

TAPERE

Fans gråter foul — mens playoff-systemet er designet for å gi drivere som vinner mest gjennom sesongen den største fordelen, garanterer aldri systemet disse sjåførene en automatisk køye i Championship 4. At Kevin harvick ikke klarte å gjøre tittelkampen etter en ni-vinn sesong er uheldig. Men noe som dette var bundet til å skje i dette formatet. Selv i tidligere formater vant drivere som vant flest løp ikke tittelen, spesielt i 1985 da Bill Elliott vant 11 løp og ble nummer to for tittelen Til Darrell Waltrip( tre seire); 1996 Da Jeff Gordon vant 10 løp og ble nummer to til Terry Labonte (to seire) for tittelen; og 2004 da Jimmie Johnson vant åtte løp, men ble nummer to for mesterskapet Til Kurt Busch (tre seire).

Kevin Harvick-Spektakulære sesongen vil ende uten å kjøre for et mesterskap. I de fem kortbaneløpene denne sesongen hadde han en seier og to topp 10s. Han avsluttet 15. på Martinsville i juni og 17. på søndag etter å ha mistet syv flekker på siste runde etter at Han kjørte Inn Kyle Busch.Toyota-et år Etter At Toyota hadde tre av de fire bilene i Cup-tittelkampen (og vant tittelen med Kyle Busch), fikk Den knapt en i år med Denny Hamlin. Han er Toyotas eneste sjåfør racing for et mesterskap denne uken I Cup, Xfinity og Trucks.